Witam miłych gości ,nawet nie wiecie ja się cieszę ,że jesteście ze mną ,że chcecie spacerować po moim ogrodzie i śledzić moje poczynania,jak w każdym ogrodzie ciągle coś zmieniam i wymyślam,więc zapraszam znowu ,bo cały sezon przed nami,ale będzie się działo
Bożenko,dziękuję za życzenia obfitości ,tych nigdy nie za dużo,pozdrawiam
Irenko,witaj,miło Cię widzieć i do tego o tak wczesnej porze ,powodzenie w uprawach specjalnych bardzo mi się przyda,dziękuję i pozdrawiam
Beata,witam Cię w moim ogrodzie i cieszę się ,że jesteś ,pozdrawiam
Marzenko,a ja zawsze zadowolona z Twoich odwiedzin,pozdrawiam
Marysiu,znasz ten ogród ,ale jak przyjedziesz to na pewno znowu będzie niespodzianka ,te dwa całuśniki w uściskach to my ?Pozdrawiam i buziaczki
Przemuś,obracam się jak kołowrotek ,żeby podołać

,nie wiem o jakie piękności Ci chodzi,może o pierwiosnki ząbkowane ,bo mnie one zauroczyły,pozdrawiam
Gosiu,cieszy mnie Twój meldunek,a w ogrodzie, jak w każdym ,ciągle się coś dzieje nowego i będą nowe opowieści,pozdrawiam
Dorota korzo-m,witaj ,fajnie ,że jesteś,wiosna u mnie trochę skromna ,ale moje wczesne piwonie już mają pączki,pozdrawiam
Ewciu garden 11,wiosna szybko pędzi ,to w ogrodach będzie się działo,miło,że jesteś ,pozdrawiam
Ewciu ewarost,będą rosły doskonale ,są skromne , mocne i niewybredne,z każdego miejsca są zadowolone ,a przecież poszły w dobre ręce,pozdrawiam
Bogusiu,cieszę się z Twojej obecności ,roślinki zaraz pokażą na co je stać ,a jeszcze pod taką opieką ,pozdrawiam
Beatko bejka,podobno ciężko sie leczy z uzależnień

,ale nasze uzależnienia są cudowne,więc nie potrzebują leczenia ,miło,że mój ogród jest inspiracją i niech tak dalej zostanie,pozdrawiam
Maryniu,witaj w moim ogrodzie i z przyjemnością ,będę Ciebie każdorazowo witać,

szybko będą i następne świeżynki ,bo wszystko bardzo przyspiesza,pozdrawiam
Kasiu,dzięki ,że jesteś w moim ogrodzie ,pierwiosnki ząbkowane i mnie zauroczyły,pozdrawiam
Oleńko,witaj,miło,że się wpisałaś ,jakiś ślad też jest potrzebny

,fajnie ,że roślinki ładnie rosną ,one są skromne ,ale mocne,pozdrawiam