ANDRZEJU muszę dopiero popracować nad fotkami fakt ,że wydaje mi sie ,że są ciut lepsze niż te z aparatu.Muszę też ściągnąć etui gdy robię fotki bo bez jest dużo łatwiej
Familokowego ciąg dalszy
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Familokowego ciąg dalszy
AGUSIU pogoda ciut lepsza jednak ten zimny wiatr daje w kość i niweczy całą moc słonka
Zimowe kurtki nadal w użyciu ,albo tylko ja jestem taki zmarzluch brrr. Właśnie wróciłam z obchodu i trochę przebija słonko, lecz chyba będzie wiało tak jak wczoraj i zapowiadają deszcz
ANDRZEJU muszę dopiero popracować nad fotkami fakt ,że wydaje mi sie ,że są ciut lepsze niż te z aparatu.Muszę też ściągnąć etui gdy robię fotki bo bez jest dużo łatwiej
życzę wszystkim a ja wyruszam z Basią na podbój pewnej szkółki
Ojjjjjj Ciekawe co uda mi sie kupić czy będzie jeszcze ta róża o której marzę.Wszystkiemu winne są dziewczyny kusicielki 
- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Jadziu, ciekawa jestem jak Twoja wyprawa, bardzo jestem ciekawa zakupów jakie poczynisz...
Póki co u mnie deszczu nie ma, więc myślę, że i u Ciebie wytrzymuje... Gdyby jeszcze tego wiatru nie było.
Póki co u mnie deszczu nie ma, więc myślę, że i u Ciebie wytrzymuje... Gdyby jeszcze tego wiatru nie było.
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
- JAKUCH

BASIU zdążyłam wrócić przed deszczem i oczywiście mam juz w domu Cherry girl, JPII, i Garden of roses kupiłam także dla synowej ładne dalie kołnierzykowe, bo chce dać do skrzynek ,przypołudnika też sobie sprawiłam i jednego Heliotropka. Kupiłam tez parę rozsad sałaty lodowej,selera i pietruszki,bo ta moja jakoś marudzi z kiełkowaniem. Szkoda ,ze mam tylko dwie ręce 
- inka52

- Od: 5 lis 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu różyczki super , też się zastanawiałam nad Cherry girl , ale najpierw zobaczę u Ciebie , jak będzie kwitła , u Nas pada 
- mimoza55

- Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Jadziu, śliczna ta Agatka i fajną masz koleżankę ona na pewno Ciebie nie zawiedzie
mój chadza własnymi ścieżkami, jak to kot.
Widzę że zakupy udane, ja wracając od lekarza wstąpiliśmy na bazar, ale było już późno i zostały same resztki , kupiłam tylko Magę i białe stokrotki
Widzę że zakupy udane, ja wracając od lekarza wstąpiliśmy na bazar, ale było już późno i zostały same resztki , kupiłam tylko Magę i białe stokrotki
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
O, jak się cieszę, że zakupy poczynione.
Niech pieknie rosną i kwitną.
A wiesz, że ja pietruszkę naciową kupiłam w L, nasiona w tych mini szklarenakch i mi bardzo szybko wykiełkowała i już ją mogę nawet spożytkować
Sama jestem zaskoczona, przecież często podają, że nawet 90 dni potrzebuje...
Tak szczerze to dzisiaj celowo podjechałam po heliotropy, ale u mnie jeszcze nie było. Mam zajrzeć na targ po 15tym... Mam je na uwadze. Ten, który już masz niech grzeje miejsce na kolejne
A przy begoniach i daliach to oczy zamykałam i uszy co by mnie nie wołały, piękne były....
Rozumiem, że dzisiejszy wyjazd po rośliny zaliczasz do udanych
A u mnie dzisiaj chleba zabrakło w sklepach i piekarniach, a nie byłam późno bo ok 10.oo
Trzeba więc piec w domu ....
Niech pieknie rosną i kwitną.
A wiesz, że ja pietruszkę naciową kupiłam w L, nasiona w tych mini szklarenakch i mi bardzo szybko wykiełkowała i już ją mogę nawet spożytkować
Tak szczerze to dzisiaj celowo podjechałam po heliotropy, ale u mnie jeszcze nie było. Mam zajrzeć na targ po 15tym... Mam je na uwadze. Ten, który już masz niech grzeje miejsce na kolejne
A przy begoniach i daliach to oczy zamykałam i uszy co by mnie nie wołały, piękne były....
Rozumiem, że dzisiejszy wyjazd po rośliny zaliczasz do udanych
A u mnie dzisiaj chleba zabrakło w sklepach i piekarniach, a nie byłam późno bo ok 10.oo
- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
No to na bogato zakupy poczyniłaś!!!
Heliotrop to potrzymaj jeszcze w domu, bo jemy tak ciemnieją dziwnie liście jak zbyt zimno jest.
Przypołudnika koniecznie pokaż, widziałam dzisiaj cos takiego co nim chyba było (ale z różowymi kwiatkami? to on? czy coś innego? hmm... ), ale już nie miałam rąk żeby się zatrzymać
Przypołudnika koniecznie pokaż, widziałam dzisiaj cos takiego co nim chyba było (ale z różowymi kwiatkami? to on? czy coś innego? hmm... ), ale już nie miałam rąk żeby się zatrzymać
Pozdrawiam, Basia.
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Nareszcie w Jadzi ogrodzie coś dla mnie, cebulowe, bylinki i robaczki oraz futrzaki
Wszystko śliczne, gorzej dla mnie jak zaczną festiwal róże bo z tego to ja zielona
Jadziu pięknie
Wszystko śliczne, gorzej dla mnie jak zaczną festiwal róże bo z tego to ja zielona
Jadziu pięknie
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Teraz wiem, dlaczego Jadzia dalie w doniczki powsadzała - w gruncie musiało być miejsce dla nowych róż 
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Jadziu zakupy zrobione .Ja się wybieram w sobotę do Krakowa na wystawę . Trochę łapki swędzą .to cos kupię.
- JAKUCH

BASIU mnie też brakło rąk
, bo kupiłabym jeszcze parę roślin .Przypołudnik ma takie cienkie mięsiste liście http://ogrodnik-amator.pl/przypoludnik_stokrotkowy.php jutro zrobię mu fotkę. Heliotropa zostawiłam w ogródku mówisz żeby go jeszcze zabrać do domu
BEATKO oczywiście zakupy zrobione najbardziej cieszę sie z Gardenki ,a te drugie to tak przy okazji .Koleżanka ma Cherry girl to cudna róża i za każdym razem jestem nią zauroczona posadziłam Gardenkę niedaleko Wiśniowej dziewczynki i niedaleko Bright as a Button.Ciekawe jak będzie wyglądać to trio. No nie ma to jak swojski chlebek mniam mniam
WANDZIU Agatka też chadza własnymi ścieżkami jak jest sama na dworze ,jednak jak ja jestem w ogródku to wciąż domaga się głaskania.Czasem wejdzie mi pod nogi i nie raz wyrżnęłabym orła
TERENIU moja koleżanka ma tę różę i zawsze ją u niej podziwiałam .Ona bardzo długo trzyma kwiat, a to dobra cecha.Bardzo ładne sadzonki przywiozłam zresztą zobaczcie sami
MARYŚ wiem ,ze Ciebie różyczki nie bawią ,chociaż trochę ich masz i cudnie Ci kwitną. Robaczek musi być bo jakżeby inaczej, futrzak również
ANDRZEJU wiesz ,ze jestem szalona i jeszcze parę róż wymieniłabym na nowsze modele i kto wie czy tak nie zrobię
HALINKO byłyśmy dzisiaj z Basią w Grzybowicach to taki fajny wypad no i ważne ,bo pogoda nam dopisała .Róż było tam mnóstwo jednorocznych również ,pomidory ,ogórki i nawet ludzi było sporo

BEATKO oczywiście zakupy zrobione najbardziej cieszę sie z Gardenki ,a te drugie to tak przy okazji .Koleżanka ma Cherry girl to cudna róża i za każdym razem jestem nią zauroczona posadziłam Gardenkę niedaleko Wiśniowej dziewczynki i niedaleko Bright as a Button.Ciekawe jak będzie wyglądać to trio. No nie ma to jak swojski chlebek mniam mniam
WANDZIU Agatka też chadza własnymi ścieżkami jak jest sama na dworze ,jednak jak ja jestem w ogródku to wciąż domaga się głaskania.Czasem wejdzie mi pod nogi i nie raz wyrżnęłabym orła
TERENIU moja koleżanka ma tę różę i zawsze ją u niej podziwiałam .Ona bardzo długo trzyma kwiat, a to dobra cecha.Bardzo ładne sadzonki przywiozłam zresztą zobaczcie sami
MARYŚ wiem ,ze Ciebie różyczki nie bawią ,chociaż trochę ich masz i cudnie Ci kwitną. Robaczek musi być bo jakżeby inaczej, futrzak również
ANDRZEJU wiesz ,ze jestem szalona i jeszcze parę róż wymieniłabym na nowsze modele i kto wie czy tak nie zrobię
HALINKO byłyśmy dzisiaj z Basią w Grzybowicach to taki fajny wypad no i ważne ,bo pogoda nam dopisała .Róż było tam mnóstwo jednorocznych również ,pomidory ,ogórki i nawet ludzi było sporo

- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Jadziu czy Tobie już powojnik kwitnie
, no jak sie ma tak cieplutko na ogrodzie
, zakupy fajne, o przypołudniku mi przypomniałas, chcę go mieć w tym roku, muszę porozglądać sie po zaprzyjaznionych sklepikach 
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Jadziu piękne zakupy i jakie śliczne , duże krzaczki
na jutro życzę 
- JAKUCH

TERENIU zakupy juz posadzone bo wcześniej miałam dla nich przygotowane miejsce.Przesadziłam w inne miejsce sporo krokusów bo w tym miejscu było tylko ładnie jak zakwitły potem już mniej mi sie podobało .No i w ten sposób zrobiło się miejsce
Na razie
nie widać niebo zamglone
IWONKO no tak ten powojnik to sprinter i zawsze jako pierwszy zakwita razem z Cecile tylko ona po ubiegłorocznym cieciu jakaś taka niemrawa sie zrobiła.Przypołudniki to takie fajne większe stokrotki .
Słoneczka nie mogę Wam przesłać, bo go nie ma jednak życzę wszystkim słonecznej majówki

IWONKO no tak ten powojnik to sprinter i zawsze jako pierwszy zakwita razem z Cecile tylko ona po ubiegłorocznym cieciu jakaś taka niemrawa sie zrobiła.Przypołudniki to takie fajne większe stokrotki .
Słoneczka nie mogę Wam przesłać, bo go nie ma jednak życzę wszystkim słonecznej majówki

- Florian Silesia

- Od: 3 lip 2016, o 19:56
Bardzo ładne zdjęcia jak na telefon komórkowy