Ja mam jakieś, ale nie mam pojęcia jakie...
Ogród Magdy zwanej Karolcią.
-
Grzegorz B
Madziu ja wpadłem do Ciebie, myśląc, że przywitają mnie jesienno-zimowe klimaty,a tutaj lato
. Oj serwujesz nam widoki lata, to bardzo dobrze, niech oczy nasiąkną słońcem, bo jutro znów szaro i chłodno
. Miałaś dużo nowości, choć pewnie i tak wszystkich nie zaprezentowałaś. Gaura, widziałem ją w ogrodniczym, wielką sadzonkę za 12 zł, ale nie kupiłem, bo nie chciało mi się jej targać
. Różana prezentacja
, ale, żeś ich uzbierała
Lewizje i rojniki już zabezpieczyłaś 
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grzesiu,ja jeszcze nic nie zabezpieczyłam
Mszę jeszcze zorganizować tyczki do róż piennych i wtedy za jednym zamachem wszystko okryję
Halinko,gaura jest u mnie pierwszy sezon i nie wiedziałam że trzeba ją zabezpieczać na zimę
Gabi ma gaurę,trzeba do niej uderzyć z tym pytaniem.Zaraz to zrobię
Mszę jeszcze zorganizować tyczki do róż piennych i wtedy za jednym zamachem wszystko okryję
Halinko,gaura jest u mnie pierwszy sezon i nie wiedziałam że trzeba ją zabezpieczać na zimę
Gabi ma gaurę,trzeba do niej uderzyć z tym pytaniem.Zaraz to zrobię
Pozdrawiam Magda 
-
Grzegorz B
Madziu, ja lewizję i rojniki zabezpieczyłem już przed nadmierną wilgocią, tz., nakryłem szybami. Niektóre rojniki zaczynały gnićKarolcia pisze:Grzesiu,ja jeszcze nic nie zabezpieczyłam![]()
Mszę jeszcze zorganizować tyczki do róż piennych i wtedy za jednym zamachem wszystko okryję![]()
-
Grzegorz B
-
Grzegorz B
-
Grzegorz B
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magduś u mnie rojniki rosną w żeleźniakach, na środku ogrodu niczym nie zabezpieczane. Nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Leje na nie deszcz, zimą śnieg, czasem wiosną stoją w wodzie i nic im nie jest
Wylewam im tylko z pojemników tą wodę, gdy widzę, że naprawdę jest jej sporo.
Jeśli chodzi o mnie to są niezawodne
Może się i nie znam .... ale nigdy nie słyszałam o zabezpieczaniu rojników
Jeśli chodzi o mnie to są niezawodne
Może się i nie znam .... ale nigdy nie słyszałam o zabezpieczaniu rojników