I lewizja jaka śliczna
Familokowego ciąg dalszy
- Beaby
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Familokowego ciąg dalszy
Jadziu, u mnie się otwierają fajne fotki, bardzo wyraziste. Więc njwyraźniej spokojnie możesz robić także telefonem.
I lewizja jaka śliczna
I lewizja jaka śliczna
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
BEATKO
właściwie dopiero dzisiaj próbowałam robić porządne fotki .Musiałam oczywiście dopytać wnusia, bo myślałam ,że komórka nie ma Zoomu.Teraz już wiem ,ze ma to i próbowałam na tym Zoomie pstrykać .Pogoda była udana, a wieczorem przy zachodzie słońca było tak cieplutko.Oby jutro też była taka pogoda

- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Jadziu i u mnie dzisiaj nie padało
trochę popracowałam choć grzęzłam po kolana w błocie .
Fotki piękne
Miłej i słonecznej niedzieli
Fotki piękne
Miłej i słonecznej niedzieli
- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Jadziu popracowałaś na działce dzisiaj?
Pogoda cudowna u mnie była, więc mam nadzieję, że i do Ciebie to ciepełko dodarło, wszak nie jest daleko...
-- So 29 kwi 2017 20:31 --
Pogoda cudowna u mnie była, więc mam nadzieję, że i do Ciebie to ciepełko dodarło, wszak nie jest daleko...
-- So 29 kwi 2017 20:31 --
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo ładne zdjęcia robi Jadziu twój telefon - moje muszę poprawiać graficznie.
- Tolinka

- Od: 1 mar 2013, o 23:30
Jadziu no wreszcie mamy pogodę
faaajnie dzisiaj było ,nogi same niosły do ogrodu
a teraz bolą 
- mimoza55

- Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Jadziu, Widzę ze wszystkie mamy ten dylemat, jesteśmy pełne zapału, chcemy popracować na działkach a tu deszczyk nam nie pozwala, widocznie deszczyk, dba o nasze kręgosłupy
Jadziu, ja mam trzy Rododendron ale nie znam nazw, bo są w moim ogrodzie ponad 20 lat, minionego lata coś je podgryzło i w trakcie kwitnienia zaczęły schnąć . Okazało się że pod krzakami nornice porobiły sobie gniazda. po przekwitnięciu poprzycinałam krzewy, odmłodziłam . Miałam olbrzymy a teraz mam małe krzaczki, przy tak zimnej wiośnie będą kwitły dopiero w drugiej połowie maja 
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Jadzinko fajnie to wymyśliłaś z tymi donicami. Dalie będą fajnie wyglądać w donicach. Pomidorki także ale trzeba będzie je często podlewać. Ja w tym roku sadzę koktajlowe do dużych donic bo mi szkoda miejsca na zegrodce.
Niechby już było cieplej i słoneczko w końcu wyszło. Zgroza z ta pogodą.

Niechby już było cieplej i słoneczko w końcu wyszło. Zgroza z ta pogodą.
- JAKUCH

ELUSIA jako ,ze mam mało miejsca a duże potrzeby to trzeba sobie jakoś radzić .Oczywiście donice będą stały na glebie, a nie na kamieniach i tylko do czasu przebicia korzeni przez doniczkę trzeba będzie pilnować podlewania
Jednak w taki sposób wiele donic sie pomieści .Może teraz będzie juz lepiej tego trzeba sie trzymać
WANDZIU ja spróbuję uratować tę moją azalię obcięłam jej te zaschnięte łodygi i poniżej widać ,że żyje .Czytałam ,że w ten sposób można zrobić ,żeby ją ładnie uformować jak robią Japończycy .No cóż niczego nie tracę a Twoje Rh będą kwitły po odmłodzeniu myślę ,ze moja azalia również się opamięta.Jednak muszę pilnować podlewania
TOLINKO tez trochę zaczęłam działać przy skalniaku dosypałam kompostu ,ziemi kompostowej przyjdzie jeszcze żwirek jak wszystko usiądzie. Niech to teraz sie przegryzie
ANDRZEJU czy on robi ładne zdjęcia czy ja wiem
do lustrzanki się nie umywa
Pozmniejszałam je tylko w Photo scape, bo przez program z Fotosika by mi nie przeszedł Kiedyś chciałam tak wysłać fotki i mi odrzuciło jednak widzę ,ze wysyłają takie wielgachne fotki
BASIU ano trzeba trochę się rozruszać a przy cudnej pogodzie to i na FO będzie pusto
TERENIU mam nadzieję ,ze słoneczko dotarło i do Ciebie i osuszy te podmokłe tereny .Rośliny to twardziele jakoś odbiją oczywiście wysiewy chyba zmarnowane

to moja pomocnica ogrodowa Agatka

takiego przystojniaka spotkałam wczoraj między kamieniami.Był trochę speszony ,że chcę mu zrobić sesję, jednak po negocjacjach uległ moim namowom
i oto ON Biegacz fioletowy oczywiście jeśli go dobrze zidentyfikowałam
życzę wszystkim słonecznej majówki
WANDZIU ja spróbuję uratować tę moją azalię obcięłam jej te zaschnięte łodygi i poniżej widać ,że żyje .Czytałam ,że w ten sposób można zrobić ,żeby ją ładnie uformować jak robią Japończycy .No cóż niczego nie tracę a Twoje Rh będą kwitły po odmłodzeniu myślę ,ze moja azalia również się opamięta.Jednak muszę pilnować podlewania
TOLINKO tez trochę zaczęłam działać przy skalniaku dosypałam kompostu ,ziemi kompostowej przyjdzie jeszcze żwirek jak wszystko usiądzie. Niech to teraz sie przegryzie
ANDRZEJU czy on robi ładne zdjęcia czy ja wiem
BASIU ano trzeba trochę się rozruszać a przy cudnej pogodzie to i na FO będzie pusto
TERENIU mam nadzieję ,ze słoneczko dotarło i do Ciebie i osuszy te podmokłe tereny .Rośliny to twardziele jakoś odbiją oczywiście wysiewy chyba zmarnowane

to moja pomocnica ogrodowa Agatka

takiego przystojniaka spotkałam wczoraj między kamieniami.Był trochę speszony ,że chcę mu zrobić sesję, jednak po negocjacjach uległ moim namowom
życzę wszystkim słonecznej majówki
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Agatka cudna i dumna
A powojnik powala, jak go zobaczyłam u Ciebie oczywiście zapragnęłam , gdy wczoraj spotkałam w Wojsławicach oczywiście jest mój. Pięknie rozrośnięty, cały w pąkach -piękny . Jadziu czy Ty go tniesz, chyba nie 
- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Jadziu, nie ma to jak fitness ogrodowy!
Dzisiaj wstrzymuję się trochę z pracami, bo bardzo zimny wiatr, ale może wedle południa się powietrze trochę ogrzeje.
Kicia śliczna, chyba też zadowolona, że może częściej wychodzić do ogródka
Dzisiaj wstrzymuję się trochę z pracami, bo bardzo zimny wiatr, ale może wedle południa się powietrze trochę ogrzeje.
Kicia śliczna, chyba też zadowolona, że może częściej wychodzić do ogródka
Pozdrawiam, Basia.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Piękne wiosenne kwitnienia.
Tulipanki oczywiście prym wiodą.
O i widzę,że też mam tego Patrot ego. Duzy ma kwiat, prawda ??
Powojnik, duży, pięknie ukwiecony.Cudny

Tulipanki oczywiście prym wiodą.
O i widzę,że też mam tego Patrot ego. Duzy ma kwiat, prawda ??
Powojnik, duży, pięknie ukwiecony.Cudny
- JAKUCH

ANIU w tym roku nie mam tego Parrota to fotka z ubiegłego roku .Niestety po zimie sie nie pokazał szkoda, bo to śliczne tulipany .Widzę ,ze jeden jakiś mi zakwitnie lecz już tak długo jest w pąku
BASIU dzisiaj tez fitnesowałam się w ogródku po mimo okropnego wiatru.Gdyby nie ten wiatr byłaby wprost letnia pogoda.Oczywiście mój stróż był razem ze mną
Oby tylko jutro nie lalo ,bo wybieram sie do szkółki a z parasolem to niewiele kupię
KAROLCIA Agatka to taka przybłęda jest u nas już 5 lat i teraz zaczyna nami rządzić
Jednak jak tylko stracę jej się z widoku to juz pierwsza jest przy drzwiach .Chętnie ze mna idzie do ogródka, a nawet sama potem obie wracamy .Idzie za mną jak piesek
Tego powojnika nie przycinam a tego co kupiłaś też nie musisz przycinać bo kwitnie na ubiegłorocznych pędach .Twój jest podobny kwiatem do mojego Cecile

BASIU dzisiaj tez fitnesowałam się w ogródku po mimo okropnego wiatru.Gdyby nie ten wiatr byłaby wprost letnia pogoda.Oczywiście mój stróż był razem ze mną
KAROLCIA Agatka to taka przybłęda jest u nas już 5 lat i teraz zaczyna nami rządzić

- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
Jadziu, ja wiem że aparat w telefonie nie umywa się do lustrzanki. Powiedziałem, że twój robi ładne zdjęcia, bo mój robi takie zamazane i muszę poprawiać ostrość zdjęć.
Nareszcie mamy wiosnę
Nareszcie mamy wiosnę
- Aguss85

- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Jadziu wreszcie się zrobiło wiosennie w ogrodach
Pogoda była cudna tylko tak jak u Ciebie strasznie wiało, a tulipany prawie kładły się na ziemi, tak się z nimi ten wiatr obszedł.
Bardzo mi się podoba, jak koty chodzą przy nodze, pocieszny widok
Kiedyś dokarmiany kociak tu na wsi łaził tak za mną do sklepu, aż do środka wchodził
Proszę Agatkę podrapać ode mnie za uszkiem.
Bardzo mi się podoba, jak koty chodzą przy nodze, pocieszny widok
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka