Familokowego ciag dalszy

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Familokowego ciag dalszy

Post »

Jadziu jeszcze niedawno tak pięknie było ;:138 ;:138 a teraz tylko biel też piękna ale ... :D
Chryzantemy śliczne ;:333 moja czerwona nie zdążyła się rozwinąć :wink:
Ktoś Ci zdjęcia podkrada ?? a to łobuzy ;:222
Kotek śliczny ;:167
Pozdrawiam cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

ANDRZEJU one nie zostały wykradzione tylko tyle razy były otwierane bo pokazują które fotki biorą najwięcej transferu.Niektóre były parę razy otwierane ,a niektóre aż 26 razy .Jak klikniesz na fotkę to wyskakuje pod spodem ile razy była oglądana a to wszystko trza płacić ;:174 Chyba też zacznę dawać znak wodny może wtedy nie bedzie takiej sytuacji.W jeden dzień zablokowali mi przeszło 9 tys fotek bo dostałam to pisemnie.Kurcze są miesiące w których tylko parę fotek się wstawia to nie mogliby ten transfer pobrać z tych niewykorzystanych miesięcy.Wkurzyli mnie tym razem i to bardzo i nawet zastanawiam sie czy nie zrezygnować z abonamentu w przyszłym roku

HALINKO magnolii trochę szkoda lecz u Ciebie podgrzewane podłoże :wink: .Ja już niczego nie kupuję finito z zakupami

TERENIU raczej nie podkrada tylko niektóre mają spore powodzenie a ja muszę za to płacić.dzisiaj na noc ściągnęłam wszystkie kwiatki z okna teraz siedzą w domciu.Patyczki na razie żyją wszystkie .Kociasty to Agatka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Jadziu, u Ciebie kwiecia wszelakiego ogromne bogactwo ;:215 Pokazuj nam te cudne, kolorowe obrazy, bo za oknem to już niewiele można z koloru zobaczyć.
LO wyhodowana z patyczka? Aż się wierzyć nie chce. Toż to imponujących rozmiarów olbrzym ;:oj ;:138
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ta zółta piwonia jest śliczna, to ją wyrzuciłaś ? szkoda bo ładna przecież , co za rzadki kolorek ;:138
Całe szczęście ,że ja nie mam żadnego abonamentu w Fotosiku , ale ja nie jestem tak zaawansowana e technice internetu to mnie to nie grozi :wink: Agatka cudnie pozuje i jest wielką damą ;:138 No i jeszcze trochę kwiecia u Ciebie , chyba ,że już nie ma ;:306
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

KAROLCIA piwonii nie wyrzuciłam po prostu zmieniła właścicielkę.Może w nowym domu będzie lepiej rosnąć .Wciąż miałam z nią kłopoty, bo kwiaty ciężkie ponad miarę miały wciąż pochylone głowy. Musiałam każdy kwiat podpierać a i tak za chwilkę opadały jej płatki. Ponadto chowała kwiaty miedzy liśćmi i trudno było je dostrzec.W każdym razie nie żałuję, bo już ubiegłej wiosny miała opuścić mój dom.Agatka nie chce pozować wciąż robi uniki :wink:
DOROTKO LO ma juz chyba z 6 lat jak przyniosłam patyczki do ogródka tyle samo ma Jacques Cartier, bo on też z patyczka, a niestety Comte de Chambord mi się wtedy nie ukorzeniła.LO rzeczywiście wyrosła na potworka.Wiosną dostanie mocne ciecie,bo trochę sie przez lato rozbisurmaniła :wink: Za oknem można zobaczyć tylko biel i kikuty gałęzi

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Ale radosne zdjęcia, aż miło ;:138
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Jakie piękne wspomnienia :heja Szkoda, że piwonie kwitną tak krótko. Niewiele jest roślin o tak wielkich kwiatach :heja I na dodatek cudnie pachną.
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Jadziu piękne zdjęcia ;:63 ;:63
Wszystkie kwiatuszki śliczne ale Pretty sunrise podbiła moje ;:167
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Jadziu śliczności pokazujesz ;:167 a zbierasz nasiona wieczornika? bo mój dostany i siany porzepadł ;:145 a poza tym żaden nie pachniał ;:185
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45

Post »

Jadziu nie wierzę w to co czytam, pozbyłaś się takiej cuuudnej piwonii ;:202 . Ja polowałam na taką żółtą piękność i w tym roku kupiłam Bartzellę, jeszcze nie kwitła, więc nie wiem, czy okaże się tą, której szukałam.
Masz ciekawego przetacznika mój rośnie wysoko i muszę go ciąć, by nie zasłaniał róż a ten pagórkowy wydaje się niski. Muszę się za nim rozejrzeć, lubię niebieskie kwiatki.
Piękne letnie wspomnienia, też chętnie zaglądam w swoje foto archiwum i upajam się widokami minionego lata ;:173 .
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Ale piękna ta Pretty, okazuje się ,że latem nie wszystkie widziałam ;:63 I te ciemne poniżej też efektowne ;:63 Miło oglądać ;:138
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

KAROLCIA te ciemne róże to Dr Jamain, którego mam tez na pergoli razem z Elżbietką .Patyczki tej cudnej się ukorzeniają ;:108 w paru miejscach .Mam nadzieję ,ze gdzieś na pewno sie ukorzeniom :;230
DAYSY nie znoszę takich kwiatów które trzeba podpierać a po dotknięciu się osypują .Ona miała aż 4 lata czasu ,żeby mnie zadowolić i dalej nic z tego.Jak ja wykopałam to był lej jakby po bombie bo to ITOH.Lubię żółty kolor, a szczególnie nie miałam piwonii w tym kolorze.Myślę ,ze Barzella Cię zadowoli, bo ona chyba trzyma sztywno pędy.Ten przetacznik nie ma więcej jak 0,5 m wys.Jeśli sie rozrośnie to z chęcią się podzielę lecz to na razie nowość.Niestety trochę się pokłada.Dobrze ,ze mamy fotki to jest co wspominać i sie podniecać na następny sezon
MARYSIU nie zbieram nasionek, lecz gdybyś powiedziała w sezonie to bym zebrała.Może wiosną znajdą się jakieś siewki bo dałam mu się wysiać. Rośnie w tym miejscu już parę lat, a dostałam sadzonkę od Andrzeja [any]Jego rosliny rosną u mnie, a moje rosną u niego
TERENIU nie masz tej różyczki ukorzenionej wydaje mi się ,ze wysyłałam ci jej patyczki .Jeśli te które wsadziłam ukorzenia sie to oczywiście będę pamiętać, bo sporo ich mam posadzonych
IWONKO bo radośnie było w sezonie to i fotki muszą być energetyczne ;:167
IWONKO 1 ta piwonia raczej nie pachnie ,bo wcale sobie tego nie przypominam .To sa sztuczne stwory bo tylko pachną te stare
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Myślałam Jadziu, że pokażesz kawałek zimy a Ty już na dobre poszłaś we wspomnienia :D Aster i pustaczek śliczniutki ;:333
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Fajniusi ten aster, on niziutki jest?
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

IWONKO to niziutki asterek ma jakieś 30 cm wys. Jest dopiero od ubiegłego roku u mnie jednak słabo się namnaża, a w ubiegłym roku były tylko 2 kwiatki .W tym roku zaszalał :wink:
MARYSIU dopiero dzisiaj zaszłam do ogródka ,bo musiałam zasilić kompostownik :wink: Dla Ciebie specjalnie dzisiejsze fotki, jednak teraz śnieg znika w zastraszającym tempie ;:222 a tak ładnie było

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a to moje zabawki :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”