Wózki sadownicze

Jak zbudować tanio i szybko ? Rozwiązania, praktyczne pomysły i wskazówki. ZRÓB TO SAM. Narzędzia, sprzęt do ogrodu.
ODPOWIEDZ
bartusiiiek
50p
50p
Od: 3 gru 2007, o 12:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Wózki sadownicze

Post »

Witam,
wiem, ze to nie jest to forum, ale może ktoś mi udzieli pomocy, powie jak sie sprawuja wózki sadownicze w ogrodzie, czy to jest dobre urzadzenie, zalecane przez sadownikow czy tez nie bardzo?? bylbym rowznież wdzieczny za zdjecia takich wózków podczas pracy oraz jak jest zbudowany;-)

pozdr
bartusiiiek
pomolog
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 maja 2008, o 18:51

Re: Wózki sadownicze

Post »

bartusiiiek pisze:...jak się sprawują wózki sadownicze w ogrodzie...
Wózki sadownicze (jak sama nazwa wskazuje) nie są wykorzystywane w ogrodach - tylko w sadach towarowych. Dlaczego? Z prostej przyczyny - ich konstrukcja dostosowana jest do przewożenia skrzyniopalet z owocami (kilku - od dwóch do ośmiu, a w każdej skrzyniopalecie masz 320-350 kg jabłek). Po co więc taka maszyna do ogrodu? Pomijam cenę - kilka do nawet kilkunastu tysięcy złotych. Jeżeli szukasz producentów - wpisz do wyszukiwarki google hasło: "wózki sadownicze" - na pierwszych czterech pozycjach pojawią się producenci i dystrybutorzy, na piątej - dyskusja na ten temat w "nie tym portalu" :lol:
Pozdrawiam serdecznie :wink:
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

bartusiiiek a może Ci chodzi o taki środek lokomocji w ogrodzie, niedrogi a praktyczny.

Obrazek
bartusiiiek
50p
50p
Od: 3 gru 2007, o 12:34

Post »

Nie, chodzi mi o wózki sadownicze, w ktorych poszukiwaniu pomógł mi pomolog

serdecznie dziekuje i pozdr
bartusiiiek
ODPOWIEDZ

Wróć do „NIEROŚLINNE tematy ogrodowe. Budowa domu. Wyposażenie ogrodu”