Ewelinko ale serce ściska jak się patrzy na takie wiadro całe wypełnione różanymi badylami. Niech Ci pięknie rosną i cieszą oczy przez długie lata.
Widzę na zdjęciu z iryskiem, że nieźle Ci się nasiała ostróżka jednoroczna. I u mnie by tak było ale z lekka przedziabałam, by te pannice nie stłamsiły reszty towarzystwa.
Kochana udanego świętowania rodziców rocznicy.
Piękny zakup Ja nie mogę się zdecydować
Wstawiałaś wcześniej listę różaną ? Ciekawy jestem co tam kupiłaś
Super niespodziankę zrobicie, na pewno rodzicom łezka w oku sie zakręci. Moi rodzice mają w tym roku 30 lecie ślubu, też szykuję z rodzeństwem niespodziankę
Teraz możesz szastać wolnym miejscem Jak już zabraknie ci trawnika do zrywania to zapraszam do mnie Ja tylko troszeczkę chcę uszczknąć to szybciutko ci pójdzie Albo chociaż pomocnika podeślij, cudny ci on, więc z przyjemnością go trochę pogoszczę Iryski i krokusy cudne Napisz koniecznie jak udała się niespodzianka??
Jak zobaczyłam powyciągane kostki to stwierdziłam, że dobrze, że do tej pory nie robiłam obrzeża
Ile to roboty
Dopiero w tamtym roku dojrzałam do położenia obrzeża
Rabaty już raczej większe nie będą.
Bo chyba, że będzie całkowita rewolucja
Ewelinko kolory cebulowych nadal cieszą, ale róże to dopiero będzie pokaz. Piękne sadzonki. Obrzeża są niepotrzebne w ogrodzie. Tylko z nimi problem, przy poszerzaniu rabat. Miłego świętowania z rodzicami.
Ewelinko, witaj
Ale przepiękne krokusiki zakwitły Ci w ogrodzie Zakup różany widać, że porządny. Róże na zdjęciu wyglądaja bardzo dobrze i jakieś duże te sadzonki
Zagospodarowanie terenu od sąsiadki strony - bardzo dobry pomysł. Z czasem będzie to zielona ściana i nic nie bedzie widac. A za bza czarnego trzymam kciuki
Ewelina, posadziłaś całe to towarzystwo w dwie godziny? Mistrzyni Zaczynam wątpić w swoje tempo pracy.. zanim wykopałam dołki, jeszcze raz sprawdziłam orientacyjnie docelowe rozmiary krzewów, zanim się ogarnęłam z tym wszystkim to praktycznie noc mnie zastała.. a było tylko 8 róż
Gratulacje dla pięknego jubileuszu rodziców. W ubiegłym roku robiłam ogromny tort na pięćdziesiątkę mamy.. chyba najwymyślniejszy prezent nie ucieszył by jej bardziej niż taka impreza niespodzianka i wizyta dzieci i wnuków
Witaj Ewelinko!
Na rabacie sporo się zmieści Kurierzy już tak mają... jak nie mogą zdążyć z przesyłką na wyznaczone godziny podrzucają nam na ganek paczki w różnych porach, czasem znajdujemy raniutko a czasem późno wieczorem! Ważne że zawsze są! Rodzicom 100 lat życia w dobrym zdrowiu i bawcie się wesoło! Pozdrawiam!
O rany....tyle róż. Ja dziś aby jedną wsadzić musiałam dwie inne zmiany zrobić, na szczęście już posadzone. Ewelinko, w takim tempie i ilościach kupowania nie chcę krakać ale i dodatkową działkę w mig zapełnisz. Iryski urocze... . Mnie się zawsze o nich przypomina jak widzę gdy kwitną. Tym razem już zamówione ale podziwiać będę dopiero w przyszłym roku. Zdrówka dla rodziców.
Fiu fiu, piękne różyczki, widze że chyba u każdego w tym roku takie wypasione zakupy!
Super!
Ewelinko a jakie dokładnie różyczki kupiłaś? U mnie też kubek wpadł wraz z przesyłką
Rabatka coraz fajniejsza, a od wtorku coraz cieplej będzie, to i chętniej będziemy pracować w ogrodzie
Ewelinko, jestem pełna podziwu dla Twojego tempa pracy w ogrodzie.
Taką ilość róż posadzić w dwie godziny...no, no!
Wzruszyłam się wiadomością o niespodziance, jaką przygotowaliście rodzicom. Przypomniała mi się nasza niespodzianka od dzieci w czterdziestą rocznicę.
Słoneczka życzę Tobie i Twoim pięknym roślinkom na cały tydzień.