Wypalankami bawiłam się jak byłam dzieckiem, wtedy można było kupić tylko takie ruskie, na których było napisane wyżygałka. Do tej pory pamiętam tę nazwę i dalej mnie śmieszy
Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12
-
Iwonka1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12
Iwonko, relaksuj się w takim razie. Chociaż sama wiem, że jak już coś "wejdzie" w głowę, to ciężko to wygonić. Teraz odpoczywaj i ciesz się wnukami. Hanusia słodka
Wypalankami bawiłam się jak byłam dzieckiem, wtedy można było kupić tylko takie ruskie, na których było napisane wyżygałka. Do tej pory pamiętam tę nazwę i dalej mnie śmieszy
- Blueberry

- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
To miłego odpoczynku i spotkania z rodziną życzę 
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Iwonko - muszę słuchać dobrych rad. Marysia / Maska zaproponowała abym już teraz zebrała dla Ciebie patyczki tej kaliny. Że się lepiej przyjmują takie zimowe....
I zadecyduj, proszę czy Ci je od razu przesłać, czy spróbować u siebie ukorzenić.
I zadecyduj, proszę czy Ci je od razu przesłać, czy spróbować u siebie ukorzenić.
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witajcie dziewczyny kochane, wróciłam, wróciłam wczoraj, niestety musiałam wrócić, wnuczek najstarszy do szpitala trafił, nie wiadomo co, ale prawdopodobnie silna jelitówka, jutro dopiero badania dokładniejsze będą robić, trochę przy nim siedziałam, bo mama ma jeszcze dwójkę w domu dziewczynek, też z jelitówką niestety, przykre bardzo to jak dzieciaczki cierpią
Beatko to jak możesz wyślij patyczki ja je w piach dam
Natalko, Iwonko, Reniu, Beatko, Kasiu, Marysiu, Martusiu, Jadziu, Lucynko, dziękuję
i wszystkim Wam przesyłam
Małgosiu te chwile są najpiękniejsze, a słuchać rozmowy dzieciaków ze zwierzętami bezcenne
Karolka synuś oczywiście po mamusi taki przystojniak, a wnuki ma się rozumieć, że po babci prawda
Dorotka doczekasz się doczekasz i będziesz wspaniałą babcią
Reniu no właśnie z wiekiem i zdrówko szwankuje, ale ciśnienie akurat jest ok, a serducho nie pracuje jak powinno niestety, ale teraz moje zmartwienia poszły na bok, wnusio cierpi i to martwi najbardziej
Jednak na wsi choć jeden dzień i nockę spędziłam, zrelaksowałam się, odwiedziłam koleżanki, nocki nie przespałam
, fajnie było
Byłam dziś na działeczce sprawdzić czy wszystko w porządku, ale zdjęć już nie ma co robić, wilgotno, mokro, i zgniło, smutno jednym słowem, więc dziś przesyłam Wam pierwsze wspominkowe zdjęcia

Beatko to jak możesz wyślij patyczki ja je w piach dam
Natalko, Iwonko, Reniu, Beatko, Kasiu, Marysiu, Martusiu, Jadziu, Lucynko, dziękuję
Małgosiu te chwile są najpiękniejsze, a słuchać rozmowy dzieciaków ze zwierzętami bezcenne
Karolka synuś oczywiście po mamusi taki przystojniak, a wnuki ma się rozumieć, że po babci prawda
Dorotka doczekasz się doczekasz i będziesz wspaniałą babcią
Reniu no właśnie z wiekiem i zdrówko szwankuje, ale ciśnienie akurat jest ok, a serducho nie pracuje jak powinno niestety, ale teraz moje zmartwienia poszły na bok, wnusio cierpi i to martwi najbardziej
Jednak na wsi choć jeden dzień i nockę spędziłam, zrelaksowałam się, odwiedziłam koleżanki, nocki nie przespałam
Byłam dziś na działeczce sprawdzić czy wszystko w porządku, ale zdjęć już nie ma co robić, wilgotno, mokro, i zgniło, smutno jednym słowem, więc dziś przesyłam Wam pierwsze wspominkowe zdjęcia

- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Oj tęsknimy za takimi widokami! Właśnie dziś sąsiad przycinał krzewy i dostał ochrzan, że forsycję przyciął! Przecież na wiosnę nie będzie miał kwiatków!
To samo zrobił z migdałkiem. Coś go wzięło na wyrzynanie, bo sobie kupił taki nowy sekator! 
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Iwonko ta forsycja myślałem, że z teraz, u mnie 2 kwitły tej jesieni 
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko, tak mi smutno z powodu choroby wnucząt.
Biedne dzieciaczki.
Pocieszające jest to, że to jelitówka. Nawodnią organizm, zaordynują leczenie i będzie dobrze.
A Ty, kochana, dbaj o swoje serduszko.
Pocieszające jest to, że to jelitówka. Nawodnią organizm, zaordynują leczenie i będzie dobrze.
A Ty, kochana, dbaj o swoje serduszko.
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Iwonko oby dzieciaczkom szybko przeszło
Jak ja bym chciała, żeby za oknem ujrzeć już takie widoczki zamiast tej wszędobylskiej burości 
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
No tak --synuś po mamie a wnuki po babci
jasne ,że tak
Ach jakie fajne wspominki, szczególnie kwitnąca chyba śliwa--co za upragniony widok
Ach jakie fajne wspominki, szczególnie kwitnąca chyba śliwa--co za upragniony widok
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Iwonko już wspomnienia ??? piękne zdjęcia
Zdrówka dla Ciebie i wnuków

Zdrówka dla Ciebie i wnuków
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Iwonko szkoda dzieci, a szczególnie najstarszego który najostrzej przechodzi, ale jelitówka jest niebezpieczna (odwodnienie) i lepiej że jeste pod opieką. Dzieci wyzdrowieją a Ty się nie denerwuj, bo Ci to niepotrzebne
Ściskam i wszystkich zdrowia życzę 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Iwonko
fajnie ,ze wróciłaś tylko szkoda ,że zestresowana i niewyspana.Wiem ,że to babcię boli jak wnuki chorują czy dzieci .Dobrze ,ze to nic gorszego tylko jelitówka za parę dni przejdzie i będzie dobrze.Widzę ,ze czas ciąć róże jak kwitnie Forsycja
Tęskno już do kolorów jak za oknem szaro, a my mieliśmy dzisiaj 
- pela11

- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Iwonko , czasami Ci zazdroszczę tego kontaktu z wnukami bo ja mam to już za sobą . Moi to już dorośli faceci i nie potrzebują babci ,jakoś tak szybko mi się zestarzeli
i nie dają się już przytulać , no chyba że komuś innemu
Ja też tęsknię za ogrodem . Aby do świąt , potem do lutego i już będzie z górki 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Iwonko przyszłam poczytać jaki u Ciebie dzień, czy masz słonko? Pozdrawiam cieplutko 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Jeśli nie ma to wyśle jej kawałek mojego
chyba całkowicie nie zniknie ,chociaż jest w stadium chciałabym, a boję sie