. A co to będzie jak będę musiała wybrać róże do posadzenia przy tarasie.
 . A co to będzie jak będę musiała wybrać róże do posadzenia przy tarasie.  Mogę też poprosić o link do tego bloga
 Mogę też poprosić o link do tego bloga 

. A co to będzie jak będę musiała wybrać róże do posadzenia przy tarasie.
 . A co to będzie jak będę musiała wybrać róże do posadzenia przy tarasie.  Mogę też poprosić o link do tego bloga
 Mogę też poprosić o link do tego bloga 

Ślicznie te kwiatki wyglądają. Naprawdę rewelacja. Takie proste a mają coś w sobie. Klimacik. Na wiosnę muszą zawitać u mnie w ogrodzie

. Chciałabym żeby moje jeżówki w drugim roku osiągnęły takie rozmiary
 . Chciałabym żeby moje jeżówki w drugim roku osiągnęły takie rozmiary   . Poczekamy, zobaczymy jak to mawiają
 . Poczekamy, zobaczymy jak to mawiają   .Znowu pokazałaś śliczne fotki i tak rozochociłaś mnie i jeszcze bardziej wyczekuję wiosny
 .Znowu pokazałaś śliczne fotki i tak rozochociłaś mnie i jeszcze bardziej wyczekuję wiosny   . Dobrej niedzieli życzę
 . Dobrej niedzieli życzę   .
 . Przy tarasie to co innego.
 Przy tarasie to co innego.  

imienniczko... nasadzenia prześliczne, ogrodowe plany wspaniałe
  imienniczko... nasadzenia prześliczne, ogrodowe plany wspaniałe   Niech się ziszczą
  Niech się ziszczą   , a ja jak pozwolisz będę podglądać
 , a ja jak pozwolisz będę podglądać   ... Takiej kolekcji jeżówek jeszcze nie spotkałam, a i liliowców u ciebie sporo
 ... Takiej kolekcji jeżówek jeszcze nie spotkałam, a i liliowców u ciebie sporo   O twoich różach nie wspominam, nie dlatego, że ich nie kocham, ale na różankę to choruje dużo osób i jest ich mnóstwo na FO,a i tak u każdego ta sama róża zachowuje się inaczej, więc samemu trzeba sprawdzić róże u siebie
 O twoich różach nie wspominam, nie dlatego, że ich nie kocham, ale na różankę to choruje dużo osób i jest ich mnóstwo na FO,a i tak u każdego ta sama róża zachowuje się inaczej, więc samemu trzeba sprawdzić róże u siebie   ...
 ...

pasowałaby do mojej róży
 pasowałaby do mojej róży  Liliowce też ślicznie się prezentują, dobrze, że są zdjęcia to można powrócić pamięcią do tych ciepłych dni kiedy wszystko kwitło, kiedy za oknem zima
 Liliowce też ślicznie się prezentują, dobrze, że są zdjęcia to można powrócić pamięcią do tych ciepłych dni kiedy wszystko kwitło, kiedy za oknem zima 
 Faktycznie róż jest sporo na forum i jest co oglądać. Jeżówki lubie za ich bezproblemowość i długi okres kwitnięcia. Bardzo dziękuję za miłe życzenia.
  Faktycznie róż jest sporo na forum i jest co oglądać. Jeżówki lubie za ich bezproblemowość i długi okres kwitnięcia. Bardzo dziękuję za miłe życzenia. 

parę jeżówek już siedzi u mnie w koszyku...
  parę jeżówek już siedzi u mnie w koszyku...
 Od razu nastrój mi się poprawił.
 Od razu nastrój mi się poprawił.  Pewnie popodziwiam specjalnie zawilce z bordową jeżówką.
 Pewnie popodziwiam specjalnie zawilce z bordową jeżówką.  
   Mam nadzieję, że twoje doświadczenia z dwuletnimi jeżówkami w dużych kępach, sprawdzą się też u mnie.
 Mam nadzieję, że twoje doświadczenia z dwuletnimi jeżówkami w dużych kępach, sprawdzą się też u mnie.