Nie od razu Kraków zbudowano

Pomału i Ty wszystko ogarniesz, ale nie łudź się, że zajmie Ci to rok czy dwa. Nie sposób urządzić wszystkiego w tak krótkim czasie. Zresztą to czysta przyjemność coś zmieniać, przesadzać czy dokupywać. Co roku będzie przybywać nowych roślin, które koniecznie będziesz musiała mieć

Każdy tak ma i z Tobą nie będzie inaczej, musisz zostawić dla nich troszkę miejsca. Im dłużej będziesz przebywać na forum, tym lista ta będzie dłuższa. Altankę wybraliście cudną, myślę jednak, że za jakiś czas zmienisz zdanie i przynajmniej z jednej strony puścisz jakieś pnącze. Te ażurowe ścianki aż się o to proszą

Wtedy zostaną Ci jeszcze trzy do podglądania roślin. Działka już w tej chwili prezentuje się całkiem przyjemnie. Po poprzedniej właścicielce zastałaś sporo ładnych roślin i mimo dwóch lat bez opieki, chwasty nie zagarnęły jej w całości.
Zazdroszczę bliskości działki od domu, w każdej wolnej chwili możesz tam się szybciutko znaleźć. Ja do swojej mam 10 kilometrów. Może to niedużo dla kogoś z samochodem, ja jednak dostaję się tam tylko rowerem lub autobusem. Jednak w tej chwili już nie zmieniłabym jej na żadną inną, chyba że na dom z ogrodem. Pozdrawiam