cyma2704-Soniu To zależy ktore hortki jeszcze biel mają.W tym tygodniu to juz polecały mocno.
Bobo połowę krzczka kwitło wcześniej, połowę póżniej i ta jeszcze ma sporo bieli.
Ok, dzięki za radę co do werbeny.
Ja tylko obawiam się,zebym jej na wiosnę nie wypewiła.A jak się rozsiewa to w tym samym mejscu?Czy dalej??Jak w tym samym to może znacznk włoże ku pamięci

Margo2-Gosiu O mądrgo to dobrez posłuchać.Tak zrobię, nasionka też zbiorę i spróbuje wysiac w doniczce w domciu.Tak jak w tym roku było.
Hmmm astry też ci się same wysiewają ??? Ja mam ich nie dużo .Ale może też zostawię co cos się wysieje.
Dzięki za lnk do Jatry.

alicjad31-Alu Wrzesień w tym roku do niedzieli był jak sierpień.TYakie prawdziwe lato
Teraz chłodniej.Ale ważne aby przymrozków jeszcze nie było.
Bo nam korki zginą

plocczanka-Lucynko Dalie w tym roku nawet się udały.Ładnie rosną i kwtną.Ta ciapatka to tegoroczny nabytek.Mam nadzieję,że ładnie mi w pwnicy się przechowa i będzie na drugi rok jeszcze cieszyć moje oczy ogrod.

Maska-MarysiuTa ciemna dalia to też tegoroczny nabytek.cekawa jestem,ćzy ładna bulwkę ma .Czy dobrez mi przezimuję.

Vanilka

Magical Fire

Hortensja Kyushiu

Limka

Bobo

Połowę kwtów wcześniej zakwitło i juz brązoweje.
A połowę jeszcze trzma biel

Trójsklepka Owłosiona - Lilia Żabia
Zawsze się boję czy zdązy zakwitnąć cała.Czy jej przymrozki nie zetną.Ale może wtym roku wszystkie pączki rozwitną.Zobaczymy