ptasie móżdżki mają, ale chyba wiedziały, że źle zrobiły

Wysiałam dziś cynie i astry, ale już za ogrodzeniem.
A jak siejesz cynie? Tak, że później pikujesz? Czy od razu tak żeby sobie rosły?

A jeszcze pachnie
 A jeszcze pachnie  U ciebie rzeczywiście wszystko wcześniej,ale moja krwista też się szykuję
 U ciebie rzeczywiście wszystko wcześniej,ale moja krwista też się szykuję 

I tulipany już tak pięknie kwitną
 I tulipany już tak pięknie kwitną 

Prawda ,że krwista jest przepiękna
  Prawda ,że krwista jest przepiękna   
   Ja co rozwinie się nowa roślinka to uważam ,ze piękniejszej nie ma
  Ja co rozwinie się nowa roślinka to uważam ,ze piękniejszej nie ma   ale następna taka sama piękna
  ale następna taka sama piękna   no, porzeczka krwista jest cudna, a jeszcze dałam nawozu to ma wyjątkowo duże kwiatki, jak nigdy
 no, porzeczka krwista jest cudna, a jeszcze dałam nawozu to ma wyjątkowo duże kwiatki, jak nigdy  

Sam listek jest mniejszy, nie taki okrągły, pokaż swoje  to zobaczymy ?
  Sam listek jest mniejszy, nie taki okrągły, pokaż swoje  to zobaczymy ?

A kurkom już daruj , myślały ,że to dla nich zieloności po tym przymusowym zamknięciu
    A kurkom już daruj , myślały ,że to dla nich zieloności po tym przymusowym zamknięciu  

ten zakwitnie
  ten zakwitnie  Takiego nie mam.  A co do powojnika to nazwy nie za bardzo znam , na pewno coś tam blu, ale jest taki n8iebieski co b. wcześnie kwitnie i jak widać Ty go masz. ja o nim marzę ale nie spotkałam . Mam prośbę , gdybyś mogła uciąć kawałeczek i wsadzić do doniczeczki. To się sadzi takie rozgalęzienie. zrobię zdjęcie i pokażę. Ja wsadziłam mój fioletowy, to sie wymienimy.m Mój fiolecik niestety nie będzie chyba kwitł , bo był b. zmarnowany. Normalnie to już miał pąki jak ten Twój niebieski, a on idzie w listki.
 Takiego nie mam.  A co do powojnika to nazwy nie za bardzo znam , na pewno coś tam blu, ale jest taki n8iebieski co b. wcześnie kwitnie i jak widać Ty go masz. ja o nim marzę ale nie spotkałam . Mam prośbę , gdybyś mogła uciąć kawałeczek i wsadzić do doniczeczki. To się sadzi takie rozgalęzienie. zrobię zdjęcie i pokażę. Ja wsadziłam mój fioletowy, to sie wymienimy.m Mój fiolecik niestety nie będzie chyba kwitł , bo był b. zmarnowany. Normalnie to już miał pąki jak ten Twój niebieski, a on idzie w listki.

Łatwo rozmnożyć klematisa nie z nasionek , sama się tego uczę ale jak widać wychodzi
 Łatwo rozmnożyć klematisa nie z nasionek , sama się tego uczę ale jak widać wychodzi 

Mój to jest taki do pasa, ale ciachnęłam go dziśMożna go przyciąć ile się chce, najlepiej do pasa czy piersi

to są gałązki które sąsiad widzi a nie ja , to ucięłam ,

Piękny bukiet
 Piękny bukiet   

Bąbel ma fajną morduchnę
 Bąbel ma fajną morduchnę  Achhh te magnolie
 Achhh te magnolie  

kolejne magnolie jeszcze w pąkach
  kolejne magnolie jeszcze w pąkach   magnolia to najpiękniej kwitnace drzewo
  magnolia to najpiękniej kwitnace drzewo