Hortensje róże i jeżówki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ann_85
1000p
1000p
Od: 26 mar 2010, o 14:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Hortensje róże i jeżówki

Post »

:shock: No bez jaj... W połowie listopada są w Twojej Biedrze cebulki?! Gdzie jest ta Biedronka? :lol: Jadę! No nie wierzę, to chyba ostatnie biedrowe cebule w całej Polsce ;:306

Sierściuchy boskie, oj pomiętosiłabym je ;:167
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziewczyny serio serio są cebulki byłam dzisiaj w 5 biedronkach i w każdej coś było :D a w jednej to była cała świeżutka półeczka widać było, że jeszcze nie grzebana :tan kupiłam dzisiaj 36 paczek różności :heja ;:138 dla siebie ale jeszcze kupiłam 8 paczek tulipanów dla siostry i 11 dla koleżanki ;:3 obfoce wam co zdobyłam ;:172 mam mnóstwo paczek tulipanów queen of the night ;:209
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Queen of the night posadź z białymi tulipanami - pięknie będą wyglądały ;:215
Awatar użytkownika
Ann_85
1000p
1000p
Od: 26 mar 2010, o 14:00

Post »

Filemon24 pisze:Dziewczyny serio serio są cebulki byłam dzisiaj w 5 biedronkach i w każdej coś było :D a w jednej to była cała świeżutka półeczka widać było, że jeszcze nie grzebana :tan
Że co?! :shock: :shock: :shock: Nie... no ja mieszkam w jakims zagłębiu ogrodniczym, od dawien dawna nie ma nic w Biedrach ani w Lidlu, jedynie w Brico M, ale tam cebul nie przecenią choćby miały zgnić... ;:222
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Anitko 60 Ewerestów, ;:oj będzie wspaniały widok. Koło mnie w B już po kilku dniach zostają niedobitki. ;:108 U mnie też 10 cm śniegu, a czosnki w pudełku. :)
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Soniu musisz jakąś dmuchawę ze sobą do ogrodu zabrać. :lol: A może ciepły termoforek na chwil kilka na ziemię. :lol: Ogrzeje i pac na następne miejsce a Ty w tym czasie w poprzednim dołek kopiesz. Tylko nie uszkodź na litość już żadnych cebulowych, Queen'ów szczególnie. Toż jak nazwa wskazuje to królowe cebulowych. :wink:
:lol:
Anita ale Ty jesteś farciara! Ile ja bym dała za taką nietkniętą półeczkę z cebulowymi w Biedrze. ;:224
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Moje łupy z 8 biedronek :D (3 miasta , 1 wieś :D)

Obrazek

Czosnki mount everest bardzo duże i dorodne cebulki przyszły do mnie w czwartek i też czekają na posadzenie.

Obrazek
Alania pisze:Queen of the night posadź z białymi tulipanami - pięknie będą wyglądały ;:215
Taki mam właśnie zamiar i do tego białe narcyzy :)
Ann_85 pisze:
Filemon24 pisze:Dziewczyny serio serio są cebulki byłam dzisiaj w 5 biedronkach i w każdej coś było :D a w jednej to była cała świeżutka półeczka widać było, że jeszcze nie grzebana :tan
Że co?! :shock: :shock: :shock: Nie... no ja mieszkam w jakims zagłębiu ogrodniczym, od dawien dawna nie ma nic w Biedrach ani w Lidlu, jedynie w Brico M, ale tam cebul nie przecenią choćby miały zgnić... ;:222
Widzisz u mnie widocznie nikt sie zbytnio cebulkami nie interesuje skoro jeszcze w listopadzie można kupić, nawet w biedronce która jest na wsi było bardzo dużo cebulek.
cyma2704 pisze:Anitko 60 Ewerestów, ;:oj będzie wspaniały widok. Koło mnie w B już po kilku dniach zostają niedobitki. ;:108 U mnie też 10 cm śniegu, a czosnki w pudełku. :)
U was na południu jest chyba więcej ogrodników i może dlatego. Mam nadzieje, że będzie ładniej w porównaniu do tamtego roku gdzie chyba z 6 paczek tulipanów posadziłam i jedną cebulkę czosnku hhaha
aneczka1979 pisze:Soniu musisz jakąś dmuchawę ze sobą do ogrodu zabrać. :lol: A może ciepły termoforek na chwil kilka na ziemię. :lol: Ogrzeje i pac na następne miejsce a Ty w tym czasie w poprzednim dołek kopiesz. Tylko nie uszkodź na litość już żadnych cebulowych, Queen'ów szczególnie. Toż jak nazwa wskazuje to królowe cebulowych. :wink:
:lol:
Anita ale Ty jesteś farciara! Ile ja bym dała za taką nietkniętą półeczkę z cebulowymi w Biedrze. ;:224
Jestem strasznie zadowolona zwłaszcza z czosnków i tulipanów. Byliśmy jeszcze wczoraj w Olsztynie, ale mój narzeczony już nie chciał zrobić maratonu po biedronkach ;:306 podejrzewam, że jeszcze bym więcej wygrzebała ;:224 jedziemy w sobotę do Warszawy więc może jeszcze skoczę do jakiejś biedronki.
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Anitko. No ależ Ty masz szczęście ;:oj . Tymi zdjęciami utwierdziłaś mnie bo myślałam, że nas oszukujesz :wink: . No to w takim razie w Twoim rejonie jest mało zielonozakręconych osób skoro Biedry takie jeszcze zapełnione cebulowymi. Szkoda, że nie ma tak u mnie ;:222 4 sklepy w najbliższej okolicy świecą pustkami a dalej to nie chce mi się jechać w taką pogodę ;:306 . Za rok sobie odbiję ;:173 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Masz piękny ogród, hortensje, jeżówki, róże... same smakołyki!!!
A te cebulowe jak na wiosnę dadzą popis, to... ;:oj ;:oj ;:oj
Oj cuuuudnie!!! ;:138 ;:138 ;:138
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
paola1a
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2010, o 22:25

Post »

Musze i ja zajrzeć do lokalnych B. A czy u was jakieś przeceny były na e cebulki? Bo u nas były przecenione ale same resztki już, niestety. Twoje zakupy powalają na kolana
Paulina
Filemon24
1000p
1000p

Post »

ewelkacha88 pisze:Witaj Anitko. No ależ Ty masz szczęście ;:oj . Tymi zdjęciami utwierdziłaś mnie bo myślałam, że nas oszukujesz :wink: . No to w takim razie w Twoim rejonie jest mało zielonozakręconych osób skoro Biedry takie jeszcze zapełnione cebulowymi. Szkoda, że nie ma tak u mnie ;:222 4 sklepy w najbliższej okolicy świecą pustkami a dalej to nie chce mi się jechać w taką pogodę ;:306 . Za rok sobie odbiję ;:173 . Pozdrawiam :wit .
Na drugi rok mam w planach zakup jeszcze większej ilości cebulowych :D apetyt rośnie......
apus pisze:Masz piękny ogród, hortensje, jeżówki, róże... same smakołyki!!!
A te cebulowe jak na wiosnę dadzą popis, to... ;:oj ;:oj ;:oj
Oj cuuuudnie!!! ;:138 ;:138 ;:138
:wit
Mam nadzieje, że wiosną będzie ładnie :D już się nie mogę doczekać kwitnienia tulipanów i czosnków :D
paola1a pisze:Musze i ja zajrzeć do lokalnych B. A czy u was jakieś przeceny były na e cebulki? Bo u nas były przecenione ale same resztki już, niestety. Twoje zakupy powalają na kolana
Te wszystkie cebulki które pokazałam na pierwszym zdjęciu kupiłam po 99 groszy za sztukę :)
Awatar użytkownika
Kaszka
100p
100p
Od: 10 paź 2014, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hej Filemonku a co tak tutaj cichutko?
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Kaszka kilka fotek z ogrodu :D

Planujemy ślub z narzeczonym i mam aktualnie czym innym głowę zajętą :D Mamy już sale, zespół i kamerzystę :D ślub będzie 15.09.2018 ;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

;:196 jakie wieści ;:224 Gratuluję, Anitko :D
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Anitko. No proszę ;:196 , gratuluję ;:168 . O tak , organizacja ślubu i wesela to mega wyzwanie , trzymam kciuki :wit .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”