Misz-maszem się nie matwię bo zawsze coś można będzie pozmieniać, posłuchać Waszych rad i podpowiedzi. Właśnie wróciłam z działki
 Byliśmy z mężem na chwilę żeby zabrać plastikowe konewki do piwnicy. Działka przyprószona śniegiem i okoliczne drzewa już bez liści sprawiły, że działka zyskała calkiem nowe oblicze. Podobało mi się ono
  Byliśmy z mężem na chwilę żeby zabrać plastikowe konewki do piwnicy. Działka przyprószona śniegiem i okoliczne drzewa już bez liści sprawiły, że działka zyskała calkiem nowe oblicze. Podobało mi się ono  Z czymś przyjemnym mi się kojarzy tylko nie mogę sobie przypomnieć z czym. Chyba coś z dzieciństwa. A za tydzień chciałabym zasadzić nowe cebulki i obsypać korą nowe rośliny. Może się uda i prognozy się sprawdzą
 Z czymś przyjemnym mi się kojarzy tylko nie mogę sobie przypomnieć z czym. Chyba coś z dzieciństwa. A za tydzień chciałabym zasadzić nowe cebulki i obsypać korą nowe rośliny. Może się uda i prognozy się sprawdzą  

Marzy mi się podobna altanka, tylko z ustawieniem to bym musiała się nakombinować
  Marzy mi się podobna altanka, tylko z ustawieniem to bym musiała się nakombinować   Czekam bardzo na piąteczek bo mam 5 tujek do posadzenia tych od Mamci i 3 hortensję... tylko ziemi nie mam kiedy kupić :/ Czekam na to ocieplenie
  Czekam bardzo na piąteczek bo mam 5 tujek do posadzenia tych od Mamci i 3 hortensję... tylko ziemi nie mam kiedy kupić :/ Czekam na to ocieplenie   

Teraz dosadzić trochę bylin i będzie cudnie. Rabata z trawami też doskonale się prezentuje.
 Teraz dosadzić trochę bylin i będzie cudnie. Rabata z trawami też doskonale się prezentuje.   Plany planami, a i tak co roku będziesz przesadzać i poprawiać.
 Plany planami, a i tak co roku będziesz przesadzać i poprawiać. 

... Zmieniają się  nasze  gusty i trendy
 ... Zmieniają się  nasze  gusty i trendy   Wszystko przed Tobą!
 Wszystko przed Tobą!

bo nie oznaczyłam miejsc.
  bo nie oznaczyłam miejsc.