Hoje Oli + zielone
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olu, kolekcja hojek imponująca. Sliczne sa i te maluszki i te większe. 
Słodziutkie masz te futrzaczki. Ja miałam chomiczki, ale musiałam oddać w dobre ręce, bo mój synuś chcał je zamęczyć z miłości
Wczoraj doszła paczuszka od Ciebie. Roślinki po podróży wyglądają tak
.
Są śliczne. Dziękuję
Słodziutkie masz te futrzaczki. Ja miałam chomiczki, ale musiałam oddać w dobre ręce, bo mój synuś chcał je zamęczyć z miłości
Wczoraj doszła paczuszka od Ciebie. Roślinki po podróży wyglądają tak
.Są śliczne. Dziękuję
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O jak ja Ci zazdroszę (całkiem pozytywnie) takiego ślicznego zoo. Opowiesz coś o zwyczajach szynszylek? Przeurocze mają te łapeczki. Kicia ich nie straszy? Jaka tam z niej Myszka, wygląda na prawdziwą Damę - jaka poza.
Nie tylko piękne hoje, ale i zwierzyniec wspaniały.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- aledra7
- 1000p

- Od: 21 paź 2008, o 14:17
Straszyć nie straszy ale jest zazdrosna. A jeśli chodzi o kulki (tak na nie mowie ze względu na ich wygląd szczególnie gdy siedzą i jedzą) to najgorszym ich zwyczajem jest niestety gryzienie wszystkiego co tylko mozliwe łącznie z rogami ścian, kablami, meblami i połkami w klatce.Więc gdy wypuszczam je na wybieg to musze mieć oczy dookoła głowy. Inny zwyczaj to jedzenie wyłącznie suchego pokarmu a jeśli chodzi o owoce i warzywa to wyłącznie suszone.No i zapomniałam o tym ze hałasuja dość mocno w nocy i czasem trudno spać szczególnie jeśli ma sie klatkę w sypialni tak jak ja (mieszkam z rodzicami i nie mam możliwości trzymania ich w innym pokoju) a do tego klatka musi być duża żeby mogły w niej skakać, chociaż moja ma 100 cm długości i 80 wysokości to czasami na ich nocne gonitwy nie wystarcza 
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Śliczne są, ale takie nocne hałasowanie może być faktycznie uciążliwe. Moje psy też są nawzajem o siebie zazdrosne, a nawet o to, że zajmuję się akwarium

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04