Róże piękne ,jednak ja się na róże gniewam.
Co kupię to cos z nimi nie tak.
Może one mnie nie lubią :P

Witaj nowy gościu Danusiu
 Witaj nowy gościu Danusiu  

[/UR[URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/3a9bcb666bb37115]
[/UR[URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/3a9bcb666bb37115]

Co to za żółte kwiatki na przedostatnim zdjęciu? to rudbekia? coś mi się nie wydaje, ale bardzo ładna
  Co to za żółte kwiatki na przedostatnim zdjęciu? to rudbekia? coś mi się nie wydaje, ale bardzo ładna  Misiu Twoja skarpa w tym roku bardzo wyprzystojniała więc pokazuj co masz w zanadrzu
  Misiu Twoja skarpa w tym roku bardzo wyprzystojniała więc pokazuj co masz w zanadrzu 

Nie wiem jakie kwiatki stały do mrozu ale większość niestety nie wytrzymuje np. -5, a niektóre nawet 0.
  Nie wiem jakie kwiatki stały do mrozu ale większość niestety nie wytrzymuje np. -5, a niektóre nawet 0.

Parę wsadzę do doniczek .
 Parę wsadzę do doniczek . 

a byłam tam ,już byłam.
 a byłam tam ,już byłam.
 te słoneczniczki  i one tak pięknie sobie radzą o tej porze długo na nie czekałam ale pokazały się
 te słoneczniczki  i one tak pięknie sobie radzą o tej porze długo na nie czekałam ale pokazały się

Te kwiatuszki to jest rudbekia trójklapowa, roślina dwuletnia ale sieje się i ładnie kwitnie co roku! Jak ma warunki wygląda jak krzew obsypany kwieciem! No to się dzisiaj zaparłaś i zrobione
  Te kwiatuszki to jest rudbekia trójklapowa, roślina dwuletnia ale sieje się i ładnie kwitnie co roku! Jak ma warunki wygląda jak krzew obsypany kwieciem! No to się dzisiaj zaparłaś i zrobione  

też mam tą żórawkę, albo bardzo podobną
 też mam tą żórawkę, albo bardzo podobną 
 Misiu, piękna z Was para. Aż M zawołałam do komputera by zobaczył jak wyglądaliście 45 lat temu..
 Misiu, piękna z Was para. Aż M zawołałam do komputera by zobaczył jak wyglądaliście 45 lat temu..

dziką skarpę tak charakterystyczną dla tego forum! Życzę Ci wspaniałego, sezonu i ofiarnych pomocników
  dziką skarpę tak charakterystyczną dla tego forum! Życzę Ci wspaniałego, sezonu i ofiarnych pomocników