miałam raz litopsa i jak zaczął się marszczyć to ja ciemnota go buch do śmieci ,wtedy jeszcze nie wiedziałam ,że one tak mają
 miałam raz litopsa i jak zaczął się marszczyć to ja ciemnota go buch do śmieci ,wtedy jeszcze nie wiedziałam ,że one tak mają  
   Stapielia piękna

Padłam po raz trzeci dzisiajbebos pisze:Układ włosków zupełnie jak na uszach mojego kota

że też mi się od razu tak nie skojarzyło... To potwierdza, że kaktusy i koty mają jednak wiele wspólnego
 że też mi się od razu tak nie skojarzyło... To potwierdza, że kaktusy i koty mają jednak wiele wspólnego  

a dziś mały przegląd adenium po lecie.
 a dziś mały przegląd adenium po lecie.
 Awers i rewers:
  Awers i rewers: 

A jak nie, to trudno, i tak je lubię
 A jak nie, to trudno, i tak je lubię  

I ten na zdjęciu obok niego też mi się podoba, chociaż takiego brzuszka nie ma
  I ten na zdjęciu obok niego też mi się podoba, chociaż takiego brzuszka nie ma   

. Trochę czuję się usprawiedliwiona, że nie rozróżniam, co jest obesum, a co nie. Musiałabym zobaczyć naocznie, bo opisy niby są oczywiste, a wątpliwości pozostają.
 . Trochę czuję się usprawiedliwiona, że nie rozróżniam, co jest obesum, a co nie. Musiałabym zobaczyć naocznie, bo opisy niby są oczywiste, a wątpliwości pozostają.

przy takim wikcie i opierunku to kwiatuszki będą, jak przyjdzie czas
 przy takim wikcie i opierunku to kwiatuszki będą, jak przyjdzie czas  

.
 .
Chciałbym poczuć ten zapach, żebym wiedział o czym mowaonectica pisze: Jeden pąk piarantusa się otworzył i wiedziałam o tym, jak tylko otworzyłam drzwi do pokoju. Profilaktycznie zamykam dokładnie od jakiegoś czasu i to dobre posunięcie było. Jak rozkwitną dwa pozostałe pąki, to jak nic dostanę eksmisję razem z tą doniczką, bo przecież okna nie będę teraz trzymać otwartego 24 na dobę.
 Tylko czytałem jak "ładnie pachną"
 Tylko czytałem jak "ładnie pachną"   ale nigdy nie miałem możliwości poczuć na żywo
  ale nigdy nie miałem możliwości poczuć na żywo  

.
 .