Słońce jeszcze nie doszło
 Miłej niedzieli
  Miłej niedzieli 

Miłej niedzieli
  Miłej niedzieli 

To ja tylko drobne poprawki będę musiała zrobić...
  To ja tylko drobne poprawki będę musiała zrobić...   

, Kochana, u mnie w ostatnie 3 lata tyle przybyło
 , Kochana, u mnie w ostatnie 3 lata tyle przybyło  Jak się pozbyć tego zbędnego balastu bez ćwiczeń fizycznych, bo z natury to ja leniwa jestem i schylam się tylko przy pracach ogrodowych. Może trzeba będzie przenieść się do cieplejszych krajów, gdzie wiosna i lato trwa dłużej, długo dłużej? Ale tam nie mają takich pięknych róż jak my mamy u siebie
 Jak się pozbyć tego zbędnego balastu bez ćwiczeń fizycznych, bo z natury to ja leniwa jestem i schylam się tylko przy pracach ogrodowych. Może trzeba będzie przenieść się do cieplejszych krajów, gdzie wiosna i lato trwa dłużej, długo dłużej? Ale tam nie mają takich pięknych róż jak my mamy u siebie  

Bilans wychodzi na zero, zawsze można wyrzucić.
 Bilans wychodzi na zero, zawsze można wyrzucić.  

Basiu no to samo pomyślałam, masz przycięte i już, mała kosmetyka i będzie superMaska pisze:Basiu wczoraj wracaliśmy do domu olkuską i niedaleko od drogi sarna na polu odgrzewała zielone i wcinała nie bacząc na nic! nie musisz przycinać już masz przycięte
Słońce jeszcze nie doszłoMiłej niedzieli

średnio 5 w rok... No cóż przydałoby mi się ogarnąć chociaż te 10, bo trochę mi to przeszkadza. Ale jedzonko taaaaaaaaakie dobre, a wczoraj upiekłam ciasto jogurtowe z borówkami.
  średnio 5 w rok... No cóż przydałoby mi się ogarnąć chociaż te 10, bo trochę mi to przeszkadza. Ale jedzonko taaaaaaaaakie dobre, a wczoraj upiekłam ciasto jogurtowe z borówkami.  
  tzn. postaram się być... Dokarmię, opryskam, podstawię drabinki, dam parasol jakby padało... a jak jej nie będzie to pasowało to się obrażę
 tzn. postaram się być... Dokarmię, opryskam, podstawię drabinki, dam parasol jakby padało... a jak jej nie będzie to pasowało to się obrażę    

No bo sama już nie wiem jakich pozytywów się w tej sytuacji doszukiwać.
  No bo sama już nie wiem jakich pozytywów się w tej sytuacji doszukiwać.  

Nie ma co się przejmować!
 Nie ma co się przejmować!
 Jutro muszę iść dokupić słonecznika i konopi niech wyjdzie im na zdrowie tylko czy odwdzięczą się potem latem
  Jutro muszę iść dokupić słonecznika i konopi niech wyjdzie im na zdrowie tylko czy odwdzięczą się potem latem  

U mnie na pewno by się nie odwdzięczyły, bo moja sąsiadka z uporem maniaka cały wiosenno-letnio-jesienny sezon pasie wszelakie ptactwo chlebem.JAKUCH pisze: muszę iść dokupić słonecznika i konopi niech wyjdzie im na zdrowie tylko czy odwdzięczą się potem latem

Hmm.......To wyjdzie jakieś 8 stron na rok
 Hmm.......To wyjdzie jakieś 8 stron na rok  Za to za chwilę będziesz już miała trzecią stronę nowego wątku, czyli tym razem tempo masz iście zawrotne. Jak się rozpędzisz, to nie będziesz mogła się zatrzymać
 Za to za chwilę będziesz już miała trzecią stronę nowego wątku, czyli tym razem tempo masz iście zawrotne. Jak się rozpędzisz, to nie będziesz mogła się zatrzymać