Potem już nie powtórzyłam zamówienia a szkoda, teraz się będę znów nad nią zastanawiać

Nie to, że teraz wiem lepiej co i jak, ale ilości mam powiększone x 10
  Nie to, że teraz wiem lepiej co i jak, ale ilości mam powiększone x 10   

Wiesz, taki nowy szyk: tuje, trawnik i cyprysy. Nie ma w ogóle już kwiatów, tyko na swoim tarasie. Mnie przykro patrzeć, bo to był najbardziej ukwiecony ogród w okolicy... a te róże, lilie, tulipany, krokusy... po prostu baaaajka!!! Teraz nie jest brzydki, ale taki sam, jak kilka ogrodów w szeregu...
  Wiesz, taki nowy szyk: tuje, trawnik i cyprysy. Nie ma w ogóle już kwiatów, tyko na swoim tarasie. Mnie przykro patrzeć, bo to był najbardziej ukwiecony ogród w okolicy... a te róże, lilie, tulipany, krokusy... po prostu baaaajka!!! Teraz nie jest brzydki, ale taki sam, jak kilka ogrodów w szeregu...   
  wiem co czujesz... i wyobraź sobie, że ta "szkodliwość" postępuję w zawrotnym tempie i mocno opróżnia... portfele
 wiem co czujesz... i wyobraź sobie, że ta "szkodliwość" postępuję w zawrotnym tempie i mocno opróżnia... portfele  

. Przejrzałam Twój poprzedni wątek
 . Przejrzałam Twój poprzedni wątek   . Wiele zmieniło się przez ten okres u Ciebie . Bardzo zainteresował mnie Twój skalniaczek zwłaszcza wiosną
 . Wiele zmieniło się przez ten okres u Ciebie . Bardzo zainteresował mnie Twój skalniaczek zwłaszcza wiosną   , wygląda cudownie
 , wygląda cudownie   . Masz sporo pięknych roślin a w tym róże, powojniki i cała reszta
 . Masz sporo pięknych roślin a w tym róże, powojniki i cała reszta   . Z przyjemnością będę zaglądała
 . Z przyjemnością będę zaglądała   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

, a passiflorka śliczna, miałam tylko raz kwitnącą pięknie, potem kwitła ale jak piszesz, późno już, więc w końcu dałam sobie z nią spokój, zostawiłam na zimę w ogrodzie i tyle, nie bardzo mam gdzie trzymać zimą, a jak mi kwiaty tak późno ma dawać to trudno, pooglądam u innych
 , a passiflorka śliczna, miałam tylko raz kwitnącą pięknie, potem kwitła ale jak piszesz, późno już, więc w końcu dałam sobie z nią spokój, zostawiłam na zimę w ogrodzie i tyle, nie bardzo mam gdzie trzymać zimą, a jak mi kwiaty tak późno ma dawać to trudno, pooglądam u innych 

Gdy kwitnie pewnie trudno przejść koło takiego cuda obojętnie. Na dodatek wyobrażam sobie ten urzekający zapach
 Gdy kwitnie pewnie trudno przejść koło takiego cuda obojętnie. Na dodatek wyobrażam sobie ten urzekający zapach