Aniu..zaskoczyłaś mnie, ale być może. Przeszukałam w goglach i na to wychodzi. Tak mi się wydaje. Kwiatki ma tak jak pisałam wyżej niepozorne..białe. Uroda jej, to listki kolorowe. No i zaleta..jako roślinka okrywowa. Chwastów nie przepuszcza...mnie się podoba. No to wychodzi na to że mam roślinkę już rozpoznaną. Dzięki. Chociaż niektóre tak do siebie podobne że trzeba dobrego ogrodnika aby rozróżnił.
witaj Zeniu,pierwszy raz obejrzałam twój ogród i muszę powiedzieć,że bardzo mi sie spodabał ,taki słoneczny i jasny,wiele pieknych iglaków,zazdroszczę umiejętności fomowania! gratuluję ,tak trzymać
Aniu...mam tylko tą jedną odmianę i też ją bardzo lubię. Na żywo nie widziałam tej drugiej odmiany, na pewno też ładna.
Zosieńko...ja swoją mam z sadzonki,łatwa do przyjęcia. Czy z nasionek też można to nie słyszałam. Jeśli ci się podoba, to chętnie na wiosnę ci przyślę.
Witaj Zeniu ale mi wstyd już długo nie byłam na Twijej działce, Jeszcze raz pooglądałam sobie Twoje kwiatki masz piękny ogród . Ja też mam gęsiówkę ale moja nie ma takich pięknych liści ma białe kwiatki
Witaj Geniu..nie wstydż się. To ja się wstydze że nie mam co pokazywać. Na przyszły rok to narobię zdjęć że na całą zimę mi starczy. Choć na pogaduchy zapraszam. Teraz latam po innych działkach...do ciebie także.
Droga Zeniu, bez obawy Ze spaniem to ja nie mam żadnych problemów. Tylko przyłożę głowę do poduchy i już smacznie śpię. Zasypiam nawet w czasie jazdy samochodem (jako pasażer ))) ... hihihi), autobusem czy pociągiem :-/