Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi
Marlenko wycieczka wyjątkowo udana.
Kapersy niedługo znajdą swoje miejsce, niech słońce na nie świeci, a nie śnieg przysypuje. 
- seba1999

- Od: 16 sty 2014, o 20:10
Marlenko fajna wycieczka
A te zakupy są super, szczególnie lubię floksy i łubin. Kojarzą mi się z ogródkiem mojej babci
Ale nasypało śniegu
A te zakupy są super, szczególnie lubię floksy i łubin. Kojarzą mi się z ogródkiem mojej babci
Ale nasypało śniegu
Obudziłaś moje wspomnienia z pięknego Wrocławia.
Floksy też uwielbiam, za to łubin wolę podziwiać z daleka. Całe dzieciństwo wygrzebywałam jego siewki z całej działki, syzyfowa robota.
Floksy też uwielbiam, za to łubin wolę podziwiać z daleka. Całe dzieciństwo wygrzebywałam jego siewki z całej działki, syzyfowa robota.
Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
A w planach był tylko trawnik...
Kasia
A w planach był tylko trawnik...
Kasia
- maniolek

- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Marlenko widzę wycieczka udana
Ja też planuję zobaczyć afrykarium, ale jakoś mi nie po drodze ;) Zakupy po wycieczce też się udały, więc można zaliczyć wyjazd do bardzo udanych

Krasnale zajefajne,fajnie by w ogrodzie wyglądały
Wycieczki do afrykarium zazdroszczę
Śnieżyca szok,dziwnie ta wiosna w tym roku nadchodzi 
- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krasnale urocze. Takich i innych trzeba mi w ogrodzie ( niekoniecznie tych na eksport do Niemiec, co to przy szosie można nabyć, ale własnie takich jak we Wrocławiu). Super, że wkleiłaś z nimi zdjęcia. Niech nam wszystkim sprzyjają!
- Ola2310

- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Powiem ci kochana , że i ja napaliłam się na wycieczkę do afrykarium...
Obejrzałam filmiki na Yotube i już bym jechała.To wycieczkę już mam zaplanowaną. Druga do Morskiego Oka...
Obejrzałam filmiki na Yotube i już bym jechała.To wycieczkę już mam zaplanowaną. Druga do Morskiego Oka...
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Dobre mi małe co nieco
Wycieczka super, mnie we Wrocławiu urzekła jeszcze fontanna multimedialna, ale teraz to pewnie jeszcze nie działa?
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Wycieczka udana a i zakupy po niej jakie fajne.
Kochana dobrze, że ta śnieżyca od Ciebie to w innym kierunku poszła, bo bym chyba zawału dostała.
U mnie pięknie jest i ro od piątku. Oby tak zostało.
Kochana dobrze, że ta śnieżyca od Ciebie to w innym kierunku poszła, bo bym chyba zawału dostała.
U mnie pięknie jest i ro od piątku. Oby tak zostało.
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Marlena, u mnie też przeszły sobotnie śnieżyce. Pogoda była dosłownie marcowa - raz świeciło cieplutkie słońce, a już za kilka minut śnieżyło tak mocno, że świata nie było widać
Zakupy bardzo udane -szczególnie floksy. Od tamtego toku mam prawdziwego "hopla" na ich punkcie. Szkoda, że docelowo zajmują sporo miejsca
Zakupy bardzo udane -szczególnie floksy. Od tamtego toku mam prawdziwego "hopla" na ich punkcie. Szkoda, że docelowo zajmują sporo miejsca
- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Widzę, że wycieczka się udała
A krasnalki
Fajne floksy kupiłaś
Szykuj miejsce na kolejne, bo już zaczynają wychodzić z ziemi 
Fajne floksy kupiłaś
- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Marlena, takie niebieskie floksy kupiłam sobie w zeszłym roku. Jak chcesz widzieć kolor niebieski posadź je jakoś w półcieniu, w słońcu wyglądają na bardziej fioletowe. Ale jak słońce zajdzie i pod wieczór są prawie że niebieskie 
- wagabunga123
- 1000p

- Od: 11 lip 2013, o 14:34
Witajcie mili Gosie
Nie wiem jak Wy, ale ja wiosnę czuję i jest mi z tym dobrze a nawet bardzo dobrze
Dziś wstałam skoro świt, szybciutko zrobiłam to co zrobić miałam i co sił w nogach popędziłam na działkę. Nie powiem, podziałałam dziś troszkę. Pograbiłam liście z trawnika, zdjęłam ubranka z agrowłókniny a potem to już tylko napawałam się tym pięknym dniem

Soniu wycieczka bardzo udana, choć krótka. Dla roślinek już dziś robiłam przymiarki, co, gdzie posadzić...

Seba po śniegu na szczęście nie ma już śladu. Dziś pogoda była przepiękna, słonecznie, cieplutko - bajka
Floksy odkryłam dopiero w zeszłym roku i podobają mi się coraz bardziej. Nie miałam pojęcia, że jest aż taka ilość odmian. Łubin kwitnie wcześnie i cieszy oczy kolorami, dlatego go lubię. Z babcinym ogrodem kojarzą mi się malwy oraz kocanka ogrodowa.

Kasiu Nie wiedziałam, że łubin tak ciężko utrzymać w ryzach. Ja chcę go posadzić przy ogrodzeniu, gdzie nic innego nie chce rosnąć.

Mariusz -maniolek Wycieczka udana. Teraz planuję następną, taki weekendowy wypad, tylko z czasem krucho .... Zakupy fajne, oby tylko chciały rosnąć

Mariusz - gloff Śnieżyć mam po dziurki w nosie, słonka chcę
i ciepła !!! krasnale są śliczne i zabawa z ich odnalezieniem przednia a wycieczkę do afrykarium polecam każdemu

ewka36jj krasnale wykonane są przepięknie, z taką ilością detali, że miło popatrzeć.

Olu Wrocław polecam i to bardzo. Miasto z historią i na pewno ma dużo do zaoferowania zwiedzającym. Jedź koniecznie. Myślę, że przełom wiosna-lato to idealna pora na wycieczkę. Morskie Oko - super, byłam kilka razy. Trasa męcząca, ale wysiłek opłaca się, widoki mega. Tylko wybierz się skoro świt, bo potem ilość turystów czasami przytłacza.

Magłosiu no niestety, fontanna jeszcze nie działała. W stolicy też mamy pokazy multimedialne, polecam i zapraszam

Aneczko i ja się cieszę, że po śnieżycach nie ma już ani śladu. Ty to chyba z działki nie wychodzisz, bo taka cisza w Twoim wątku
Co do zakupów to korciło mnie aby jechać na gardenię ale odpuściłam sobie w tym roku, jeszcze nakupiłam bym wszystkiego

Sabinko U mnie na szczęście pogoda wyklarowała się i dziś dzień był wymarzony na wiosenne, ogrodowe porządki. Floksy zauroczyły mnie w zeszłym roku. Co do zajmowania miejsca, fakt, rozrastają się mocno ale zawsze można je podzielić

Dorotko szykuję miejsce, zwłaszcza na białe
Zdjęłam dziś ubranka z moich panienek. Jeśli nadejdą jakieś tęgie mrozy, ubiorę je ponownie. Dzięki za rady

Zuza dzięki za podpowiedź, tak zrobię
właśnie ten niebieski kolor mnie zauroczył
Miłego weekendu Kochani
Nie wiem jak Wy, ale ja wiosnę czuję i jest mi z tym dobrze a nawet bardzo dobrze
Soniu wycieczka bardzo udana, choć krótka. Dla roślinek już dziś robiłam przymiarki, co, gdzie posadzić...
Seba po śniegu na szczęście nie ma już śladu. Dziś pogoda była przepiękna, słonecznie, cieplutko - bajka
Kasiu Nie wiedziałam, że łubin tak ciężko utrzymać w ryzach. Ja chcę go posadzić przy ogrodzeniu, gdzie nic innego nie chce rosnąć.
Mariusz -maniolek Wycieczka udana. Teraz planuję następną, taki weekendowy wypad, tylko z czasem krucho .... Zakupy fajne, oby tylko chciały rosnąć
Mariusz - gloff Śnieżyć mam po dziurki w nosie, słonka chcę
ewka36jj krasnale wykonane są przepięknie, z taką ilością detali, że miło popatrzeć.
Olu Wrocław polecam i to bardzo. Miasto z historią i na pewno ma dużo do zaoferowania zwiedzającym. Jedź koniecznie. Myślę, że przełom wiosna-lato to idealna pora na wycieczkę. Morskie Oko - super, byłam kilka razy. Trasa męcząca, ale wysiłek opłaca się, widoki mega. Tylko wybierz się skoro świt, bo potem ilość turystów czasami przytłacza.
Magłosiu no niestety, fontanna jeszcze nie działała. W stolicy też mamy pokazy multimedialne, polecam i zapraszam
Aneczko i ja się cieszę, że po śnieżycach nie ma już ani śladu. Ty to chyba z działki nie wychodzisz, bo taka cisza w Twoim wątku
Sabinko U mnie na szczęście pogoda wyklarowała się i dziś dzień był wymarzony na wiosenne, ogrodowe porządki. Floksy zauroczyły mnie w zeszłym roku. Co do zajmowania miejsca, fakt, rozrastają się mocno ale zawsze można je podzielić
Dorotko szykuję miejsce, zwłaszcza na białe
Zuza dzięki za podpowiedź, tak zrobię
Miłego weekendu Kochani
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- Ola2310

- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Marlenko widzę że ranek miałyśmy taki sam....Szybko obowiązki i do ogrodu.
Też podziałałam. Aż czuję bolące mięśnie.Ale szczęśliwa jestem okropnie...
Tego było mi trzeba. Pograbiłam, zebrałam liście i suche badyle, obcięłam powojniki i hortensje bukietowe. Widzę że już nie śpią więc można działać.
Też podziałałam. Aż czuję bolące mięśnie.Ale szczęśliwa jestem okropnie...
Tego było mi trzeba. Pograbiłam, zebrałam liście i suche badyle, obcięłam powojniki i hortensje bukietowe. Widzę że już nie śpią więc można działać.
- seba1999

- Od: 16 sty 2014, o 20:10
Marleno zima może jeszcze wrócić
Trochę mnie to nie pokoi, ale bądź dobrej myśli. Może prognoza ulegnie zmianie
Piękne białe róże i wiosna w Twoim ogrodzie
Piękne białe róże i wiosna w Twoim ogrodzie