Takie nasz ogródkowy fitness

Sporo kolorów już na Twojej działce

I znowu nie dostawałam powiadomień od Ciebie ale już jestem zaległości narobiłam
 I znowu nie dostawałam powiadomień od Ciebie ale już jestem zaległości narobiłam   

.Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo
 .Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo   i zdrówka dla Ciebie i męża.
 i zdrówka dla Ciebie i męża. 

Niech korzysta, bo nie wiem, jak długo taką swobodę będzie miała zapewnioną....
  Niech korzysta, bo nie wiem, jak długo taką swobodę będzie miała zapewnioną.... Widzę, że się starają, ale cuś niemrawo im to idzie. Zresztą one każdej wiosny są opóźnione w rozwoju.
  Widzę, że się starają, ale cuś niemrawo im to idzie. Zresztą one każdej wiosny są opóźnione w rozwoju.  

Tyle że po tym fitnessie takiej starszawej pani jak ja trudno zgadnąć, co bardziej dokucza: mięśnie czy kości.apus pisze:
Taki nasz ogródkowy fitness

Najpierw pogoniła z działki wszystkie motylki, potem chciała się dobrać do rudzików.
  Najpierw pogoniła z działki wszystkie motylki, potem chciała się dobrać do rudzików.  

Pozdrawiam wzajemnie.
 Pozdrawiam wzajemnie.  

Czosnki.
  Czosnki.

Mak wschodni.
   Mak wschodni. Korony cesarskie.
   Korony cesarskie. Pierwiosnek gruziński.
    Pierwiosnek gruziński. .
 .
 Krokusy w ładnych kępkach, lubię takie.
 Krokusy w ładnych kępkach, lubię takie.  Jak moje przestanę przesadzać, może też takie będą.
 Jak moje przestanę przesadzać, może też takie będą.  Misia to jednak drapieżnik, próbuje polować.
 Misia to jednak drapieżnik, próbuje polować.  U mnie też ptaki w niebezpieczeństwie, bo pełno słonecznika koło karmnika i koty sąsiadów stale czatują. Inspekt zapełniony taka liczbą odmian, że w głowie się kręci.
 U mnie też ptaki w niebezpieczeństwie, bo pełno słonecznika koło karmnika i koty sąsiadów stale czatują. Inspekt zapełniony taka liczbą odmian, że w głowie się kręci.  Powoli przyzwyczaisz się do stałego nadużywania mięśni.
 Powoli przyzwyczaisz się do stałego nadużywania mięśni.  Coraz mniej będą boleć.
 Coraz mniej będą boleć.  U mnie wytrzymało do wieczora, ale teraz też pada.
  U mnie wytrzymało do wieczora, ale teraz też pada.

Nowsze znacznie wolniej się rozrastają.
  Nowsze znacznie wolniej się rozrastają.  

W końcu mięśnie przyzwyczają do wysiłku, a stare kości słonko wygrzeje i będzie dobrze.
  W końcu mięśnie przyzwyczają do wysiłku, a stare kości słonko wygrzeje i będzie dobrze. 
 . Zrobię sobie z nich obwódki do aksamitek
 . Zrobię sobie z nich obwódki do aksamitek  .
 .
 a powiedz Gomfrena - mogę ją wysiać do zimnego inspektu bo poprzednie siewki  mi padły ? czy lepiej w domu jeszcze raz spróbować ?
 a powiedz Gomfrena - mogę ją wysiać do zimnego inspektu bo poprzednie siewki  mi padły ? czy lepiej w domu jeszcze raz spróbować ? 

! one nawet spod śniegu lubią mrugać
 ! one nawet spod śniegu lubią mrugać  

i czekam aż uszykuję im miejsce na działce bo na razie takowego nie widzę...
   i czekam aż uszykuję im miejsce na działce bo na razie takowego nie widzę...  A na poważnie to jeszcze nie wszystko z ziemi wylazło u mnie i wolę nie gmerać w ziemi...
 A na poważnie to jeszcze nie wszystko z ziemi wylazło u mnie i wolę nie gmerać w ziemi... A to wdzięczne obiekty do fotografowania...
 A to wdzięczne obiekty do fotografowania... 

u mnie tylko postraszyło,założyłam pompę do wody i guzik nie działa
  u mnie tylko postraszyło,założyłam pompę do wody i guzik nie działa  Dopiero się skarżyłam ze nie wychodzi korona cesarska,  odszczekuję już wychodzi
 Dopiero się skarżyłam ze nie wychodzi korona cesarska,  odszczekuję już wychodzi