Moje małe co nieco cz. III

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje małe co nieco cz. III

Post »

Fotek całe mnóstwo i kolory imponujące! W czasie takiej durnowatej ;:131 pogody napawają optymizmem! ;:138 Olu!

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Śliczne kolorki na tą paskudną pogodę :)
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Olu wśród takich widoków to nawet w deszcz można spacerować ;:173 Śliczne takie kolorowe łany ;:215 Ale i twoja "własna" wiosna równie piękna ;:333 Pogoda i u mnie kiepska, ale i tak mnie z ogrodu nie przegoniła :;230 No i pewnie tym sobie ugruntowałam opinie o mnie moich sąsiadów ;:224
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Olu u mnie też wietrznie i zimno.Ciekawe,czy tulipany zaczekają z otwarciem pąków...ten tydzień cały ma być u mnie deszczowy ;:224
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Maryniu, Kasiu, Małgosiu i Aniu dziękuję wam kochane dziewczyny za odwiedzinki. ;:168
U mnie po dość chłodnym poranku , w południe zaświeciło ;:3 i choć za ciepło nie jest , to chociaż jest weselej. Myślałam że będzie padać, bo jak jechałyśmy święcić pokarmy to troszkę straszyło deszczem. Rozpogodziło się i zaraz po obiedzie uczyniłam mały spacerek z Daisy a potem oczywiście obchód po ogrodzie i wpatrywanie się w jedną rabatę pół godziny... Tak jakby coś się miało zmienić na moich oczach... ;:306 Ale powiem wam ,że zmienia się i to błyskawicznie. Każdego dnia roślinki są w innym stadium rozwoju.
Popstrykałam trochę fotek i w ogrodzie i w domu...Dziś porządnie przypatrzyłam się moim fiołkom afrykańskim. Reanimowane po zimie , na 5 sztuk 4 mają pączki. Malusieńkie na razie, takie że z lupą trzeba ich szukać , ale są. Cieszę się ogromnie.... :heja :heja Ciekawe jak zakwitną. Każdy ma być inny...Storczyki też zaczynają kwitnąć, trzem już rosną pędziki...Tylko jeden jeszze ma przerwę...
Jak człowiek nie dużo do szczęścia potrzebuje!!! :tan

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Soniu perowskia od ciebie wypuściła listeczki . Tu na dużym przybliżeniu , ale są!!!!
Obie sadzonki się obudziły po zimie.Trza to opić... ;:136 ;:306

Obrazek

Obrazek

Albinos?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cdn.
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wszystkim Wam życzę zdrowych , spokojnych świąt wielkanocnych...Smacznego jajka i mokrego śmingusu ...Obrazek
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 23:11
Kontakt:

Post »

Wesołych Świąt :D
A szachownica to nie albinos tylko biała odmiana :D
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Olu Wesołych Świąt ;:3
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Faktycznie Olu, 12 - 14 maja jest wystawa w Chorzowie. Mam nadzieję, że w tym roku będzie ciekawiej niż poprzednio. Albo ja wtedy źle trafiłam, no nie wiem. Na razie nie planuję tam być w tym czasie, ale z niecierpliwością czekam aż się tam poprawi.
Ale na pewno będę w Pszczynie, wystawa jest w następnym tygodniu po Chorzowie.
Ojku, zaczyna się kuszenie na wystawach i wystawami ;:306 :;230 ;:306
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Olu :wit . Może i pogoda do bani ale fotki pokazałaś cudne ;:138 . Takie kolorowe i optymistyczne ;:108 . Kochana dziękuję za życzenia i Tobie również życzę Wesołych Świąt ;:196 . Pozdrawiam :wit .
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj _oleander_, przepiękny wiosenny ogródek pokazałaś,aż radość po nim spacerować gdy na polu taka paskudna pogoda ,u mnie dzisiaj śnieżyce przeplatały się ze słońcem ,głupawka chyba chwyciła tą pogodę ,dobrze,że można wejść i sapcerować po tak pięknych ogródkach,pozdrawiam i radosnego śmigusa życzę ;:168
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Olu mnóstwo kwiecia w ogródku i jak czytam nie tylko .Za chwilkę i parapety będą ukwiecone.Miłego świętowania, a przede wszystkim odpoczynku.
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kochani witajcie w ten świąteczny poniedziałkowy poranek. :wit
Wczoraj to pogoda przeszła już samą siebie...Ranek zaczął się słonecznie ;:3 i całkiem miło. Po jakimś czasie nadciągnęły chmury i jak jechałyśmy święcić pokarmy ,spadło parę kropel.Po obiedzie zaczęło padać,ale bardzo przy tym wiało i przeganiało złe chmury.Co chwilkę pojawiało się ;:3 .W pewnym momencie leciał nawet grad. ;:222 Mnie w przerwie między deszczem ,udało się nawet wyjść na dłuższy spacer z pieskiem i nie zmoknąć, a nawet skorzystać ze słonka ;:333 . Gdy tylko weszłam do domu znów zaczęło padać...
Po południu spędziliśmy resztę dnia u moich rodziców. ;:173 Słoneczko świeciło a zaczął padać deszcz i popatrzcie jakie były wyniki....

Obrazek

Obrazek

Ale uwierzcie ,takiej tęczy nie widziałam jeszcze. Przeważnie to się ukaże jakaś jej mała część. Teraz to był cały tęczowy most. Nie mieścił mi się w całości w obiektywie i musiałam zrobić w dwóch częściach. Na dodatek miałam tylko telefon pod ręką...

Aniu Adamanna nie wiedziałam że szachownica ta jest też białej odmiany. Myślałam , że jak kostkowata to musi mieć kosteczki.... ;:306 Dziękuję za życzenia i wesołych świąt również dla ciebie...

Aniu Annes dziękuję za życzenia. Dalszego miłego świętowania ci życzę...

Beatko w Pszczynie na wystawie jeszcze nigdy nie byłam. Ale nie wiem czy się skuszę. To już cała wyprawa...Mówisz , że tam o wiele lepiej niż w Chorzowie?

Ewelinko dziękuję za życzenia. Świętujmy wesoło dalej... ;:333 Dobrze , że mamy ogrody i chociaż troszkę kolorów możemy przenieść do domu...

Martuniu , to obie miałyśmy taka przeplatankę pogodową. U mnie z pięknym happy endem. Na dodatek nie chciałam eMowi wierzyć, bo wyszedł na balkon i woła aleee tęczaaa!!! A wiem , że ciągle robi nas w balona...Myslę sobie yhy , nic tam nie ma. Wychodzę a tu takie cudo! ;:oj

Jadziu dziękuję za życzenia. I tobie życzę dalszego świętowania w wesołym nastroju.
Z fiołeczków to cieszę sie jak małe dziecko , że udało się i maja pączulki. Mam je z listków. Już zdążyły mi zmarznąć i myślałam , że nic z nich już nie będzie a tu jednak dały radę. Zasilam je więc brzuszki maja pełne to i zakwitną. :heja Czekam na kolorki.... ;:65
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Olu tęcza na szczęście ;:196
Pozdrawiam świątecznie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”