Chcesz już teraz nasionka czy poczekasz na sadzonki? Zresztą zerknij sobie też na te torebki, co je dzisiaj wklejałam do wątku. Mogę Ci poodsypywać po 2-3 nasionka i spakować w list i wysłać, to się sama będziesz bawić
 Chcesz już teraz nasionka czy poczekasz na sadzonki? Zresztą zerknij sobie też na te torebki, co je dzisiaj wklejałam do wątku. Mogę Ci poodsypywać po 2-3 nasionka i spakować w list i wysłać, to się sama będziesz bawić 

A tu proszę, nakryte i wilgotność trzyma wysoką
 A tu proszę, nakryte i wilgotność trzyma wysoką  

Wysiałam ok. 10 nasionek, więc będzie co dzielić
 Wysiałam ok. 10 nasionek, więc będzie co dzielić  

Coś mi się wydaje że w piaskownicy myszy nie grasują
  Coś mi się wydaje że w piaskownicy myszy nie grasują  malutko śniegu na działce!
  malutko śniegu na działce! . Jeszcze rozchodnik okazały chciałabym kupić.
. Jeszcze rozchodnik okazały chciałabym kupić.

i warto je mieć
 i warto je mieć 

. Dobrze, że zwierzyna postanowiła podzielić się z Tobą Twoimi roślinami
 . Dobrze, że zwierzyna postanowiła podzielić się z Tobą Twoimi roślinami   . Bardzo pomysłowe szklarenki masz
 . Bardzo pomysłowe szklarenki masz   . Spełniają doskonale swoją funkcję jak widać
 . Spełniają doskonale swoją funkcję jak widać   . Jak zwykle zapowiada się u Ciebie paprykowy szał
 . Jak zwykle zapowiada się u Ciebie paprykowy szał   . Słoneczka życzę i pozdrawiam
 . Słoneczka życzę i pozdrawiam   .
 . . Papryczki czekają na słoneczko. Wczoraj wreszcie pikowałam Scorpiony.
 . Papryczki czekają na słoneczko. Wczoraj wreszcie pikowałam Scorpiony.