(mi też nic się nie stało
Tymczasowy ogród Margo_margo cz. IV
- mymysteryy
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 sie 2014, o 07:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tymczasowy ogród Margo_margo cz. IV
Całe szczęście ani dronowi ani brzozie nic się nie stało.
Tylko ja musiałam się naokoło 6 m wysokość wspinać. 
)
- Rzepka

- Od: 30 mar 2014, o 14:55
Filmik super, szkoda, że Młody nie nagrał Cię, jak po niego właziłaś
Ty uważaj, bo jak zajmiesz przestrzeń powietrzną" sąsiadeczki" to Ci drona zaaresztuje, nawet minister M. nie pomoże.
Pozdrawiam Irena
Ty uważaj, bo jak zajmiesz przestrzeń powietrzną" sąsiadeczki" to Ci drona zaaresztuje, nawet minister M. nie pomoże.
Pozdrawiam Irena
- mymysteryy

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Otóż to Irenko, a Kasię może nakręcił inny reżyser
Tylko na jakim forum można znaleźć filmik? 
- Margo_margo

- Od: 27 lip 2014, o 13:08
A dziś piątek, piąteczek, piątunio
Jutro jadę na wieś po dwóch tygodniach nieobecności. Może przekopię warzywnik z obornikiem, może jeszcze zgrabię liście, może zrobię porządki a może po prostu poszwędam się
Kasia Czy ja do Ciebie trafię? Czy poznam ogród? Takie rewolucje wyczyniasz, że ho, ho
A co to wyrwałaś?
Zabawa z lataczami w zadrzewionym terenie to jednak ryzyko. Dobrze, że udało się ściągnąć
Czyżby moje dziecię jeszcze szukało słońca? Gazanie są nie do zdarcia
Co prawda po wysianiu wyglądają jak siedem nieszczęść ale potem do mrozów wynagradzają swoimi słonecznymi kwiatami
Beatko U Ciebie sezon na pewno krótszy, niż u nas ale za to w pięknych okolicznościach przyrody i z dala od miejskiego zgiełku. Muszą być wady i zalety. To chyba się nazywa równowaga
Marysiu Mnie kolędy najlepiej wychodzą w środku lata
ale to prawda, że na zakupy mamy jeszcze kilka tygodni
Pierniszony faktycznie świąteczne. Piekłam pierwszy raz i nie do końca wiedziałam ile czasu będą potrzebowały, żeby zmięknąć. Co do nich zaglądam, żeby sprawdzić miękkość, to kilka znika
Jutro jadę na wieś po dwóch tygodniach nieobecności. Może przekopię warzywnik z obornikiem, może jeszcze zgrabię liście, może zrobię porządki a może po prostu poszwędam się
Kasia Czy ja do Ciebie trafię? Czy poznam ogród? Takie rewolucje wyczyniasz, że ho, ho
A co to wyrwałaś?
Zabawa z lataczami w zadrzewionym terenie to jednak ryzyko. Dobrze, że udało się ściągnąć
Czyżby moje dziecię jeszcze szukało słońca? Gazanie są nie do zdarcia
Beatko U Ciebie sezon na pewno krótszy, niż u nas ale za to w pięknych okolicznościach przyrody i z dala od miejskiego zgiełku. Muszą być wady i zalety. To chyba się nazywa równowaga
Marysiu Mnie kolędy najlepiej wychodzą w środku lata
Pierniszony faktycznie świąteczne. Piekłam pierwszy raz i nie do końca wiedziałam ile czasu będą potrzebowały, żeby zmięknąć. Co do nich zaglądam, żeby sprawdzić miękkość, to kilka znika
- Maska

- Kontakt:
Małgosiu to weź swoje ubranko zimowe, bo pierzyńsko zimno na wsi! no albo się poszwendaj, bo będziesz zmotoryzowana to pigwóweczki nie zabieraj
Trzymaj się jutro cieplutko 
- Margo_margo

- Od: 27 lip 2014, o 13:08
Marysiu Ubranko już czeka na wsi i nawet gatki już ubierałam kilka razy. Na rozgrzewkę będzie kaweczka w termosie, może jakieś gałęzie popalę, to się ogrzeję.
Patrzyłam w długoterminowe.... do połowy lutego zimy nie widać .... najzimniejsze noce (-7) mają być jeszcze w tym roku a w styczniu już cieplej. To mi się podoba
Patrzyłam w długoterminowe.... do połowy lutego zimy nie widać .... najzimniejsze noce (-7) mają być jeszcze w tym roku a w styczniu już cieplej. To mi się podoba
- besia

- Od: 28 maja 2014, o 18:17
Małgosiu
Z równowagą masz jak najbardziej rację.
Teraz dla równowagi jestem chora, niby tylko przeziębienie, ale jestem wyłączona z prac ogrodowych i domowych. Dzisiejszy dzień spędzam w łóżku. Dwa dni taka podziębiona jeździłam do pracy, chorowałam po południu.
Pogoda dzisiaj u mnie ładna, przynajmniej jak patrzę przez okno.
Znalazłam już sobie coś, co mogę robić leżąc w łóżku. Zrobię remanent w nasionkach. Dokładnie sprawdzę co mam, a czego nie mam.
Miłej soboty życzę Wszystkim odwiedzającm wątek.
Z równowagą masz jak najbardziej rację.
Teraz dla równowagi jestem chora, niby tylko przeziębienie, ale jestem wyłączona z prac ogrodowych i domowych. Dzisiejszy dzień spędzam w łóżku. Dwa dni taka podziębiona jeździłam do pracy, chorowałam po południu.
Pogoda dzisiaj u mnie ładna, przynajmniej jak patrzę przez okno.
Znalazłam już sobie coś, co mogę robić leżąc w łóżku. Zrobię remanent w nasionkach. Dokładnie sprawdzę co mam, a czego nie mam.
Miłej soboty życzę Wszystkim odwiedzającm wątek.
Pozdrawiam, Beata.
- Maska

- Kontakt:
Witaj Beatko
życzę zdrowia i mądrze robisz zostają pod kołderką! a na kołderce nasionka usprawiedliwią opuszczona szklarnię
Moje nasionka wprowadziły się z piwniczki do pokoju już jakiś czas temu i mam je na oku i ku przestrodze, ale wczoraj amok zakrył mi oczy i na AWN postawiłam kilkanaście ptaszków
Jeszcze raz trzymaj się cieplutko
i wygoń przeziębienie 
Małgosiu chociaż w długoterminowe nie wierzę wcale to, a wcale to tego się trzymajmy czyli nadziei. Trochę zimy jest potrzebne żeby szkodniki wymroziło
Powodzenia na wsi cokolwiek będziesz robić 
Moje nasionka wprowadziły się z piwniczki do pokoju już jakiś czas temu i mam je na oku i ku przestrodze, ale wczoraj amok zakrył mi oczy i na AWN postawiłam kilkanaście ptaszków
Małgosiu chociaż w długoterminowe nie wierzę wcale to, a wcale to tego się trzymajmy czyli nadziei. Trochę zimy jest potrzebne żeby szkodniki wymroziło
- Faworyt

- Od: 2 gru 2014, o 14:47
Witam.Jak Wam minęła niedziela ogrodnicy,myślę że na odpoczynku jak to na niedzielę przystało.
Serdecznie pozdrawiam.
MK
Żadną sztuką jest trwać i oczekiwać,lecz dawać nad miarę. Bruno/ Ew. wg. Św. Mateusza 25, (31-46).
MK
Żadną sztuką jest trwać i oczekiwać,lecz dawać nad miarę. Bruno/ Ew. wg. Św. Mateusza 25, (31-46).
- mymysteryy

Możesz być spokojny, do Ciebie na pewno nie doleci. Za dużo drzew po drodze. 
- Faworyt

Międzytankowania po drodze i wyższej jakości oktanowe paliwo i się wzniesie.Kwestia dopracowania gada. 
Serdecznie pozdrawiam.
MK
MK
- mymysteryy

Skoro tak koniecznie chcesz tej inwigilacji, to nie ma sprawy.
Po drodze zerknę z lotu ptaka na szaliczek i Tymczasowy.

- Faworyt

Ja nie za tym,bardziej za gotowanym.
A tak w ogóle to ciekawe czy chlebek został upieczony. 
Serdecznie pozdrawiam.
MK
MK
- besia

- Od: 28 maja 2014, o 18:17
Ja dzisiaj dalej chorowałam 
Nic, a nic w ogrodzie nie zrobiłam.
Kasiu jak będziesz już leciała, to zerknij i do mnie. Napadało śniegu, niby nie dużo, ale to już drugi raz tej jesieni.
Witku, u Ciebie to klima i kotłownia, a u mnie trzech grządek nie możemy skończyć.
Nic, a nic w ogrodzie nie zrobiłam.
Kasiu jak będziesz już leciała, to zerknij i do mnie. Napadało śniegu, niby nie dużo, ale to już drugi raz tej jesieni.
Witku, u Ciebie to klima i kotłownia, a u mnie trzech grządek nie możemy skończyć.
Pozdrawiam, Beata.