Czy ten tułacz pstry to u Ciebie stacjonarny jest?
Kilka razy kupowałam sadzonki i zadomawiał się tylko na jeden sezon, w kolejnym już go nie było, poszedł chyba tułać się gdzie indziej.

Pozdrawiam Irena

,zaraz napisze przepis ,jest trochę roboty ,ale wg. mnie warto bo pychotki ,przepis dam tutaj ,bo nie będę pisać każdemu z osobna,pozdrawiam
 ,zaraz napisze przepis ,jest trochę roboty ,ale wg. mnie warto bo pychotki ,przepis dam tutaj ,bo nie będę pisać każdemu z osobna,pozdrawiam  
  każda roślina jest piękna tylko trzeba to dojrzeć ,nawet najprostsza ,pozdrawiam
 każda roślina jest piękna tylko trzeba to dojrzeć ,nawet najprostsza ,pozdrawiam 

ale kicha
 ale kicha

Na pewno go wykorzystam. Fajna papryczka Ci się trafiła, nieduża i jedna w jedną wszystkie takie same
 Na pewno go wykorzystam. Fajna papryczka Ci się trafiła, nieduża i jedna w jedną wszystkie takie same  
  Fajny z niego chłopak
 Fajny z niego chłopak 

dobrze, że deszcz cię wyręczył.
 dobrze, że deszcz cię wyręczył.  Zebrinus wyskoczył wyjątkowo wysoko. Narzekamy, że jesień, ale ogród jeszcze taki kolorowy.
 Zebrinus wyskoczył wyjątkowo wysoko. Narzekamy, że jesień, ale ogród jeszcze taki kolorowy.  Przetworami wpędzasz nas w kompleksy.
  Przetworami wpędzasz nas w kompleksy.  Twoja spiżarnia chyba ma 20 metrów kwadratowych.
 Twoja spiżarnia chyba ma 20 metrów kwadratowych.  Spokojnego tygodnia.
 Spokojnego tygodnia. 

Cudnie wyglądają te duże plamy
 Cudnie wyglądają te duże plamy   

u mnie susza niemiłosierna , nawet duże krzewy liście mają oklapnięte jak nie podleję
  u mnie susza niemiłosierna , nawet duże krzewy liście mają oklapnięte jak nie podleję   

Ciekawa jestem smaku, ale chyba podobny do marynowanych
  Ciekawa jestem smaku, ale chyba podobny do marynowanych  

Róże widzę odbijają to i może zdążą zakwitnąć
  Róże widzę odbijają to i może zdążą zakwitnąć  Pozdrawiam i ciepełka życzę
  Pozdrawiam i ciepełka życzę 

teraz żałuję.
 teraz żałuję.