Pozdrawiam

Adam

Śnieg stopniał , 3 stopnie C, więc ptaki mają więcej możliwości znalezienia pokarmu poza karmnikiem. Na działce pozostawione jabłka na drzewie pałaszują kosy i kwiczoły, ale są bardzo płochliwe. Jak się pojawiam, to natychmiast odfruwają. Szkoda, bo nie mogę zrobić zdjęć.
 Śnieg stopniał , 3 stopnie C, więc ptaki mają więcej możliwości znalezienia pokarmu poza karmnikiem. Na działce pozostawione jabłka na drzewie pałaszują kosy i kwiczoły, ale są bardzo płochliwe. Jak się pojawiam, to natychmiast odfruwają. Szkoda, bo nie mogę zrobić zdjęć.
 , w zeszłym roku cały dzień było słychać ich śpiew, a teraz ciężko trafić gdy przylatują (jeśli przylatują).
 , w zeszłym roku cały dzień było słychać ich śpiew, a teraz ciężko trafić gdy przylatują (jeśli przylatują).

Kosy codziennie pędzlują 4 jabłka. Sikory obrabiają słonecznik litr dziennie - z torbami pójdę
 Kosy codziennie pędzlują 4 jabłka. Sikory obrabiają słonecznik litr dziennie - z torbami pójdę   A grubodzioba nie ma dalej....
  A grubodzioba nie ma dalej.... 

Szok jakie cuda fotografujecie
 Szok jakie cuda fotografujecie  

)) Cudny!
)) Cudny!

, to u mnie jest 1/3 tego (na szczęście w sumie, jeśli chodzi o wróble), moje kosy wcinają jedno wielkie jabłko dziennie...wczoraj się przekonałam, ale to widocznie przez smakowitość owocu tak zajadały
, to u mnie jest 1/3 tego (na szczęście w sumie, jeśli chodzi o wróble), moje kosy wcinają jedno wielkie jabłko dziennie...wczoraj się przekonałam, ale to widocznie przez smakowitość owocu tak zajadały  , dzisiaj mają dwie kosztele które mi nie podpasowały z racji kwaśności.
 , dzisiaj mają dwie kosztele które mi nie podpasowały z racji kwaśności.