mrozu na razie brak ale wieje okropnie i mimo to człowiek    przemarznięty  do szpiku kości
  mrozu na razie brak ale wieje okropnie i mimo to człowiek    przemarznięty  do szpiku kości   
 A niby tak ładnie słoneczko świeci

róża pnąca, mimo przymrozków rośnie ostro

a to jedna z malw

żurawka zabiera się za kwitnienie

uwielbiam żurawki, mam nadzieję ,że za jakiś czas zgromadzę całą kolekcję
 uwielbiam żurawki, mam nadzieję ,że za jakiś czas zgromadzę całą kolekcję   
  ale ja nie mam nic tam w sumie oprócz rzodkiewki, koperku i sałaty
 ale ja nie mam nic tam w sumie oprócz rzodkiewki, koperku i sałaty   

Ale też mam taki cel, zgromadzić jak największą kolekcję żurawek i host
 Ale też mam taki cel, zgromadzić jak największą kolekcję żurawek i host 

.
.

Nie musisz darni zrywać, u mnie można łopatę złamać
 Nie musisz darni zrywać, u mnie można łopatę złamać   

ale jej nie poszło, więc teraz w ciemno będę sadzić i w tunelu i w foli
 ale jej nie poszło, więc teraz w ciemno będę sadzić i w tunelu i w foli  
  liczę że w końcu pogoda się poprawi nie?
  liczę że w końcu pogoda się poprawi nie?   

. Ja w dalszym, ciągu trawy nie wysiałam
 . Ja w dalszym, ciągu trawy nie wysiałam   . Miejsce nie do końca przygotowane i jakoś pogody albo czasu nie ma
 . Miejsce nie do końca przygotowane i jakoś pogody albo czasu nie ma   . Czekam na eMa bo niech On sobie nie myśli, że ja będę wszystko robiła
 . Czekam na eMa bo niech On sobie nie myśli, że ja będę wszystko robiła   . W końcu to On uparł się na tą trawę w tamtym miejscy, ja chciałam rabaty
 . W końcu to On uparł się na tą trawę w tamtym miejscy, ja chciałam rabaty   . Może w końcu znajdziemy oboje czas
 . Może w końcu znajdziemy oboje czas   . Nie przejmuj się ,że coś Ci na razie dziwnie wygląda. Rośliny potrzebują czasu i uwierz mi za rok, dwa już będziesz pozytywnie zaskoczona. Mój ogródek jest młody i jak przeglądam fotki to czasami sama się dziwię jak te rośliny szybko rosną. Jedyny mój minus jest taki, że nie sadziłam od razu krzewów i drzew a one potrzebują jednak więcej czasu. Ramy są bardzo ważne dla ogrodu ale Ty ramy masz więc szybko zauważysz zmiany
 . Nie przejmuj się ,że coś Ci na razie dziwnie wygląda. Rośliny potrzebują czasu i uwierz mi za rok, dwa już będziesz pozytywnie zaskoczona. Mój ogródek jest młody i jak przeglądam fotki to czasami sama się dziwię jak te rośliny szybko rosną. Jedyny mój minus jest taki, że nie sadziłam od razu krzewów i drzew a one potrzebują jednak więcej czasu. Ramy są bardzo ważne dla ogrodu ale Ty ramy masz więc szybko zauważysz zmiany   . Fajne zakupy
 . Fajne zakupy   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

no mam nadzieję ,że to wszystko się ładnie rozkrzewi i trawą też zarośnie kiedyś
  no mam nadzieję ,że to wszystko się ładnie rozkrzewi i trawą też zarośnie kiedyś   ja codziennie chodzę i sprawdzam czy już mi trawa kiełkuje hahah dziś gdzie nie gdzie zdaje mi się ,że dojrzałam małe kiełki
 ja codziennie chodzę i sprawdzam czy już mi trawa kiełkuje hahah dziś gdzie nie gdzie zdaje mi się ,że dojrzałam małe kiełki   
  ale faktycznie jak i tak masz w planach przebudowę to może poczekać, ja już żadnych remontów i przebudowy w koło domu nie zniosę i nie planuję
 ale faktycznie jak i tak masz w planach przebudowę to może poczekać, ja już żadnych remontów i przebudowy w koło domu nie zniosę i nie planuję