Ogród Marty -Cz . X
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty -Cz . X
Marto! jak bardzo chciałabym siewkę tego różowego fiołeczka: http://s847.photobucket.com/user/marbru ... k.jpg.html
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj
. Piękne wiosenne wspominki
. O tak, wiosna to wspaniała pora roku i te kolory
. Z niecierpliwością już na nią czekam. Pozdrawiam
.

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Czy wiesz, że ja u siebie zauważyłam już wyłażące nosy irysków żyłkowanych i krokusów?
Ciekawe, czy zima w ogóle przyjdzie, bo z moich prognoz wynika, że wiosna mam być wczesna
Jak na razie zbyt wielkich mrozów nie widać. Przynajmniej u mnie
Ciekawe, czy zima w ogóle przyjdzie, bo z moich prognoz wynika, że wiosna mam być wczesna
Jak na razie zbyt wielkich mrozów nie widać. Przynajmniej u mnie
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Martusiu dziękuję za wspólnie spędzony dzień, za naukę robienia skrzatów i szczególnie za dowiezienie nas tam i z powrotem. Dzięki Tobie to był mile spędzony czas w ogrodowym towarzystwie

- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Marto,
pięknie wygląda wspominkowa wiosna.
Teraz pozostało tylko doczekać do prawdziwej - w sumie to już niebawem.
pięknie wygląda wspominkowa wiosna.
Teraz pozostało tylko doczekać do prawdziwej - w sumie to już niebawem.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam w Nowym Roku,dzień obudził mnie pięknym słońcem i niebieściutkim niebem ,aż chciało się skakać z radości,trochę mrozu też było,więc życzę wszystkim samych takich pięknych dni ,dużo zdrowia ,żeby spełniały się marzenia o cudownych ogrodach
Bożena,mam różowe fiołki,ale trzeba czekać do wiosny
Marysiu,ja to chyba nigdy odrobiona nie będę
zapowiadają większe mrozy i trzeba róże lepiej okryć ,już część przed domem okryłam kocami , starymi kurtkami i swetrami,jutro kolejne trzeba okryć,bo na piatek zapowiedzieli spory mróz,a śniegu nie ma ani troszkę ,pozdrawiam i wszelkiej pomyślności życzę w Nowym Roku
Grażynko,kochamy kwitnące rośliny i własne warzywka i dlatego tak nam do nich tęskno,ale czas szybko zleci,byle zdrowie dopisało,to będziemy działać ,na ten moment zapowiedzieli większe mrozy ,zobaczymy co dalej,oby wiosna przyszła wcześniej,pozdrawiam ,zdrowia i zapału ogrodowego życzę
Bożena będzie na wiosnę dla ciebie różowy fiołek
Ewelinko,teraz mamy czas na ogrodowy odpoczynek,ale wszyscy tęsknimy za wiosną i pięknymi kolorami w ogrodzie,pozdrawiam
Gosiu,u mnie też wyszły noski krokusów i tulipanów,ale myślę ,że to im w niczym nie przeszkodzi,może wiosna będzie wczesna,ale na razie większe mrozy zapowiadają ,a nie ma śniegu,to nie jest dobre dla roślin,jutro muszę poprzykrywać dokładniej róże,pozdrawiam
Marysiu,ale jesteśmy szalone, żeby jechać bez mapy ,nawigacji i adresu,ale dałyśmy radę
,pozdrawiam
Magda,czas tak szybko leci ,że ani się nie obejrzymy jak przyjdzie wiosna i zakwitną nasze ogrody,opryskiwacz niech służy jak najlepiej

Bożena,mam różowe fiołki,ale trzeba czekać do wiosny

Marysiu,ja to chyba nigdy odrobiona nie będę

Grażynko,kochamy kwitnące rośliny i własne warzywka i dlatego tak nam do nich tęskno,ale czas szybko zleci,byle zdrowie dopisało,to będziemy działać ,na ten moment zapowiedzieli większe mrozy ,zobaczymy co dalej,oby wiosna przyszła wcześniej,pozdrawiam ,zdrowia i zapału ogrodowego życzę

Bożena będzie na wiosnę dla ciebie różowy fiołek

Ewelinko,teraz mamy czas na ogrodowy odpoczynek,ale wszyscy tęsknimy za wiosną i pięknymi kolorami w ogrodzie,pozdrawiam

Gosiu,u mnie też wyszły noski krokusów i tulipanów,ale myślę ,że to im w niczym nie przeszkodzi,może wiosna będzie wczesna,ale na razie większe mrozy zapowiadają ,a nie ma śniegu,to nie jest dobre dla roślin,jutro muszę poprzykrywać dokładniej róże,pozdrawiam

Marysiu,ale jesteśmy szalone, żeby jechać bez mapy ,nawigacji i adresu,ale dałyśmy radę

Magda,czas tak szybko leci ,że ani się nie obejrzymy jak przyjdzie wiosna i zakwitną nasze ogrody,opryskiwacz niech służy jak najlepiej

-
Marto liczę że podeślesz ? będę wdzięczna! 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
-
Martuś Pięknie. Aż mi się zachciało wiosny już ,teraz!Jeszcze trochę i będziemy oko cieszyć!
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Powoli wychodzę z jesienno-zimowego dołka i nawet kurz z klawiatury starłam
Pierwszy dzień nowego roku uczciłam zamówieniem nowych peonii
wiesz,że to twoja zasługa Martuniu-peoniowa kusicielko 

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Martusiu w nowym roku
Jaka cudna wiosna
ja już takiej chcę
Pozdrawiam serdecznie i życzę kołderki ze śniegu żebyś nie musiała używać kożuchów do okrywania

Jaka cudna wiosna

Pozdrawiam serdecznie i życzę kołderki ze śniegu żebyś nie musiała używać kożuchów do okrywania

- Skoanna
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 28 sty 2016, o 19:41
- Kontakt:
Martuniu, jakie piękne wiosenne foty. Aż mi od razu miło się zrobiło. Chyba polecę coś posiać do doniczusi coby poczuć odrobinę tej wiosny 
Spóźnione Noworoczne życzenia dla Ciebie i wszystkich odwiedzających Twój piękny ogród. Niech się wszystko pięknie rozrasta
Nie wiem czy wiesz ale zainspirowałaś mnie swoimi stroikami świątecznymi i wykonałam swoją wersję filcowych skrzatów. Bardzo CI dziękuję

Spóźnione Noworoczne życzenia dla Ciebie i wszystkich odwiedzających Twój piękny ogród. Niech się wszystko pięknie rozrasta

Nie wiem czy wiesz ale zainspirowałaś mnie swoimi stroikami świątecznymi i wykonałam swoją wersję filcowych skrzatów. Bardzo CI dziękuję

- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Martuś oczy się świecą na widok twojej wiosny.
Ponownie podziwiam goryczkę i skalnice, tak ładnie kwitną, mimo, że na nowej rabacie dopiero zagościły.
Też jutro zabieram się za okrywanie róż, bo prognozy dla nas wybitnie zimowe.
Dobrych, spokojnych dni i realizacji zamierzeń, szczególnie ogrodowych. 

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
Czesc Martusiu ,dawno mnie nie było ,naprawde zapowiadają takie mrozy ,epimedium nie znam ale bardzo mi sie spodobało .Nie moge doczekac sie wiosny ale w pazdzierniku mam juz dosyc ,tak ma każdy pewnie.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Martusiu cudna wiosenka u Ciebie, a niedługo doczekamy takiej na żywo, wiesz jak patrzę na rośliny u mnie, to one chyba w ogóle spać nie poszły, pączki nabrzmiałe na krzewach, na drzewach, nie wiem co o tym myśleć, ale pożyjemy, zobaczymy, życzę Ci wspaniałego nowego roku Martusiu