A pamiętasz które odcinki Mai były z Twoją różą?

i kwiatuszki i krzewy pięknie kwitną .
 i kwiatuszki i krzewy pięknie kwitną . dzięki za tak śliczne zdjęcia
  dzięki za tak śliczne zdjęcia   
  jaciękręcę
 jaciękręcę   u Ciebie już tyle się dzieje a u mnie dopiero niedawno śnieg zginął  i wszystko jeszcze śpi... a tu widzę bratki kwitnące
 u Ciebie już tyle się dzieje a u mnie dopiero niedawno śnieg zginął  i wszystko jeszcze śpi... a tu widzę bratki kwitnące   no ale wiem, wiem, że u Ciebie wszystko szybciej, ładniej, obficiej
 no ale wiem, wiem, że u Ciebie wszystko szybciej, ładniej, obficiej   ale poczekaj no, ja też się wyrobię
 ale poczekaj no, ja też się wyrobię 
 byliśmy dziś u Teściowej, bardzo źle z nią już...
  byliśmy dziś u Teściowej, bardzo źle z nią już... 

, a ta Gizelka, no dalej jej nie mam, bo jak szukałam to nie było, a teraz to myślę, no jedna zamawiać to nie bardzo, no nic, będe szukała na miejscu chyba, ona jest nieziemska po prostu
 , a ta Gizelka, no dalej jej nie mam, bo jak szukałam to nie było, a teraz to myślę, no jedna zamawiać to nie bardzo, no nic, będe szukała na miejscu chyba, ona jest nieziemska po prostu 

ale dogonisz
  ale dogonisz   
  mnie każdy kwiatuszek cieszy
 mnie każdy kwiatuszek cieszy  

Zakupy rewelacyjne
 Zakupy rewelacyjne  Czy to jest biała krzewuszka?
 Czy to jest biała krzewuszka?  

Sprawdza też czy coś dla niego nie ma ?  Ten kwiatek to wiśnia wczesna, japońska , śliczna i już kwitnie
  Sprawdza też czy coś dla niego nie ma ?  Ten kwiatek to wiśnia wczesna, japońska , śliczna i już kwitnie   Myślę ,że Jaśmin nagokwiatowy wszędzie urośnie. ja mam w różnych miejscach i kwitnie, ale też trochę czekałam . On b. łatwo się ukorzenia jak położysz na ziemi gałazkę , ja tak ukorzeniłam i rozsadziłam. Teraz sadzę przy siatce ogrodzeniowej , bo on musi być podwiązywany czy jakoś sie trzymac czegoś. To ja mam go rzy rózach , siatce, bukszpanie ...i tak sobie rośnie . Można też przyciać to sie rozkrzewi. ja bym nie przesadzała , tylko przycięła, położyła też gałązkę na ziemi i wtedy odrost gdzieś posadzisz. No chyba ,ze masz lepszą miejscówkę
  Myślę ,że Jaśmin nagokwiatowy wszędzie urośnie. ja mam w różnych miejscach i kwitnie, ale też trochę czekałam . On b. łatwo się ukorzenia jak położysz na ziemi gałazkę , ja tak ukorzeniłam i rozsadziłam. Teraz sadzę przy siatce ogrodzeniowej , bo on musi być podwiązywany czy jakoś sie trzymac czegoś. To ja mam go rzy rózach , siatce, bukszpanie ...i tak sobie rośnie . Można też przyciać to sie rozkrzewi. ja bym nie przesadzała , tylko przycięła, położyła też gałązkę na ziemi i wtedy odrost gdzieś posadzisz. No chyba ,ze masz lepszą miejscówkę 

Posadziłam go na piwnicy-ziemiance licząc,że zrobi mi kaskadę,a on,mimo,że trzy lata chyba już ma,stoi,jak zaczarowany.Ale tak zrobię,jak mówisz.Nie będę ryzykować z całym,ukorzenię gałązkę
 Posadziłam go na piwnicy-ziemiance licząc,że zrobi mi kaskadę,a on,mimo,że trzy lata chyba już ma,stoi,jak zaczarowany.Ale tak zrobię,jak mówisz.Nie będę ryzykować z całym,ukorzenię gałązkę