Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12
- takasobie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12
Ale fajnie! Tak pięknie jeszcze kwitnie Ci wszystko! Dalie piękne! Nie pomyślałam, żeby zestawić Thomasa A. Edisona z Sugar Cane (fiolet i ciepła żółć). I te zawilce japońskie! Uwielbiam je, ale wszystko marnuję! Może u mnie za sucho jest 

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Iwonko ode mnie również zdróweczka i tysiąc buziaków

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to Iwonko masz różności , skoro i ogórek rogaty--super 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj moich kochanych gości
Witajcie dziewczyny kochane, czas leci, pogoda jesienna i to dosłownie, ale ja nadal w przetworach siedzę, a w miedzy czasie inne sprawy załatwiam, po za tym wczoraj miałam swoje święto, więc świętowałam
A czy wiecie, że 4 października, w dzień imienin św. Franciszka z Asyżu - patrona ekologów i przyjaciela zwierząt, przypada Światowy Dzień Zwierząt. Pewnie wiecie i wiecie też, że życie św. Franciszka stało się symbolem rezygnacji z władzy na rzecz braterstwa odnoszącego się nie tylko do relacji międzyludzkich, ale również do świata przyrody. ?chronić przyrodę - bo istoty pozaludzkie również mają wewnętrzną wartość i prawo do życia?.
Na szczęście chyba coraz więcej ludzi rozumie, że ochrona zwierząt to nie śmieszne hobby, ale obowiązek i miara człowieczeństwa.
Zawsze mówię, że data mojego urodzenia do czegoś zobowiązuje
Marysiu bardzo, ale to bardzo dziękuje za różyczkę cudną i za piękne życzenia, oby się spełniły
Jadziu Tobie również pięknie dziękuję
Karolka a no właśnie ogórek rogaty, jeszcze nie próbowałam go, ale jak spróbuje, to powiem czy to jadalne
Miłko, ja zawilcom nic nie robiłam w tym roku a rosną, wiec może zbyt mocno się z nimi pieściłaś?
Lucynko, deszcz potrzebny i to bardzo, ale żeby aż tak
, a nie może on spokojniej i bez podtopień tak
Elu wspaniały kasztan, ale obawiam się, że na takiej działce to mu źle będzie, bo bym musiała go mocno ciąć, chyba go za działki wysadzę, będzie sobie rósł i nikomu nie będzie przeszkadzał, a ile on ma nie wiem, ale z tego co wyliczam to około 5 lat
A no właśnie Jadziu, ja kiwano jeszcze nie próbowałam, ale też słyszałam, że takie bezpłciowe to jest, no zobaczymy
Dorotka pięknie, ale jak liście opadną to dopiero mam roboty przy sprzątaniu ich
, ale mi też się taki widok podoba
Reniu niech podlewa ale rozsądnie, bo to co się dzieje teraz to jest nie dobre dla roślin i dla nas
Tereniu
Wczoraj byliśmy też w Trzebieży, nad Zalewem Szczecińskim, sztorm i tu był widoczny, a woda jak by za chwile miała zalać miejscowość, było i strasznie, i pięknie

Witajcie dziewczyny kochane, czas leci, pogoda jesienna i to dosłownie, ale ja nadal w przetworach siedzę, a w miedzy czasie inne sprawy załatwiam, po za tym wczoraj miałam swoje święto, więc świętowałam

A czy wiecie, że 4 października, w dzień imienin św. Franciszka z Asyżu - patrona ekologów i przyjaciela zwierząt, przypada Światowy Dzień Zwierząt. Pewnie wiecie i wiecie też, że życie św. Franciszka stało się symbolem rezygnacji z władzy na rzecz braterstwa odnoszącego się nie tylko do relacji międzyludzkich, ale również do świata przyrody. ?chronić przyrodę - bo istoty pozaludzkie również mają wewnętrzną wartość i prawo do życia?.
Na szczęście chyba coraz więcej ludzi rozumie, że ochrona zwierząt to nie śmieszne hobby, ale obowiązek i miara człowieczeństwa.
Zawsze mówię, że data mojego urodzenia do czegoś zobowiązuje

Marysiu bardzo, ale to bardzo dziękuje za różyczkę cudną i za piękne życzenia, oby się spełniły

Jadziu Tobie również pięknie dziękuję

Karolka a no właśnie ogórek rogaty, jeszcze nie próbowałam go, ale jak spróbuje, to powiem czy to jadalne

Miłko, ja zawilcom nic nie robiłam w tym roku a rosną, wiec może zbyt mocno się z nimi pieściłaś?
Lucynko, deszcz potrzebny i to bardzo, ale żeby aż tak

Elu wspaniały kasztan, ale obawiam się, że na takiej działce to mu źle będzie, bo bym musiała go mocno ciąć, chyba go za działki wysadzę, będzie sobie rósł i nikomu nie będzie przeszkadzał, a ile on ma nie wiem, ale z tego co wyliczam to około 5 lat

A no właśnie Jadziu, ja kiwano jeszcze nie próbowałam, ale też słyszałam, że takie bezpłciowe to jest, no zobaczymy

Dorotka pięknie, ale jak liście opadną to dopiero mam roboty przy sprzątaniu ich

Reniu niech podlewa ale rozsądnie, bo to co się dzieje teraz to jest nie dobre dla roślin i dla nas

Tereniu

Wczoraj byliśmy też w Trzebieży, nad Zalewem Szczecińskim, sztorm i tu był widoczny, a woda jak by za chwile miała zalać miejscowość, było i strasznie, i pięknie

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Iwonko,wszystkiego dobrego z okazji urodzin dobra kobieto, serducho masz wspaniałe i może coś jest na rzeczy ,że właśnie w tym dniu się urodziłaś
ogród tryska kolorami ,miło w nim bywać ,pozdrawiam i samych dobrych dni życzę 

- stefcia
- 500p
- Od: 2 gru 2012, o 18:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Iwonko
Z ogromną przyjemnością obejrzałam część Twojego wątku i jestem pod wrażeniem
Ogród z klasą , fajnie urządzony

Z ogromną przyjemnością obejrzałam część Twojego wątku i jestem pod wrażeniem

Ogród z klasą , fajnie urządzony

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Iwonko nie lubię takich widoków, bo uzmysławiają z jakim żywiołem mamy do czynienia
a tu za oknem leje i leje! i to nie tylko za moim.
Dobrego wieczoru

Dobrego wieczoru

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Iwonko, to i ja się przyłączam do życzeń urodzinowych.
Niech Cię Bozia zdrówkiem darzy, byś nam żyła jak najdłużej taka radosna, taka swoja, taka dobra.
W całej Polsce leje i wieje.
Tyle złego już ta pogoda narobiła.
Oby jak najszybciej wróciła normalność.
Spokojnej nocy.
Niech Cię Bozia zdrówkiem darzy, byś nam żyła jak najdłużej taka radosna, taka swoja, taka dobra.

W całej Polsce leje i wieje.

Spokojnej nocy.

Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Dziękuję Wam kochane dziewczyny za życzenia. Martusiu, Lucynko
Marysiu oj tak, woda to żywioł, nie wygrasz z nią, a dziś u nas już o podtopieniach mówią, a w nocy poziom wody ma się jeszcze podnieść, my mieszkamy wysoko, ale są domy blisko wody i tam może być nie ciekawie dla mieszkańców
Stefciu witaj na mojej działeczce, bramka otwarta zapraszam częściej

Marysiu oj tak, woda to żywioł, nie wygrasz z nią, a dziś u nas już o podtopieniach mówią, a w nocy poziom wody ma się jeszcze podnieść, my mieszkamy wysoko, ale są domy blisko wody i tam może być nie ciekawie dla mieszkańców

Stefciu witaj na mojej działeczce, bramka otwarta zapraszam częściej

- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Iwonko , zdrowia , zdrowia i jeszcze raz zdrowia , oraz spełnienia marzeń , pogody ducha i wszystkiego Naj
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witaj Iwonko.
Spóźnione ,ale szczere życzenia urodzinowe Ci ślę .Dużo zdrowia i stu lat. A w ogrodach pięknych kwitnień. Urodziłaś się w dniu imienin mojego taty.

Spóźnione ,ale szczere życzenia urodzinowe Ci ślę .Dużo zdrowia i stu lat. A w ogrodach pięknych kwitnień. Urodziłaś się w dniu imienin mojego taty.

-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
I ja dołączam do życzeń urodzinowych
Zdrowia i sił, żebyś dała radę zrobić wszystko to, co sobie zaplanowałaś
Ostro się wzięłaś do roboty
Tyle rzeczy w tak krótkim czasie ogarnąć
No, ale tak to jest, że owoce czekać nie chcą. A zupę dyniową zrób koniecznie. Ja robię z mlekiem kokosowym i imbirem i to jest pyszne
Smacznego 

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Iwonko i ja się dołączam do życzeń, zdrowia życzę to reszta już będzie
\ach jakie piękne , groźne morze

\ach jakie piękne , groźne morze

- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Iwonko , jesteś mocno zapracowana jak my wszyscy ,bo pażdziernik nie za bardzo nas będzie rozpieszczał ,więc ścigamy się z czasem . Ja też jadę do ogrodu na 4 dni i pomimo niepogody zrobię jak najwięcej bo dopiero koniec miesiąca będzie pogodny więc trzeba się spieszyć .Tylko nie szalej za mocno ,żebyś się nie przeforsowała .Pozdrawiam