Już wyłożyłem kilka jabłek, ale na razie degustują sikory.

. Przecież to trudni modele do fotografowania , bynajmniej dla mnie
 . Przecież to trudni modele do fotografowania , bynajmniej dla mnie   . Postanowiłam trochę zagłębić się w temacie i może w nowym sezonie zaprosze do siebie jakieś ciekawe ptaki
 . Postanowiłam trochę zagłębić się w temacie i może w nowym sezonie zaprosze do siebie jakieś ciekawe ptaki   . Póki co mam same wróble
 . Póki co mam same wróble   . Czy te kule z pokarmem sprawdzają się lepiej niż karmniki ? Chyba warto je porozwieszać w ogródku. U mnie zima i ptaki na pewno się ucieszą. Pozdrawia
. Czy te kule z pokarmem sprawdzają się lepiej niż karmniki ? Chyba warto je porozwieszać w ogródku. U mnie zima i ptaki na pewno się ucieszą. Pozdrawia   .
.

.
 . .
 .

)
 )

, ciekawa jestem co ją dopadło, była prawie cała zjedzona, jedynie skrzydła z piórami zostały i goły korpus bez środka (może kot?), piór na podwórku brak także musiała zostać przyniesiona.
 , ciekawa jestem co ją dopadło, była prawie cała zjedzona, jedynie skrzydła z piórami zostały i goły korpus bez środka (może kot?), piór na podwórku brak także musiała zostać przyniesiona. .
 . (oby do przyszłego roku uzbierało się kilka litrów robali
 (oby do przyszłego roku uzbierało się kilka litrów robali  ).
 ).

Od czasu, jak przyłapałam sroki na polowaniu na szerszenie, dałam im spokój!Ginka pisze:Mama dzisiaj mi oznajmiła że pod tują leży zdechła sroka, nawet nie wiecie jak się ucieszyłam

, sąsiadka się o to postarała bo ma paniczny lęk z racji na alergię
, sąsiadka się o to postarała bo ma paniczny lęk z racji na alergię 

no i się nie zmarnowały
 no i się nie zmarnowały
 , w rowie już kilka drzew posadziły i nawet trzy owocują, podobnie na miedzach, tylko w tym roku bez orzechów...możliwe że przez jesienną przycinkę rok temu).
 , w rowie już kilka drzew posadziły i nawet trzy owocują, podobnie na miedzach, tylko w tym roku bez orzechów...możliwe że przez jesienną przycinkę rok temu).