Dominiko a u mnie ciągle pada. Jak Natalka zareagowała? Zachwyt 100%

U mnie też na plusie, po śniegu mam już tylko kałużeTulap pisze:U mnie na plusie, także zdanie na miejscuRaz 15 stopni było!
Najmniej roboty to z krzakami i trawami jest. A jak posadzisz kaktusy to w ogóle
Część z parapetów poleci jak najszybciej pod folię, ale niektóre mają rosnąć na rozsadniku. Taki wiklinowy płotek kupiłam, cztery elementy po 1,3 metra, obiję go wkrótce folią, nasypiemy ziemi i zmontuję jakieś foliowe okrycie. Już miałam to mieć gotowe, ale jednak było za chłodno na prace w ogrodzie, poczekam na jakąś odwilż w lutym. W takiej ziemi workowanej nie będzie nasion chwastów i łatwiej będzie siewki opisać i upilnować.ewelkacha88 pisze: Zaszalałaś z nasionami , oj będzie się działo. Gdzie Ty to pomieścisz
na parapetach ?
Nic nie mówNo tak, i lubię ponoć najsmutniejsze kolory, tylko dla mnie one są piękne i eleganckie.
Martuś czuję jakbym usłyszała wystrzał w boksie przedstartowym na torzeMartisM pisze:Ależ będzie kwiatówWiększość fioletowa - popieram. Masz już wizję jak obsadzić potager?
Ja właśnie szukam kwietnych inspiracji i ten wątek to dobre źródło! Tak mi brakuje zieleni i ogrodu, że już tydzień temu zaczęłam pojedyncze wysiewy.
Kącik depresjiTulap pisze:Nic nie mówNo tak, i lubię ponoć najsmutniejsze kolory, tylko dla mnie one są piękne i eleganckie.Czekam aż nikt mi dyktować barw nie będzie, zrobię coś na kształtu kąciku depresji w stylu zen
![]()
Wszystkie cebule, ostróżki, budleje, wisterie ...