Witam w słoneczny poranek na termometrze + 8 i piękne słońce za oknem , zaraz zabieram się za mycie okien

.
* Bogusiu* dziękuje za odwiedziny , na pewno twój ciemiernik pięknie zakwitnie i będzie cieszył oko .
* Haniu *

* Bożenka * nie wiem jak się go rozsadza , jeśli się dowiem to jak będziesz chciała to się podzielę
*Dorotko * Hania napisała ,że to jest Salix helvetica , ja nie wiem bo kupiłam ją 4 lata temu w Biedronce . Kupiłam 2 szt były bardzo wyschnięte i myślę ,że spisane na straty , szkoda mi się ich zrobiło więc kupiłam za grosze odwdzięczyły się szybko i wiosną miały już bazie
Jedną oddałam w prezencie , i wiem ,że tam też ma dobrze . Nazwy niestety nie było .
* Halinko * ona w realu jest jeszcze piękniejsza
*Tessko * Może dmuchnę ci trochę słoneczka , u mnie dziś znowu jest piękna pogoda.
* Jolu*Kupiłam ją zimą kiedy u nas było tyle śniegu ,że byliśmy odcięci od świata . Więc jedynym środkiem lokomocji były własne nogi , niosłam więc moje piękności 4 km po zaspach opatulone w gazety i różne papiery aby nie zmarzły .Dlatego są dla mnie szczególne bo przytargane z wysiłkiem , tym bardziej ,że nie wiedziałam czy coś z nich będzie . Tak więc trafiły do mnie, i ta właśnie która wygląda jak bonzai w drodze się złamała .Więc zaczęłam ją przycinać i wyszło coś takiego.
Życzę wszystkim miłego i słonecznego dnia
** Radość jest jak kamień,
który wrzucony do wody
zatacza coraz większe kręgi**