ogół mnie zaskoczył
 tyle kujących, a gdzie hoye ? jakoś mało ich pokazujesz
 Wgląd ostatniego zdjęcia ..cudowny

Ty mów do mnie w prostszym języku, jaki "chamaczek"? Ten kaktus kolumnowy? Nie kwitł
 Ty mów do mnie w prostszym języku, jaki "chamaczek"? Ten kaktus kolumnowy? Nie kwitł
 Ten kolumnowy też ma szanse kwitnąć po osiągnięciu minimum 50cm
  Ten kolumnowy też ma szanse kwitnąć po osiągnięciu minimum 50cm   

, z szacunkiem proszę, to Chamacereus hybrid, mogą mieć różne kwiaty. Mój chyba jest podobny do Twojego. W niektórych wątkach widziałam pięknie kwitnące hybrydy z dużymi kwiatami, kupione w zwykłych marketach. A hoje jeszcze raz pochwalę i jeszcze dodam, że biała bugenwilla jest piękna .
 , z szacunkiem proszę, to Chamacereus hybrid, mogą mieć różne kwiaty. Mój chyba jest podobny do Twojego. W niektórych wątkach widziałam pięknie kwitnące hybrydy z dużymi kwiatami, kupione w zwykłych marketach. A hoje jeszcze raz pochwalę i jeszcze dodam, że biała bugenwilla jest piękna . Jeszcze nie widziałam w stacjonarnej sprzedaży białych bugenwilli. Gdzie można taką dostać? Pozdrawiam Kasia
 Jeszcze nie widziałam w stacjonarnej sprzedaży białych bugenwilli. Gdzie można taką dostać? Pozdrawiam Kasia
Najprawdopodobniej naprawdę breavialata.anetta pisze: masz rację to brevialata, jedno zdjęcie mi gdzieś uciekło z mathilde.

.W takim kolorze jeszcze nie spotkałam
 .W takim kolorze jeszcze nie spotkałam   
  .
 .