Na jakiej powierzchni je uprawiasz i ile masz stelaży i jakich wymiarów?

Kupowałem i siałem na wszelkie sposoby, a nie wzeszło ani jedno nasionko.
 Kupowałem i siałem na wszelkie sposoby, a nie wzeszło ani jedno nasionko.
Od razu podziękuję, bo w zabobony nie wierzęElzbietaaG pisze:Marconi_exe powodzenia w uprawie.W tym sezonie będę raczej kibicować
tykwomaniakom a u ciebie zapowiada się ciekawie. Czekam z niecierpliwością na fotorelację.
 No ja już nie mogę się doczekać kwietnia, fotorelacja będzie na bieżąco.
  No ja już nie mogę się doczekać kwietnia, fotorelacja będzie na bieżąco.

musi im starczyć raz na tydzień jak nie będzie padać ale pomidory daja radę więc zobaczymy. Planowałam je posadzić na kompostowniku właśnie z arbuzami (można?) i jakaś dynia ozdobną. Spory jest i nabiłam też deski dość wysoko z 2m by miały po czym się wspiąć zawiesić jak im będzie mało to jeszcze siatka i ogrodzenie jest to im pomogę ;) nie wiem jak to pójdzie to będę na bieżąco modyfikować to 1 raz więc myślę, że wszystko wyjdzie w praktyce. Od dawna marzą mi się dyniowate, tykwowate arbuzowate ;) i w tym roku w końcu mam miejsce muszę spróbować .
 musi im starczyć raz na tydzień jak nie będzie padać ale pomidory daja radę więc zobaczymy. Planowałam je posadzić na kompostowniku właśnie z arbuzami (można?) i jakaś dynia ozdobną. Spory jest i nabiłam też deski dość wysoko z 2m by miały po czym się wspiąć zawiesić jak im będzie mało to jeszcze siatka i ogrodzenie jest to im pomogę ;) nie wiem jak to pójdzie to będę na bieżąco modyfikować to 1 raz więc myślę, że wszystko wyjdzie w praktyce. Od dawna marzą mi się dyniowate, tykwowate arbuzowate ;) i w tym roku w końcu mam miejsce muszę spróbować .
 . Nie mogę nic w necie znaleźć na jej temat.
 . Nie mogę nic w necie znaleźć na jej temat.

Próbowałem z tą odmianą co roku od 2011 roku, dopiero w 2015 roku wyszło mi taki prostopadłościan, ale do jabłka mu jeszcze daleko było
 Próbowałem z tą odmianą co roku od 2011 roku, dopiero w 2015 roku wyszło mi taki prostopadłościan, ale do jabłka mu jeszcze daleko było  W zeszłym roku znowu tylko gnijące zawiązki.
 W zeszłym roku znowu tylko gnijące zawiązki.