Jednak u Ciebie piwnica musi być chłodniejsza. W mojej nie da się przechować
 ani bulw, ani kłączy, ani cebul.
 ani bulw, ani kłączy, ani cebul.  Schną w zastraszającym tempie.
  Schną w zastraszającym tempie.  
 Miłej niedzieli. Dobrego tygodnia.

ani bulw, ani kłączy, ani cebul.
 ani bulw, ani kłączy, ani cebul.  Schną w zastraszającym tempie.
  Schną w zastraszającym tempie.  

ale i też dodatek do muso-dżemów, robię takie "wynarazki" do lodów, zawsze się sprawdzają ! Myślę, że z pigwą będzie smakowało wyśmienicie
 ale i też dodatek do muso-dżemów, robię takie "wynarazki" do lodów, zawsze się sprawdzają ! Myślę, że z pigwą będzie smakowało wyśmienicie   

- takie rozwiązanie
 - takie rozwiązanie Łączenie ziemniaków i dali, nie wolno...czytałam o tym już bardzo dawno w Działkowcu. Nie było internetu...tylko prasa ogrodnicza
 Łączenie ziemniaków i dali, nie wolno...czytałam o tym już bardzo dawno w Działkowcu. Nie było internetu...tylko prasa ogrodnicza  Zresztą dziwaczki z nasion czy z korzeni o jednej porze kwitną. Plus jest taki że nie trzeba zbierać i opatulać się z nasionami.
 Zresztą dziwaczki z nasion czy z korzeni o jednej porze kwitną. Plus jest taki że nie trzeba zbierać i opatulać się z nasionami.
 Mieczyki też, suszę jak wyciągam z ziemi - leżą z tydzień, potem obcinam "zielone" i już gotowe do przezimowania. Na wiosnę dopiero obszczypuję ze starych warstw i na nowo do gruntu ! Dalie i mieczyki przed posadzeniem moczę w wodzie z miedzianem.
  Mieczyki też, suszę jak wyciągam z ziemi - leżą z tydzień, potem obcinam "zielone" i już gotowe do przezimowania. Na wiosnę dopiero obszczypuję ze starych warstw i na nowo do gruntu ! Dalie i mieczyki przed posadzeniem moczę w wodzie z miedzianem.

SKS!
 SKS!  

.Dobrze, że te chciejstwa różane już zakupione
 .Dobrze, że te chciejstwa różane już zakupione   , u mnie podobnie
  , u mnie podobnie   . Teraz tylko trzeba poczekać na dostawę i modlić się o pogodę by to posadzić
 . Teraz tylko trzeba poczekać na dostawę i modlić się o pogodę by to posadzić   . Mam nadzieję, że będziemy zadowolone z wybranek
 . Mam nadzieję, że będziemy zadowolone z wybranek   . Muszę ponownie pochwalić Twoje dalie, cudne są
 . Muszę ponownie pochwalić Twoje dalie, cudne są   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

Ale jak mogę, to mam pytanie, właśnie w temacie powojników...
  Ale jak mogę, to mam pytanie, właśnie w temacie powojników...  O co może chodzić , wiesz może ?
  O co może chodzić , wiesz może ?