Familokowego ciąg dalszy

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Familokowego ciąg dalszy

Post »

AGUSIU pogoda ciut lepsza jednak ten zimny wiatr daje w kość i niweczy całą moc słonka ;:174 Zimowe kurtki nadal w użyciu ,albo tylko ja jestem taki zmarzluch brrr. Właśnie wróciłam z obchodu i trochę przebija słonko, lecz chyba będzie wiało tak jak wczoraj i zapowiadają deszcz ;:174
ANDRZEJU muszę dopiero popracować nad fotkami fakt ,że wydaje mi sie ,że są ciut lepsze niż te z aparatu.Muszę też ściągnąć etui gdy robię fotki bo bez jest dużo łatwiej ;:3 życzę wszystkim a ja wyruszam z Basią na podbój pewnej szkółki :wink: Ojjjjjj Ciekawe co uda mi sie kupić czy będzie jeszcze ta róża o której marzę.Wszystkiemu winne są dziewczyny kusicielki :;230
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Jadziu, ciekawa jestem jak Twoja wyprawa, bardzo jestem ciekawa zakupów jakie poczynisz...
Póki co u mnie deszczu nie ma, więc myślę, że i u Ciebie wytrzymuje... Gdyby jeszcze tego wiatru nie było. :roll:
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BASIU zdążyłam wrócić przed deszczem i oczywiście mam juz w domu Cherry girl, JPII, i Garden of roses kupiłam także dla synowej ładne dalie kołnierzykowe, bo chce dać do skrzynek ,przypołudnika też sobie sprawiłam i jednego Heliotropka. Kupiłam tez parę rozsad sałaty lodowej,selera i pietruszki,bo ta moja jakoś marudzi z kiełkowaniem. Szkoda ,ze mam tylko dwie ręce :;230
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu różyczki super , też się zastanawiałam nad Cherry girl , ale najpierw zobaczę u Ciebie , jak będzie kwitła , u Nas pada ;:3
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14

Post »

Jadziu, śliczna ta Agatka i fajną masz koleżankę ona na pewno Ciebie nie zawiedzie ;:108 mój chadza własnymi ścieżkami, jak to kot.
Widzę że zakupy udane, ja wracając od lekarza wstąpiliśmy na bazar, ale było już późno i zostały same resztki , kupiłam tylko Magę i białe stokrotki ;:196
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

O, jak się cieszę, że zakupy poczynione. ;:138
Niech pieknie rosną i kwitną.
A wiesz, że ja pietruszkę naciową kupiłam w L, nasiona w tych mini szklarenakch i mi bardzo szybko wykiełkowała i już ją mogę nawet spożytkować :tan Sama jestem zaskoczona, przecież często podają, że nawet 90 dni potrzebuje...
Tak szczerze to dzisiaj celowo podjechałam po heliotropy, ale u mnie jeszcze nie było. Mam zajrzeć na targ po 15tym... Mam je na uwadze. Ten, który już masz niech grzeje miejsce na kolejne ;:172
A przy begoniach i daliach to oczy zamykałam i uszy co by mnie nie wołały, piękne były....
Rozumiem, że dzisiejszy wyjazd po rośliny zaliczasz do udanych ;:3
A u mnie dzisiaj chleba zabrakło w sklepach i piekarniach, a nie byłam późno bo ok 10.oo ;:306 Trzeba więc piec w domu ....
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

No to na bogato zakupy poczyniłaś!!! ;:215 Heliotrop to potrzymaj jeszcze w domu, bo jemy tak ciemnieją dziwnie liście jak zbyt zimno jest.
Przypołudnika koniecznie pokaż, widziałam dzisiaj cos takiego co nim chyba było (ale z różowymi kwiatkami? to on? czy coś innego? hmm... ), ale już nie miałam rąk żeby się zatrzymać ;:306
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Nareszcie w Jadzi ogrodzie coś dla mnie, cebulowe, bylinki i robaczki oraz futrzaki ;:138
Wszystko śliczne, gorzej dla mnie jak zaczną festiwal róże bo z tego to ja zielona ;:306
Jadziu pięknie ;:215
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Teraz wiem, dlaczego Jadzia dalie w doniczki powsadzała - w gruncie musiało być miejsce dla nowych róż :;230
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Jadziu zakupy zrobione .Ja się wybieram w sobotę do Krakowa na wystawę . Trochę łapki swędzą .to cos kupię.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BASIU mnie też brakło rąk :;230 , bo kupiłabym jeszcze parę roślin .Przypołudnik ma takie cienkie mięsiste liście http://ogrodnik-amator.pl/przypoludnik_stokrotkowy.php jutro zrobię mu fotkę. Heliotropa zostawiłam w ogródku mówisz żeby go jeszcze zabrać do domu
BEATKO oczywiście zakupy zrobione najbardziej cieszę sie z Gardenki ,a te drugie to tak przy okazji .Koleżanka ma Cherry girl to cudna róża i za każdym razem jestem nią zauroczona posadziłam Gardenkę niedaleko Wiśniowej dziewczynki i niedaleko Bright as a Button.Ciekawe jak będzie wyglądać to trio. No nie ma to jak swojski chlebek mniam mniam
WANDZIU Agatka też chadza własnymi ścieżkami jak jest sama na dworze ,jednak jak ja jestem w ogródku to wciąż domaga się głaskania.Czasem wejdzie mi pod nogi i nie raz wyrżnęłabym orła :;230
TERENIU moja koleżanka ma tę różę i zawsze ją u niej podziwiałam .Ona bardzo długo trzyma kwiat, a to dobra cecha.Bardzo ładne sadzonki przywiozłam zresztą zobaczcie sami
MARYŚ wiem ,ze Ciebie różyczki nie bawią ,chociaż trochę ich masz i cudnie Ci kwitną. Robaczek musi być bo jakżeby inaczej, futrzak również
ANDRZEJU wiesz ,ze jestem szalona i jeszcze parę róż wymieniłabym na nowsze modele i kto wie czy tak nie zrobię :;230
HALINKO byłyśmy dzisiaj z Basią w Grzybowicach to taki fajny wypad no i ważne ,bo pogoda nam dopisała .Róż było tam mnóstwo jednorocznych również ,pomidory ,ogórki i nawet ludzi było sporo

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Jadziu czy Tobie już powojnik kwitnie ;:oj , no jak sie ma tak cieplutko na ogrodzie ;:215 , zakupy fajne, o przypołudniku mi przypomniałas, chcę go mieć w tym roku, muszę porozglądać sie po zaprzyjaznionych sklepikach :wit
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Jadziu piękne zakupy i jakie śliczne , duże krzaczki ;:333 ;:333
;:3 na jutro życzę ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

TERENIU zakupy juz posadzone bo wcześniej miałam dla nich przygotowane miejsce.Przesadziłam w inne miejsce sporo krokusów bo w tym miejscu było tylko ładnie jak zakwitły potem już mniej mi sie podobało .No i w ten sposób zrobiło się miejsce :;230 Na razie ;:3 nie widać niebo zamglone ;:174
IWONKO no tak ten powojnik to sprinter i zawsze jako pierwszy zakwita razem z Cecile tylko ona po ubiegłorocznym cieciu jakaś taka niemrawa sie zrobiła.Przypołudniki to takie fajne większe stokrotki .

Słoneczka nie mogę Wam przesłać, bo go nie ma jednak życzę wszystkim słonecznej majówki

Obrazek
Awatar użytkownika
Florian Silesia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lip 2016, o 19:56

Post »

Bardzo ładne zdjęcia jak na telefon komórkowy ;:333