Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
Sześć tygodni jakoś zleci ....będziemy cię wspierać - najważniejsze aby wszystko dobrze się zgoiło.......współczuję ci że tak musisz się męczyćJadzia1 pisze: Dostałam nowe więzadła i naprawili mi ubytek kostki , teraz ma nosić przez 6 tygodni szynę , po tym okresie zacznie się rehabilitacja .Najgorsze jest to ,że mam chodzić jak najmniej i o 2 kulach![]()
Nie wiem jak wytrzymam tak długo , bez normalnego chodzenia.![]()

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, witaj w domu 
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku :P nie będę się powtarzała więc podpiszę się pod słowami Izy
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku :P nie będę się powtarzała więc podpiszę się pod słowami Izy
Buziaczki dla Ciebie :***tu.ja pisze:Super! Jadziu powinnaś się cieszyć,że teraz zima ( przynajmniej w kalendarzu...) więc i pokus mniej. Wiosną będziesz jak nowiutka z mnóstwem sił i możliwości do pracy w2 ogrodzie i nie tylko. Tylko dbaj o siebie - by nie zepsuć tego co naprawili. Rehabilitacja jest bardzo ważna!
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, witaj w domu 
Buziaczki dla Ciebie :***tu.ja pisze:Super! Jadziu powinnaś się cieszyć,że teraz zima ( przynajmniej w kalendarzu...) więc i pokus mniej. Wiosną będziesz jak nowiutka z mnóstwem sił i możliwości do pracy w2 ogrodzie i nie tylko. Tylko dbaj o siebie - by nie zepsuć tego co naprawili. Rehabilitacja jest bardzo ważna!
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu teraz oszczędzaj chorą nogę , to szybko wróci do normy . Wiosną będziesz mogła juz poszaleć i z tego trzeba się cieszyć .
Życzę zdrówka
Życzę zdrówka
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
Jadziu przybiegłam od razu do Ciebie ... i jesteś
Jadzieńko czas szybko minie.. jesteś fajna babeczka i silna... i dasz radę
a my Cię będziemy wspierać bo nóżka potrzebna Ci jest na kolejne 80 lat !!!
Jadzieńko czas szybko minie.. jesteś fajna babeczka i silna... i dasz radę
a my Cię będziemy wspierać bo nóżka potrzebna Ci jest na kolejne 80 lat !!!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.