Sebastian hmmm nie myślałam o nich ale może na razie moczę jaskry pełne
Na razie non stop w pracy jestem, a zmienia się u mnie dużo, jak będę miała chwilkę to wstawię fotki
Trochę czasu minęło , dużo się zmieniło
W końcu mam ogródek warzywny i stanął tunel foliowy, mały bo mały ale dla mnie i rodzinki starczy
młody rabarbar
jabłoń
języczka , którą buchnęłam
rabatka
Nie wiem jakim cudem nie widziałem Twojego wpisu
Świetnie wygląda warzywniak z tunelem
Widzę, że już wysiałaś pierwsze warzywa
U mnie wiosna na podobnym etapie
Lenko masz świetną przestrzeń do zagospodarowania! I niezłe plany. Trzymam kciuki za ich realizację. Warzywniaczek i tunel rewelacja.
Pozdrawiam Cię serdecznie i z przyjemnością będę obserwowała co dalej u Ciebie się dzieje
Super r, ja dopiero teraz po tylu latach zaczynam bardziej ukwiecać działkę i ciągle brakuje mi porządnej rabaty gdzie będę miała tak dużo kwiatów, że starczy do wazonu na cały letni sezon.;) Ale nie mogę zrobić wszystkiego na raz bo bym padła
Olu ja właśnie też bym chciała wszystko na raz z tym że u mnie łatwiej bo ja już mam sporo drzew i krzewów, więc skupiłam się na ukwiecaniu terenu
Teren spory i mam dużo pomysłów heheh ale czasu brak i pieniądze też spore na to idą, dlatego dużo kwiatów zasiałam, sporo mam też jednorocznych
Skupiam się jednak głównie na kąciku wypoczynkowym, tam mam miejsce na grila i tam ławka bujana będzie, kącik ma być ukwiecony i pachnący
Wiosna już idzie pełną parą
Ja teoretycznie też już mam wszystko obsadzone i nawet w niedzielę na działce mówiłam do męża, że w tym roku chyba już w końcu odsapniemy...po czym pękła nam muszla i musimy nastawić się na remont łazienki w domku działkowym
Robota jest zawsze, jeśli my jej nie znajdziemy, to ona znajdzie nas
Kiedyś tez wszystko robiłam na raz, ale niestety latka lecą i już coraz mniej mam siły ... no w każdym razie nie robie wszystkiego z taką energia jak dawniej .
No ja dziś cały dzień od rana na podwórku, ledwo mogę ręce unieść
Do zagospodarowania mam jakieś 100m. które były do niedawna placem budowy
Rano pojechałam do szkółki leśnej po krzewy i thuje,oraz kilka krzewów ozdobnych żeby mąż miał mniej do koszenia
A za jakieś 2 tyg jadę do następnej szkółki po resztę krzewów i bylin
To powyżej to tylko mały procent szkółki, wzięłam 20 thuj, 4 krzewuszki bordowe, 10 trzmielin , 6 machoni oraz 2 lipy szerokolistne
Lenka no to będzie co robić z taką ilością roślinek hehe no ale kieszeń to też zabolało, ale jak chce się mieć pięknie to niestety musimy cierpień w sumie nie tyle my co nasze konta w banku