Basiu a ja pamiętam, że ktoś przyniósł n a FO taka prognozę i oczywiście nikt nie uwierzył. Niestety maj w niej też był

Znicz pomidorkom się pali, bo w górach śnieg z deszczem i u nas deszcze na noc zapowiadają i znowu będzie błoto
Te tulipany w takim stanie są już chyba tydzień i nie widziałam ich środka
Witaj Kasiu
jak Cię dawno nie było na FO, ale dobrze że choć raz na pół roku wpadasz. My spotkania sobie robiłyśmy , a Ty biedaczko zapracowana! Ogród pewnie doprowadziłaś do perfekcji tylko nikt tego nie widzi, bo ze zdjęciami skąpo. Może uda się latem spotkać? Dziękuję i Tobie życzę ciepła i prawdziwej wiosny
Iwonko Droga 
jesteś! teraz zajęta więc mamy święto jak wpadasz

Szklarenkę z pomidorami mam na tarasie no to je podgrzewam, bo noce zimne...dnie też. W domu po przepikowaniu została papryka i najwrażliwsze rozsady, a większość jest w tunelu pod włókninami. Dziękujemy za miłe życzenia
Dzisiaj myślałam o Tobie, bo pamiętasz pestki przywiezione i wsadzone przeze mnie do doniczki? Pięknie drzewka rosną i dostały nową ziemię i nowe doniczki i jak osiągnął odpowiednie rozmiary to za rok może pójdą do gruntu
Iwonko hodowla to nie tylko przyjemności

Jeszcze nie mam 180 numerów do wyznaczenia terminu i coś przystopowało. Pozdrowienia dla Ciebie i Adasia
Lisico nie pytaj, bo nie wszystko działa na każdego

Masz rację wszystko zaczyna zmierzać w złym kierunku, coraz więcej roślin wyprowadzam za siatkę, jarzyny już są tam wszystkie oprócz tunelu foliowego, a tu gdzie miał być ogród jedyny roślinka przy roślince wymagające plewienia i opieki

Kurniki dwa do oporządzenia, a zdrowia coraz mniej. Jeszcze zachciało mi się robić porządki.
Pogoda na północy mnie martwi, bo chciałabym nad morzem się wygrzać

nie koniecznie pod sztuczną lampą

Życzę Ci zatem wiosny i ciepła, dziękuje za odwiedziny i życzenia

Wspaniałych, ciepłych i radosnych Świąt
Ta odrobina wiosny powinna Cię rozweselić
Wszystko skulone!
głodna i zmarznięta pszczoła!
Klonik od Marysi mar
Dobrej nocy i słonecznego, ciepłego czwartku!