Wiejski ogród przed sezonem cz. 34

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Wiejski ogród przed sezonem cz. 34

Post »

Marysiu poproszę koleżankę o przepis to Ci podeślę, wiem że jest podobny do przepisu na ciasto leśny mech tylko dużo mniej oleju.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A ja chętnie pracuję w rękawiczkach , tylko teraz Bąbel bez przerwy mi kradnie ;:306 Wystarczy ,że na sekundę odłożę i już nie ma :wink: Ale nic to , kupiłam całą paczke zimą , tanio w Castoramie to mam :wink: Mój M też mi wykosił kilka roślin, teraz jak jest mała to wbijam patyk, chociaż zdaża sie ,ze patyk leży a roślinki nie ma . Ale nie biorę ogrodu dla siebie, szybko by sie do tego przyzwyczaił a ja bym sama harowała , już wolę stracić jakieś roślinki. Jesienią zmieniłam miejscówki dla hortensji, bo się rozkrzewiły a najczęsciej przemarzają. Powiedziałam żeby posadził z tyłu domu pod siatką. ja patrzę a one posadzone z tyłu, nie tylko domu , ale ogrodu warzywnego , owszem pod siatką ;:306 Zupełnie bez sensu. Na końcu ogrodu ich nie widać , tam tylko chwasty i to czego sie nie chce --no i tak to jest :;230
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
Malvy
500p
500p
Od: 10 lut 2015, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dlatego, że ja też zawsze zapominam o rękawiczkach to tych gumowych zawsze mam po kilka w kieszeniach i jak tylko się złapie na pieleniu to zakładam, zawsze trochę ręce ratuje :D

Czy ja widzę na fotce ze słoneczkiem po prawej pączki na drzewie tudzież drzewie? ;:oj
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marysiu, witaj po zachodzie słońca. :wit
Rozmyte też ładne ;:3 . Najważniejsze, że świeciło i choć trochę ogrzewało ziemię. Ciebie również. ;:138
U mnie też świeciło, ale i tak większą część dnia zmuszona byłam spędzić w domu. ;:222
Kiedy ja doprowadzę do ładu moją działkę? ;:202 Ciężkie czasy dla mnie nastały. ;:108 Jak nie urok to przemarsz wojsk. ;:145

Miłego wieczoru, Maryś. ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Kochani odpowiem Wam już w nowej części, do której serdecznie zapraszam :arrow: tutaj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”