Niebieski maluszek trafił do mnie jako gratis i wiem od kogo

Czy magnolii nie połamał??? One mają takie kruche konary.
  Czy magnolii nie połamał??? One mają takie kruche konary.

życzę
 życzę  

Poproszę o kolejne, wiosenne zdjęcia
 Poproszę o kolejne, wiosenne zdjęcia 

.Moja Jeffersonia dalej tkwi w pąku. Cudny maluszek ci się trafił Marysiu
 .Moja Jeffersonia dalej tkwi w pąku. Cudny maluszek ci się trafił Marysiu  Mam nadzieję ,że rośliny nie ucierpiały mocno
 Mam nadzieję ,że rośliny nie ucierpiały mocno
 niezaprzeczalnie pięknie pokazany i tak całościowo
 niezaprzeczalnie pięknie pokazany i tak całościowo   . Zgadzam się z Twoimi słowami jakie tam wypowiedziałas, że ogród daje zdrowie i zadowolenie i siłę do życia
 . Zgadzam się z Twoimi słowami jakie tam wypowiedziałas, że ogród daje zdrowie i zadowolenie i siłę do życia  

Maryniu Dziękuję za cenną podpowiedź co do żywokostumar33 pisze:
Marusiu poczekaj, może to jest późniejsza magnolia i zakwitnie jak będzie cieplejten żywokost ma żółte kwiatki tylko mój aparat przekłamuje kolory
Rośnie u mnie w pełnym słońcu i w cieniu i jednakowo się zachowuje. Jak na razie to rozrasta się kaukaski ale jest na to sposób można go ograniczyć dużą donicą
 Ten śnieg i mróz o tej porze zniszczył nam wiele cennych roślinek.
  Ten śnieg i mróz o tej porze zniszczył nam wiele cennych roślinek.   U mnie dwie noce było -6 i -5 st a śniegu było cieniutko i wszystko leży, nie wiem czy to odżyją te roślinki czy juz po nich. Dobrze że mamy wcześniejsze fotki bo Twoje są piękne te z przed śniegu.
  U mnie dwie noce było -6 i -5 st a śniegu było cieniutko i wszystko leży, nie wiem czy to odżyją te roślinki czy juz po nich. Dobrze że mamy wcześniejsze fotki bo Twoje są piękne te z przed śniegu.
 za uznanie
  za uznanie  za to w kolorze fioleciku będzie zaczynał kwitnienie
 za to w kolorze fioleciku będzie zaczynał kwitnienie   

"nie jestem mile widziana" ? a niby dlaczego? Widzę mnóstwo wpisów w wątku Marysiu
 "nie jestem mile widziana" ? a niby dlaczego? Widzę mnóstwo wpisów w wątku Marysiu   Pokazałaś wspaniały ogród, leczenie hortiterapią i tylko to się liczy.
 Pokazałaś wspaniały ogród, leczenie hortiterapią i tylko to się liczy.   

bardzo dziękuję za wielkie
 bardzo dziękuję za wielkie   jesteś kochana
 jesteś kochana   
  co wstawisz zdjęcia to ciągle coś nowego nawet czasami nie tylko nie widziałam ale i nie słyszałam o roślinkach .
  co wstawisz zdjęcia to ciągle coś nowego nawet czasami nie tylko nie widziałam ale i nie słyszałam o roślinkach . 

.
 .