U mnie też dzisiaj troszkę słońce świeciło, ale tylko na moment. Jakaś ta pogoda nie bardzo wiosenna

Wszystkie Twoje rośliny budzą się do życia i jak zrobi się cieplej to grządki się zapełnią. Ja też widzę na moich niektórych różach kiełki
  Wszystkie Twoje rośliny budzą się do życia i jak zrobi się cieplej to grządki się zapełnią. Ja też widzę na moich niektórych różach kiełki   Z tym kulkowaniem to może jest tak, że nie wszystkie róże nadają się do kulkowania? Pozdrawiam i miłego weekendu
  Z tym kulkowaniem to może jest tak, że nie wszystkie róże nadają się do kulkowania? Pozdrawiam i miłego weekendu 

. Ja zauważyłam, że moje tulipany, które sadziłam w listopadzie już powoli zaczynają wyłazić
 . Ja zauważyłam, że moje tulipany, które sadziłam w listopadzie już powoli zaczynają wyłazić   . Za to śnieżniki jeszcze nie ale te sadziłam chyba końcem listopada. Mam nadzieję, że wyjdą bo kupiłam ich sporo po przecenie
 . Za to śnieżniki jeszcze nie ale te sadziłam chyba końcem listopada. Mam nadzieję, że wyjdą bo kupiłam ich sporo po przecenie   . Wszystko czeka na wyższą temperaturę i na słońce i mam nadzieję, że w końcu ta pogoda poprawi się. Pozdrawiam
 . Wszystko czeka na wyższą temperaturę i na słońce i mam nadzieję, że w końcu ta pogoda poprawi się. Pozdrawiam   .
 .  . Jednak sadziłam je na różnych głębokościach bo są w różnych fazach wzrostu
 . Jednak sadziłam je na różnych głębokościach bo są w różnych fazach wzrostu   .Ta zielenina cieszy ale chciałabym już zobaczyć więcej koloru
 .Ta zielenina cieszy ale chciałabym już zobaczyć więcej koloru   .
 .  . Pogoda nie za bardzo wiosenna ale miejmy nadzieję, że niebawem to się zmieni . Pozdrawiam
 . Pogoda nie za bardzo wiosenna ale miejmy nadzieję, że niebawem to się zmieni . Pozdrawiam   .
 . . Mam nadzieję, że niedługo rabaty zapełnią się i pokażą więcej koloru
 . Mam nadzieję, że niedługo rabaty zapełnią się i pokażą więcej koloru   . Dziękuję i wzajemnie udanego weekendu życzę
 . Dziękuję i wzajemnie udanego weekendu życzę   .
 . . Wolę żeby zakwitły później a były ładnego pokroju . Za jakiś czas przyjadą do mnie kolejne bulwy i od razu posadzę je do doniczek
 . Wolę żeby zakwitły później a były ładnego pokroju . Za jakiś czas przyjadą do mnie kolejne bulwy i od razu posadzę je do doniczek   . Mam nadzieję, że faktycznie będą zwisające i w kolorach jakie zamówiłam
 . Mam nadzieję, że faktycznie będą zwisające i w kolorach jakie zamówiłam  . Dziękuję i wzajemnie
 . Dziękuję i wzajemnie   .
 . .
 .
 Pogoda niespecjalna, ale i tak już nie jest źle
  Pogoda niespecjalna, ale i tak już nie jest źle  

. Na pewno w końcu zrobi się cieplej i słoneczniej
 . Na pewno w końcu zrobi się cieplej i słoneczniej   . Co do kulkowania róż to chodzi o to by długie giętkie pędy wyginać w łuk i przyszpilać do ziemi ale tak żeby pęd nie dotykał gleby bezpośrednio. Róża wtedy wypuszcza masę krótkopędów na których zakwita
 . Co do kulkowania róż to chodzi o to by długie giętkie pędy wyginać w łuk i przyszpilać do ziemi ale tak żeby pęd nie dotykał gleby bezpośrednio. Róża wtedy wypuszcza masę krótkopędów na których zakwita   . Na 19 stronie mojego wątku masz zdjęcie na którym to widać. Ja użyłam drucików , które przywiązałam do końca pędu a potem przywiązywałam je do drutów, które były przyszpilone do ziemi. Robiłam to pierwszy raz ale liczę na efekty
 . Na 19 stronie mojego wątku masz zdjęcie na którym to widać. Ja użyłam drucików , które przywiązałam do końca pędu a potem przywiązywałam je do drutów, które były przyszpilone do ziemi. Robiłam to pierwszy raz ale liczę na efekty   .
 .

. Jak dawno Cię nie było , co słychać ?? Dlaczego taka cisza w Twoim wątku ?? Mam nadzieję, że wszystko w porządku . Dziękuję bardzo , jak zwykle piszesz mi bardzo miłe rzeczy
 . Jak dawno Cię nie było , co słychać ?? Dlaczego taka cisza w Twoim wątku ?? Mam nadzieję, że wszystko w porządku . Dziękuję bardzo , jak zwykle piszesz mi bardzo miłe rzeczy   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

i już nawet zaczynają kwitnąC
 i już nawet zaczynają kwitnąC  U mnie tylko przebiśniegi kwitną, ale kiełków w ogrodzie mnóstwo
 U mnie tylko przebiśniegi kwitną, ale kiełków w ogrodzie mnóstwo 

Niechby już to słońce się pokazało, bo już zapomniałam jak wygląda.
 Niechby już to słońce się pokazało, bo już zapomniałam jak wygląda.  Cięłam w ubiegłym roku pięcioletnią lawendę bardzo radykalnie, bo oczywiście rosnie jedna blisko drugiej. Trochę dłużej się zbierała, ale pięknie odbiła i kwitła obficie.
 Cięłam w ubiegłym roku pięcioletnią lawendę bardzo radykalnie, bo oczywiście rosnie jedna blisko drugiej. Trochę dłużej się zbierała, ale pięknie odbiła i kwitła obficie.  Jeszcze swoich nie cięłam w tym roku.
 Jeszcze swoich nie cięłam w tym roku.
 Moje róże też maja ciemne pędy, ale nie czarne. I widać, że soki w nich krążą. Ale bardzo mnie martwiły. Ale tak sobie popatrzyłam na odległości między Twoimi różami i niestety moje są posadzone gęściej
 Moje róże też maja ciemne pędy, ale nie czarne. I widać, że soki w nich krążą. Ale bardzo mnie martwiły. Ale tak sobie popatrzyłam na odległości między Twoimi różami i niestety moje są posadzone gęściej