Witam serdecznie!
Nowego Gościa
Aguss85 czy masz na imię Agnieszka?
Spotkałyśmy się chyba pod dębem u Kasi? bardzo Ci dziękuję za miłe słowa

Tulipanki zmieniają kolor w miarę rozkwitania i w środku są kremowe

Mam je pierwszy rok i mam nadzieję że na wiosnę tez się pokażą, bo różnie bywa....czasem wychodzi tylko jeden albo same liście

Kwiatki, o które pytasz to kamasje. Zapraszam
Zuziu nie będę zaprzeczać jest ich sporo i szukając znalazłam takie, co nie wysiałam w minionym sezonie

Zrobiłam trochę porządku i może już nie będę szukać w różnych miejscach. Mam złe zwyczaje i staram się je opanować

U mnie też mróz przenikliwy i niebo o zachodzie było różowe, to pewnie będzie wiatr, a to oznacza że odczuwalna będzie przykra

Liczę jednak na śnieg

Pozdrawiam
Karolino niewątpliwie każdy ma jakieś problemy, skoro się żyje i to aktywnie. Sąsiedzkie zwyczaje najczęściej nam nie odpowiadają, a nasze pewnie sąsiadom. Ja wielkie drzewa kupiłam razem z domem, sąsiedzi też mają jakby nie wiem gdzie mieszkali i nie przewidzieli że drzewa rosną
Iwonko dzień minął mi leniwie, jakoś nie mam ochoty na nic, Wieczorem wszyscy w domu spotkaliśmy się w kuchni robiąc rozgrzewające napitki

Pogoda robi swoje

Ja wolałabym już nie dostawać nasionek, bo jak spojrzałam na numer kolejny skierowań sanatoryjnych to obawiam się że przy moim szczęściu wyślą mnie właśnie w czasie siewów

Nasion też mam tyle, że muszę je w większości w końcu wysiać
Grażynko ja też mam bardzo dużo krzewów róż i ciągle jak mi coś nie wpadnie, to przywiozę sobie patyczki od koleżanek i ukorzenię. Krzaków będzie koło setki, okrywam malutkie i te najwrażliwsze. Nie panuję już nad tym wszystkim

Kiedyś nawet miałam spisane gdzie która odmiana rośnie, ale już poszło wszystko na żywioł i nie wiem gdzie jaka róża rośnie, bo doszło jeszcze przesadzanie. U mnie jest makabrycznie zimno i ziemia zmarznięta więc o pracy jakiejkolwiek nie ma mowy

Wygrzewaj się i śpij spokojnie
Na zachód słońca nie wyszłam, ale idąc zamknąć kurnik pobiegłam po aparat widząc gigantyczny wschodzący księżyc
i parę wiosennych zdjęć na dobranoc!
Kolorowych snów!