Witajcie!
Wiosna czaruje nas świeżutką zielenią i wszystkimi barwami tęczy.
Czas więc otworzyć kolejną część wątku.
Zapraszam wszystkich miłych Gości do częstych odwiedzin.
Furteczka szeroko otwarta.

,otworzyłaś kolejną część pięknymi zdjęciami, co to za białe kwiatuszki na drugim zdjęciu -wszędzie ich szukam na targu i nigdzie nie widzę a zapytać nie mam jak bo nazwy nie znam;:124.
 ,otworzyłaś kolejną część pięknymi zdjęciami, co to za białe kwiatuszki na drugim zdjęciu -wszędzie ich szukam na targu i nigdzie nie widzę a zapytać nie mam jak bo nazwy nie znam;:124.

Zwierzaki nieodłącznie kojarzą się z twoją działką.
 Zwierzaki nieodłącznie kojarzą się z twoją działką.  Czerwona miodunka prześliczna.
 Czerwona miodunka prześliczna. 

Śliczne masz pierwiosnki, jak zwykle nimi zachwycasz. I tłuściutkie hiacynty, one nie zawsze tak chcą rosnąć. mam dwie kępki i jedna jak cię mogę, a druga bardziej pojedyncza. Ale ja i tak je lubię, na jesieni dokupię inne kolorki. Słoneczka i zdrówka życzę
 Śliczne masz pierwiosnki, jak zwykle nimi zachwycasz. I tłuściutkie hiacynty, one nie zawsze tak chcą rosnąć. mam dwie kępki i jedna jak cię mogę, a druga bardziej pojedyncza. Ale ja i tak je lubię, na jesieni dokupię inne kolorki. Słoneczka i zdrówka życzę 

Cieszę się, że jesteś i że będziesz.
  Cieszę się, że jesteś i że będziesz.   

Trudno zgadnąć, kiedy zechcą zakwitnąć.
  Trudno zgadnąć, kiedy zechcą zakwitnąć.

Podziwiam jak Ty masz czyściutko na rabatach...
  Podziwiam jak Ty masz czyściutko na rabatach...   

I kociak cudny!
 I kociak cudny!   

gratuluję.
  gratuluję.  Pędzi ten Twój wątek jak szalony muszę się pilnować by nie zgubić  bo nadgonić nie sposób, doba za krótka na wszystko
  Pędzi ten Twój wątek jak szalony muszę się pilnować by nie zgubić  bo nadgonić nie sposób, doba za krótka na wszystko  

,zla jestem na siebie ,bo pomyliłam dni na  badania kontrolne
 ,zla jestem na siebie ,bo pomyliłam dni na  badania kontrolne  ,szczęście w nieszczęściu ,że spojrzałam i nie pojechałam ,ale córka straciła dzień urlopu .Dobrze ,że chociaż zgodzili się przełożyć ,ale znowu to czekanie najgorsze,no dobra dosyć narzekania ,miłego tygodnia życzę
  ,szczęście w nieszczęściu ,że spojrzałam i nie pojechałam ,ale córka straciła dzień urlopu .Dobrze ,że chociaż zgodzili się przełożyć ,ale znowu to czekanie najgorsze,no dobra dosyć narzekania ,miłego tygodnia życzę 

Naprawdę bardzo dorodne, pewnie jak tak dalej pójdzie, to w maju już będą Cię raczyć kwiatami!
  Naprawdę bardzo dorodne, pewnie jak tak dalej pójdzie, to w maju już będą Cię raczyć kwiatami!