Normalnie zazdroszczę, za każdym razem jak jadę na działeczkę patrzę czy coś już widać i u mnie nic
 Normalnie zazdroszczę, za każdym razem jak jadę na działeczkę patrzę czy coś już widać i u mnie nic   Pięknie wszystko wyskakuje u Ciebie z ziemi
 Pięknie wszystko wyskakuje u Ciebie z ziemi  no ale też masz piękne
 no ale też masz piękne   , którego niestety u mnie nie widać
, którego niestety u mnie nie widać  

Normalnie zazdroszczę, za każdym razem jak jadę na działeczkę patrzę czy coś już widać i u mnie nic
 Normalnie zazdroszczę, za każdym razem jak jadę na działeczkę patrzę czy coś już widać i u mnie nic   Pięknie wszystko wyskakuje u Ciebie z ziemi
 Pięknie wszystko wyskakuje u Ciebie z ziemi  no ale też masz piękne
 no ale też masz piękne   , którego niestety u mnie nie widać
, którego niestety u mnie nie widać  

, jutro ma być już gorzej
 , jutro ma być już gorzej   . Nie martw się, prędzej czy później i u Ciebie wszystko zacznie wychodzić z ziemi. Ja wiem, że człowiek po zimie taki spragniony i niecierpliwy ale już bliżej niż dalej
 . Nie martw się, prędzej czy później i u Ciebie wszystko zacznie wychodzić z ziemi. Ja wiem, że człowiek po zimie taki spragniony i niecierpliwy ale już bliżej niż dalej   .
 .

. Oj tam niewyraźne
 . Oj tam niewyraźne   . Ja wiem, że wolałbyś już cieszyć oczy krokusami, przebiśniegami i resztą ale od czegoś trzeba zacząć
 . Ja wiem, że wolałbyś już cieszyć oczy krokusami, przebiśniegami i resztą ale od czegoś trzeba zacząć   . Mnie te wystające kiełeczki bardzo cieszą bo to znak, że już za chwileczkę, już za momencik...
 . Mnie te wystające kiełeczki bardzo cieszą bo to znak, że już za chwileczkę, już za momencik...   . Ja również pozdrawiam i słoneczka Ci życzę
 . Ja również pozdrawiam i słoneczka Ci życzę   .
 .
Ewelinko, gdybyś wiedziała ile miejsca przez niego zmarnowałam, też byś chciała uśmiercić...ewelkacha88 pisze:
Gabrysiu no ładnie , taki piękny zielony żywopłot z tujek w myślach uśmiercasz.

Małe, bo male, ale jak bardzo cieszą! Ja zaraz pędzę popracować jeszcze ciut, póki piękne słoneczko dopisuje!
  Małe, bo male, ale jak bardzo cieszą! Ja zaraz pędzę popracować jeszcze ciut, póki piękne słoneczko dopisuje! 
 . Ja póki co na brak miejsca nie narzekam
 . Ja póki co na brak miejsca nie narzekam   ale pewnie kiedyś zacznę i kto wie czy nie będę chciała podejmować takich drastycznych zmian
  ale pewnie kiedyś zacznę i kto wie czy nie będę chciała podejmować takich drastycznych zmian   .
 .  . Jest bardzo fajnie i czuć wiosnę
 . Jest bardzo fajnie i czuć wiosnę   . Tego powojnika tnę wiosną ale jeszcze nie teraz . Poczekam jeszcze z cięciem powojników, hortensji i reszty. Nie wiem co zapowiadają w pogodzie ale jeśli nie będzie większych mrozów to zabiorę się za cięcie początkiem marca
 . Tego powojnika tnę wiosną ale jeszcze nie teraz . Poczekam jeszcze z cięciem powojników, hortensji i reszty. Nie wiem co zapowiadają w pogodzie ale jeśli nie będzie większych mrozów to zabiorę się za cięcie początkiem marca   . Teraz tylko krążę wokół rabat i patrzę co się dzieje. Jest tak morko i grząsko na rabatach, że buta można zostawić
 . Teraz tylko krążę wokół rabat i patrzę co się dzieje. Jest tak morko i grząsko na rabatach, że buta można zostawić   .
 .

Jeszcze co prawda bardzo nieśmiałe, ale są.
 Jeszcze co prawda bardzo nieśmiałe, ale są.

mam nadzieję że wszystkie remonty przejdą jak najbardziej bezboleśnie, chociaż wiem ile to kurzu i hałasu - trzeba myśleć jak fajnie będzie potem
 mam nadzieję że wszystkie remonty przejdą jak najbardziej bezboleśnie, chociaż wiem ile to kurzu i hałasu - trzeba myśleć jak fajnie będzie potem 

Odętkę przesadź koniecznie. U mojej mamy opanowała pół rabaty, bo szkoda było wyrzucić.
 Odętkę przesadź koniecznie. U mojej mamy opanowała pół rabaty, bo szkoda było wyrzucić.  Już w dzisiejszym słońcu ładne oznaki wiosny znalazłaś.
 Już w dzisiejszym słońcu ładne oznaki wiosny znalazłaś.  Jeżówki jednoroczne już na stałe zagoszczą w ogrodzie.
 Jeżówki jednoroczne już na stałe zagoszczą w ogrodzie. 

Śliczne początki znalazłaś
 Śliczne początki znalazłaś  Te sieweczki mogą być ostróżką
 Te sieweczki mogą być ostróżką  Jeśli nie chcesz tyle odętki to zrób jej obrzeże i po kłopocie. Po przekwitnięciu obetnij przekwitłe kwiatostany, zanim dojrzeją nasionka.
 Jeśli nie chcesz tyle odętki to zrób jej obrzeże i po kłopocie. Po przekwitnięciu obetnij przekwitłe kwiatostany, zanim dojrzeją nasionka.

Fajnie masz, u mnie zima. eM był na działeczce i poinformował mnie, że zima u nas pełną gembą. Śnieg leży na polach i nic praktycznie nie widać.
 Fajnie masz, u mnie zima. eM był na działeczce i poinformował mnie, że zima u nas pełną gembą. Śnieg leży na polach i nic praktycznie nie widać.