U nas jeden sąsiad ma 3 hakuro na pniu, tak własnie w rzędzie, bardzo gustownie to wygląda.
  U nas jeden sąsiad ma 3 hakuro na pniu, tak własnie w rzędzie, bardzo gustownie to wygląda.Różyczki kupiłas piękne

Papageno będzie piękna
  Papageno będzie piękna  
 U nas jeden sąsiad ma 3 hakuro na pniu, tak własnie w rzędzie, bardzo gustownie to wygląda.
   Papageno będzie piękna
  Papageno będzie piękna  

Jestem bardzo ciekawa tej  morelowej róży. Na zdjęciu wygląda niesamowicie uroczo
 Jestem bardzo ciekawa tej  morelowej róży. Na zdjęciu wygląda niesamowicie uroczo   

ale polecam Ci, może masz trochę wilgotności w ziemi, to super roslina i wcale nie musi być na pniu, jak u Twojego sąsiada
  ale polecam Ci, może masz trochę wilgotności w ziemi, to super roslina i wcale nie musi być na pniu, jak u Twojego sąsiada    
  szkoda
  szkoda 

Najważniejsze, by jedne i drugie cieszyły ogrodniczkę.
  Najważniejsze, by jedne i drugie cieszyły ogrodniczkę. 
 DAHLIA CRAZY LOVE też przykuwa uwagę, mam taką...płatki kwiatów ciemno obrzeżone ślicznie wyglądają. Ciekawe jak karpy przezimują, nie zaglądałam do nich
 DAHLIA CRAZY LOVE też przykuwa uwagę, mam taką...płatki kwiatów ciemno obrzeżone ślicznie wyglądają. Ciekawe jak karpy przezimują, nie zaglądałam do nich 

ale dalie pokazują swoją urodę i ładnie rosną , są na prawdę fajne !
  ale dalie pokazują swoją urodę i ładnie rosną , są na prawdę fajne ! 

. Coś wiem na temat tych różanych chciejstw
 . Coś wiem na temat tych różanych chciejstw   .W tym roku też się poddałam a co będę sobie żałować . Co do wierzb hakuro to muszę przyznać, że one ładne ale jakby Ci tak wypadły ( czego oczywiście Ci nie życzę ) ale tak gdybam ,to miałabyś sporo miejsca na ...róże
 .W tym roku też się poddałam a co będę sobie żałować . Co do wierzb hakuro to muszę przyznać, że one ładne ale jakby Ci tak wypadły ( czego oczywiście Ci nie życzę ) ale tak gdybam ,to miałabyś sporo miejsca na ...róże   . Taka "chodząca" rudbekia może być uciążliwa ale jednak bardzo ładna
 . Taka "chodząca" rudbekia może być uciążliwa ale jednak bardzo ładna   . Dalie masz cudne
 . Dalie masz cudne   no i moja kolorystyka
  no i moja kolorystyka   . Czekamy na wiosnę
 . Czekamy na wiosnę   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

Ocieplili cały blok, łącznie z piwnicami i wszędzie zrobiło się za ciepło.
  Ocieplili cały blok, łącznie z piwnicami i wszędzie zrobiło się za ciepło.  
  Trudno, nie będę co rok wydawać kasy na nowe bulwy.
 Trudno, nie będę co rok wydawać kasy na nowe bulwy.  

Generalnie sama  woda, woda, woda.
  Generalnie sama  woda, woda, woda. 

Te wierzby u Ciebie to chyba maja trudno. Z tego co pamiętam u Ciebie jest gleba raczej piaszczysta. One lubią dużo wilgoci. Ja to straszny leń jestem bo nie sadzę dalii, trzeba je wykopywać - to nie dla mnie. Szkoda bo są piękne. Twoje bardzo dorodne. Pozdrawiam Joasiu
 Te wierzby u Ciebie to chyba maja trudno. Z tego co pamiętam u Ciebie jest gleba raczej piaszczysta. One lubią dużo wilgoci. Ja to straszny leń jestem bo nie sadzę dalii, trzeba je wykopywać - to nie dla mnie. Szkoda bo są piękne. Twoje bardzo dorodne. Pozdrawiam Joasiu  

dalie są fantastyczne. Niewiele pracy to kosztuje, a widoki
  dalie są fantastyczne. Niewiele pracy to kosztuje, a widoki   

Z pigwy będą kiedyś nalewki?
 Z pigwy będą kiedyś nalewki?