W końcu jestem na rewizycie
 Muszę obejrzeć poprzedni wątek, ale podobają mi się Twoje zdjęcia
 Tylko odwiedzaj nas częściej, żeby ten wątek na sezon tylko wystarczył

A tak poważnie, to wiadomo jak jest czas to i można pobuszować w sieci, a jak nie ma, to znaczy że jest już wiosna i człowiek w ogrodzie!
 A tak poważnie, to wiadomo jak jest czas to i można pobuszować w sieci, a jak nie ma, to znaczy że jest już wiosna i człowiek w ogrodzie!   Moja Reine w pełnym słońcu jest, mam nadzieję, że nie będzie jej za gorąco.
 Moja Reine w pełnym słońcu jest, mam nadzieję, że nie będzie jej za gorąco.  Moja ma wystawę południowo - wschodnią, ale słonko jest tam tylko do 12 -13 max, potem dom robi sporo cienia. Mam nadzieję, że jej będzie odpowiadać to miejsce. Zachwyciły mnie jej kwiaty, lubię takie napakowane róże.
 Moja ma wystawę południowo - wschodnią, ale słonko jest tam tylko do 12 -13 max, potem dom robi sporo cienia. Mam nadzieję, że jej będzie odpowiadać to miejsce. Zachwyciły mnie jej kwiaty, lubię takie napakowane róże.  obiecuję że teraz szybciej się uwinę z wątkiem
 obiecuję że teraz szybciej się uwinę z wątkiem    

Ta pierwsza jest śliczna, tym bardziej że mam mało róż w tym kolorze
 Ta pierwsza jest śliczna, tym bardziej że mam mało róż w tym kolorze 

uratowałaś z marketu całkiem piękne angieleczki
 uratowałaś z marketu całkiem piękne angieleczki   Zniknęłaś mi gdzieś ,a ja zaspałam w tym roku i dopiero się witam w twoim nowym wątku
 Zniknęłaś mi gdzieś ,a ja zaspałam w tym roku i dopiero się witam w twoim nowym wątku  

Ważne, że obie Elżbietki są bardzo ładne!
 Ważne, że obie Elżbietki są bardzo ładne! 
 Różany się on zrobił i to bardzo
 Różany się on zrobił i to bardzo   

I potem szukanie miejsca i loteria, co z tego wyrośnie.
 I potem szukanie miejsca i loteria, co z tego wyrośnie.  Ciekawe jak przezimują nam...
 Ciekawe jak przezimują nam... Mam nadzieję, że zima nie zaszkodzi naszym różom, ja ostatnio też przyglądałam się pędom, ale boję się cokolwiek oceniać, wszak lutowe mrozy przed nami... podobno od najbliższej środy powrót zimy.
  Mam nadzieję, że zima nie zaszkodzi naszym różom, ja ostatnio też przyglądałam się pędom, ale boję się cokolwiek oceniać, wszak lutowe mrozy przed nami... podobno od najbliższej środy powrót zimy.   

Ach a to dopiero początek lutego.
  Ach a to dopiero początek lutego. 

No i z pewnością zapach też urzekający. Cudna Ci ona i dobrze ,ze nie mam miejsca
 No i z pewnością zapach też urzekający. Cudna Ci ona i dobrze ,ze nie mam miejsca 

...z niewiedzy...
 ...z niewiedzy...   Kwitła, ale miała dosłownie 5 kwiatków na krzyż, a w tym roku prawdziwe morze...
 Kwitła, ale miała dosłownie 5 kwiatków na krzyż, a w tym roku prawdziwe morze...  Może napisz do nich, może mają jeszcze gdzieś "pod ladą"?
 Może napisz do nich, może mają jeszcze gdzieś "pod ladą"?
 Taki zgrabny krzaczek!
  Taki zgrabny krzaczek!