Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty -Cz . X

Post »

Martus witaj!
Piękne już masz oznaki wiosny. Chyba cieplej i słonecznika i Ciebie.U mnie słońca zero mało radosnych akcentów.
SUUPER krzaczorki róż. U kogo zamawialas ??
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Tak, tak, najpierw długo nic, a teraz eksplozja kwiecia - na razie tylko krokusy, za chwilę pewnie pokażesz coś innego :wink:
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
stynka0207
500p
500p
Od: 21 lut 2010, o 15:47

Post »

koziorozec pisze:Dzisiaj było troszkę słoneczka ,więc poszukałam mojej wiosny ,nie ma tego wiele,ale trudno ile jest to pokażę .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Takie śliczne iryski zaczynają kwitnąć
Obrazek

czosnki coraz większe
Obrazek

za moment zakwitną derenie ,całe obsypane będą kwiatami ,mam ich 4 szt ,więc naleweczki będą
Obrazek

Obrazek

Przylaszczki do słoneczka pięknie się otworzyły
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Takie piękne róże dzisiaj do mnie przyjechały ,same czerwone ,na biało czerwoną rabatę ,może dołożę tam granat lub fiolet,takiej rabaty jeszcze nie miałam ,płaciłam za nie po 4,99,korzenie w wilgotnych trotach ,piękne sadzonki
Obrazek

Obrazek
Martuś gdzie kupiłas takie piękne krzaki róż i za taką cenę?
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Jest Martusiu już sporo wiosny u Ciebie ;:138 , to są jej początki ale jak buchnie nam kwieciem to nie będzie wiadomo co podziwiać najpierw, więc cieszmy się z tego co już jest i podziwiajmy ;:138
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś piękne sadzonki róż, rabata cudnie będzie wyglądała, oj te Twoje cudne nasadzenia grupowe ;:138

Wiosna się zaczęła teraz to tylko zaglądać jak wszystko wychodzi z ziemi...
Pozdrawiam wiosennie ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Aniu,jak miło,że jesteś po zimowej przerwie,u mnie też ciągle chmury i deszcz i zimno,dzisiaj było było ciut lepiej,róże zamówiłam u botanik 21,krzaczki piękne,pozdrawiam :wit

Natalio,nie mam bogatego wiosennego ogrodu,bo ciągle zapominam w jesieni kupić cebulek,bo jestem w lesie na grzybach,robię przetwory i tak mi to ucieka,pozdrawiam :wit

Justynko,róże kupiłam na all u botanik21,są piękne i dziewczynki piszą ,że miały w tamtym roku od niego i pięknie im rosną ,pozdrawiam :wit

Iwonko,troszkę jest tej wiosny ,ale niewiele ,więc czekamy na następne kwitnienia,chociaż cieszymy się każdym kwiatuszkiem ,bo tak pięknie budzą się do życia,pozdrawiam :wit

Kasiu,uwielbiam kolory w grupie i zawsze tak sadzę ,roślinki bardzo się spieszą ,żeby wyjść i zakwitnąć ,mimo zimna i ponuractwa,więc już mamy co oglądać i podziwiać ,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
garden11
1000p
1000p
Od: 3 gru 2014, o 10:16

Post »

Martuś, zakupy różane super. Ja też kupowałam róże w takiej cenie tylko u lokalnego pasjonata na emeryturze i rosną świetnie. ;:167
Pozdrawiam Ewa

W ogródku u Ewy
Awatar użytkownika
stynka0207
500p
500p
Od: 21 lut 2010, o 15:47

Post »

Marto,dziękuję za odpowiedz :) Ten botanik to z moich okolic,Puławy i okolice to zagłębie różane :)Te otrzymane róże to piękne krzaczory z których na pewno będzie co podziwiać.Ten pan ma tyle odmian róż,i na pewno tańsze niż odmiany róż oferowane w marketach :)
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam w bardzo deszczowy dzień,byłam w ogrodzie coś zrobić ,żeby ubywało,ale przyszłam przelana ,aż się zimno przykleiło do mojego ciała,więc jest przerwa od ogrodu .

Ewciu,róże tak piękne ,że aż nie mam słów,cieszę się z nich ,bo potrzebowałam czerwone ,kupiłam 15 szt i zapłaciłam tyle co w firmie kupiłabym 2 szt,pozdrawiam ;:168

Justyna,to może masz blisko po te róże,te róże tanie od marketowych i na pewno w marketach nie ma takich pięknych krzaczków,pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No jasne że Ci wybaczam, przecież napisałam że i tak Cię lubię :;230 Martuś wczoraj byłam tak up.... że już na nic siły nie miałam, a tu dzisiaj laba cały dzień odpoczywam, bo wyjść się nie da. Leje , wieje i zimno. Chciałam pomidory pikować ale szklaneczek zabrakło....przeliczyłam się ;:oj po ch... mi tego tyle!
Nie będę płotka malować, chcę ze sczerniał z czasem ;:oj Pozdrawiam i ściskam Obrazek
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hej Martuś ,u mnie też przylaszczka pokazała pierwszego kwiatka,mam nadzieje,że patrzysz za tym czerwono rózowym fiołkiem,pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Marto wspaniałe zakupy..rabata będzie cudowna;)) ;:138
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś nowa polska, :) rabata się szykuje. ;:215 Róże wyjątkowo dorodne, z pewnością świetnie się nimi zaopiekujesz i zakwitną obficie. ;:108 Też kupowałam u tego pana trzy angielki, bez nazwy, ładnie rosną i już w pierwszym roku całkiem przyzwoicie kwitły. Maluszki cebulowe ślicznie rozjaśniają rabatki. Obrazek Dobrych dni do prac ogrodowych. ;:3
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu,moje pomidorki jeszcze nie wzeszły,inne roślinki mam do pikowania,ale nic nie zrobiłam,to ponuractwo źle na mnie działa,jak nie pomalujesz płotka to szybko zgnije i będziesz robić od nowa,jutro kisimy kapustkę ,więc zajęcie mam zapewnione,chociaż dzisiaj obrałam już marchewkę ,pozdrawiam ;:196

Bożenko,cieszę się ,że i u Ciebie przylaszczki kwitną ,one są malutkie ,ale takie wdzięczne,o fiołkach pamiętam,są ,ale jeszcze nie wystawiły kwiatuszków,jak tylko zakwitną to Ci wyślę kremowy i różowy,bo ciemny fiolet na pewno masz,daj adres na pw,pozdrawiam :wit

Reniu,dopiero się okaże,jak ta rabata wyjdzie,sadzonki są piękne :wit

Soniu,tak ,będzie polska rabata,róże na razie zadołowane na dyniowisku ,bo nie mam jak przewieźć kompostu bo tak leje i w ogrodzie bajoro,moje ciężkie gliny nie przyjmują już wody,musi troszkę obeschnąć,żeby wozić taczkami,a na jutro znowu deszcz zapowiedzieli,pozdrawiam :wit
tencia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2013, o 20:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj ,u mnie dzisiaj dużo ;:3 ,ale na działce byłam krótko,praca po południu ,nie lubię tej zmiany zwłaszcza teraz.Śliczny ten irysik i wiosny u Ciebie coraz więcej ;:215 ,sadzonki róż bardzo ladne ,też zamówiłam ale tylko 3szt. ,dzisiaj miały przyjechać,jutro pojade do koleżanki,miała odebrać to zobaczę jakie krzaczki.Moje pomidorki powschodziły ,tylko ten na którym mi najbardziej zależało coś się nie pokazuje ;:223
Pozdrawiam i zyczę dużo ;:3 na jutro
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”