Powojnik całkiem nieźle Ci rośnie, mój niestety znowu złapał uwiąd, chyba się z nim pożegnam

A jak synek?

Zebrać 100 kg truskawek to nie lada wyczyn ale trochę grosza wpadło
  Zebrać 100 kg truskawek to nie lada wyczyn ale trochę grosza wpadło  Ty piszesz, że kwitnienie nie jest rewelacyjne, nie żartuj  takiego powojnika wiele z nas chciałoby mieć
  Ty piszesz, że kwitnienie nie jest rewelacyjne, nie żartuj  takiego powojnika wiele z nas chciałoby mieć  Irysy piękne, a trawnik co się przejmujesz jak też nie mam trawnika tylko wiejską trawę. Sąsiad ambitnie wyrandapował, zaorał, posiał trawę, kosił i po trzech latach ma to samo co ja
  Irysy piękne, a trawnik co się przejmujesz jak też nie mam trawnika tylko wiejską trawę. Sąsiad ambitnie wyrandapował, zaorał, posiał trawę, kosił i po trzech latach ma to samo co ja  Musiałabyś cały czas chemią częstować dwuliścienne, a przecież ta chemia z wodami podskórnymi przechodzi na grządki o reszcie nie wspomnę
  Musiałabyś cały czas chemią częstować dwuliścienne, a przecież ta chemia z wodami podskórnymi przechodzi na grządki o reszcie nie wspomnę  Tyle pięknych doniczkowych posiałaś i pielęgnowałaś przy dwójce dzieci i wielu obowiązkach, jesteś bardzo pracowita Aniu
 Tyle pięknych doniczkowych posiałaś i pielęgnowałaś przy dwójce dzieci i wielu obowiązkach, jesteś bardzo pracowita Aniu  

Podziwiam Cie, że masz tyle na głowie i wszystko ogarniasz
 Podziwiam Cie, że masz tyle na głowie i wszystko ogarniasz   W tym roku przekonałem się, że kupowanie kwiatów w ogóle się nie opłaca
 W tym roku przekonałem się, że kupowanie kwiatów w ogóle się nie opłaca   Twoje wyglądają rewelacyjnie. Wstaw proszę zdjęcie Twoich truskawek. Zastanawiam się jaką odmianę posadzić jesienią
 Twoje wyglądają rewelacyjnie. Wstaw proszę zdjęcie Twoich truskawek. Zastanawiam się jaką odmianę posadzić jesienią  

Jak do tej pory zrywałam sama ze starszym synkiem, który dzielnie pomagał, bo chce sobie zarabiać na swoje zachcianki hehe. Przy pieleniu w miarę możliwości pomaga mi mąż i szwagier, który co chwilę przyjeżdża ze swoją glebogryzarką spalinową, żeby między rzędami rozprawić się z zielskiem.
  Jak do tej pory zrywałam sama ze starszym synkiem, który dzielnie pomagał, bo chce sobie zarabiać na swoje zachcianki hehe. Przy pieleniu w miarę możliwości pomaga mi mąż i szwagier, który co chwilę przyjeżdża ze swoją glebogryzarką spalinową, żeby między rzędami rozprawić się z zielskiem.  Chciałabym tylko, żeby po prostu rosła tam jakaś trawa a nie same chwaściory. Po kawałku ogarniam już tamten bałagan, trawa kupiona czeka więc może już lada dzień uda się posiać
  Chciałabym tylko, żeby po prostu rosła tam jakaś trawa a nie same chwaściory. Po kawałku ogarniam już tamten bałagan, trawa kupiona czeka więc może już lada dzień uda się posiać  

. Kolor bardzo mi się podoba
 . Kolor bardzo mi się podoba   . Truskawek sporo , musialas się napracować przy nich. Zdrowia dla chłopaków i pozdrawiam
 . Truskawek sporo , musialas się napracować przy nich. Zdrowia dla chłopaków i pozdrawiam   .
 .
 . Mam nadzieję, że wszystko ok i pozdrawiam
 . Mam nadzieję, że wszystko ok i pozdrawiam   .
 .

. Nie ma za co przepraszać
. Nie ma za co przepraszać   . Masz tyle obowiązków i spraw na głowie, że każdy zrozumie. Na pewno przyszły rok będzie spokojniejszy kiedy uporcie się z pewnymi sprawami to znajdziesz więcej czasu na ogród i forum. Trzymam za to kciuki
. Masz tyle obowiązków i spraw na głowie, że każdy zrozumie. Na pewno przyszły rok będzie spokojniejszy kiedy uporcie się z pewnymi sprawami to znajdziesz więcej czasu na ogród i forum. Trzymam za to kciuki   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
.